На флайрадаре в раше интересные дела.
Правительственный ИЛ96-300 RA-96018 слетал из Москвы в Новосибирск, безуспешно пытался там два раза сесть, потом вернулся в Москву, уже пытался один раз сесть, сейчас ушел на второй круг...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На флайрадаре в раше интересные дела.
Правительственный ИЛ96-300 RA-96018 слетал из Москвы в Новосибирск, безуспешно пытался там два раза сесть, потом вернулся в Москву, уже пытался один раз сесть, сейчас ушел на второй круг...
Жалюгидна ти, набридлива муха Галя. Мабуть, й ні дітей, ні батьків в тебе нема, бо такі збочені погляди на родинні стосунки. Війна в країні, Галю, а ти замість про своє майбутнє думати, життя уладнати, все до мене чіпляєшся. Тільки мені твої з-з-з-з фіолетові. Змирився, та лети собі далі.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Нарезал круги возле Внуково, потом полетел к Шереметьво, сейчас опять набрал высоту и летит куда-то от Москвы..
Сами можете наблюдать
https://www.flightradar24.com/RSD073/2e8b6665
Хлопцям захисникам наша жалість ні до чого. Мы повинні вірити в них та гордитися ними. Війна не завтра закінчиться, на жаль.
... росіяни готують 200 тисяч солдатів. Не сумніваюсь, що вони знову підуть на Київ, — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю The Economist.
«Зокрема, вже в січні, але швидше за все навесні, РФ може розпочати великий наступ з Донбасу на сході, з півдня або навіть з Білорусі».....
ЗСУ готуються до великої військової операції, але поки її не видно, — інтерв'ю головнокомандувача ЗСУ.
«З такими ресурсами я не можу проводити нові великі операції, хоча ми зараз працюємо над однією з них. Вона вже на підході, але ви її ще не бачите».
Востаннє редагував margret: 15.12.2022 о 21:16
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Все ожидаемо.
Вы в курсе сколько может продержаться ствол пушки при такой интенсивности стрел бы как идёт в последние месяцы?
А других не дают. Я ещё вчера писала,что вся проблема того же Бахмута и не только его в очень сильном недостатке вооружения. Сегодня Залужный сказал то же самое.
Но за нас же справжні друзі моляться. И некоторые думают ,что этого достаточно.
И где обещанный на листопад Ленд Лиз. И обещанные переобещаные леопарды и ТД и ТД и ТД...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks