Шо-то всё сильнее закручивается((
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І про необхідну зброю з інтерв'ю Economist в перекладі Цензора
Для виходу на кордони 23 лютого Україні треба близько 300 танків, 700 БМП та 500 гаубиць, - Залужний
рашасми начала разгонять фейк про гибель турча в автокатастрофе в Киеве...пффф имбицилы...кому этот слащавый памаранчевый политический труп тут всрался??? кто он такой вообще???...мрозь, которая сдала Крым и запустила механизм войны рашки против Украины в 14 году....та эту гниду каждый хочет призвать к ответственности...и никто даже бы не расстроился если бы да чего...
вчера разгоняли))доброе утро
Крьім здал януковощ с помошью харькивських угод скоко можно єто жевать
Обменял базу чф в крьіму на "дешевьій газ"
І слава Богу! Я перестала б поважати Маргрет, якби на таке, як ти чи курка, чи електричка, вона справила ПОЗИТИВНЕ враження. Такі, як ви, не здатні АДЕКВАТНО оцінити РОЗУМНУ та ПОРЯДНУ людину.
Схоже, твої та курчини вже не терплять, якщо ви так ненавидите родичів форумчан та кидаєтеся на них, мов скажені.своих детей, пока они тебя терпят)... а терпение ни у кого не бывает долгим, особенно, если дело касается тупых и никчемных стариков, как ты.
Співчуваю.не дал боженька ни ума, ни таланта...
Я ще більше буду ненавидіти ТЕБЕ, придурок рашистський!![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 15.12.2022 о 17:38
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
так офіційно то ніяких заяв і не було.
з тими ж Patriot спочатку дізналися у CNN, випустили велику статтю, і лише наступного дня Голосу Америки підтвердили інфу в Пентагоні.
злили навмисно, чи ні - х.з. вже дуже багато народу там було задіяно щоб це приховувати.
але ж аби не CNN, могли б дізнатися взагалі після офіціфного затвердження передачі (до якої, я так зрозумів, ще не один день).
тобто знову на просте та пряме питання, якої саме зброї не надали, а могли б надати за лендлізом, відповіді вкотре немає.
а ниття продовжується.
тобто я правильно вище припустив: вам не треба зрозуміти ситуацію, вам треба розпіарити думку "нас наїбали з лендлізом".
цікаво, кому така "картинка" потрібна і хто у ній зацікавлений?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
+10000
Хто-небуть пристрелить, нарешті, цього рашиста?Маю на увазі ВІРТУАЛЬНО - реально то лише він мріє зарити в землю пів країни. Скільки ще можна терпіти тут його кремлівську пропаганду?
Сергов, Страннік в бані за це - він теж повинен там бути!
Хто тобі, колаборант, давав право розписуватися за мене, за мою родину, за Мафальду, за Манулу, за ohdesu та інших?та эту гниду каждый хочет призвать к ответственности...и никто даже бы не расстроился если бы да чего...Це ТИ мрієш здихатися його! Бажано фізично. Як бажаєшся здихатися КОЖНОГО, хто не лиже зад твоєму ботоксному ідолу, не п'є за здоров'я ФСБшників, ВОЛОДІЄ українською мовою тощо.
![]()
Цьому рашисту немає сенсу це пояснювати - раша-пропаганда виїла йому весь куций мозок. В його рашистській реальності Революція Гідності - найбільше зло: саме ВОНА винна в тому, що втратили Крим та почалася війна. Почитайте його дописи за 2014-15-16 рр. - там фанатизм до паРаші та ненависть до України, які він навіть не намагався приховати.
Митися не пробував?
Так НЕ ЗАХОДЬ!!! Зроби новорічний подарунок всьому форуму! Чи кишка затонка?неохота даже и заходить сюда
Ви прослухали коротку біографію "втарой палавінкі" сміттєвоза. Дякуємо за увагу.дныстуха главная людей поразводит в своём калл-центре на работе, и придёт сюда опорожнятся...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Залужний:
Про мобілізацію:
«У нас достатньо людей, і я чітко бачу, що я маю. Я маю достатньо. Мені не потрібно ще сотні тисяч.
Нам потрібні танки, нам потрібні бронетранспортери, нам потрібні БМП. І нам потрібні боєприпаси».
Про війну:
«Війна буде тривати ще довго. З можливими повторними наступами на різних напрямках.
Російсько-українська війна не завершиться ні завтра, ні після завтра, ні після нового року. Тому не треба тішити себе марними ілюзіями».
Про Суровікіна:
«При всій повазі до пана Суровікіна, якщо подивитися на нього, то це звичайний командир часів Петра І, скажімо так, держиморда. Дивишся на нього і розумієш, що або ти виконуєш завдання, або тобі кінець. А ми давно зрозуміли, що такий підхід не працює».
Про ППО:
«Україна має коефіцієнт ефективності ППО 0,76 — це означає, що зі 100 російських ракет 24 досягають цілі;Окупанти адаптувались до HIMARS та відійшли на відстань, де не можна їх дістати. Наразі нічого більш далекобійного у нас немає».
Крым сдало рнбо во главе с турчем и нефиг отмазывать преступников... или предателей, которые договорились, чтоб их признали или агентов хуууила. Те кто отмазывает их отрицая очевидное, интересно делают это по глупости или все же по работе на "братьев"...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Оперативний ЗСУ
Британія допускає передачу Україні авіаційних крилатих ракет Storm Shadow - повідомив глава Міноборони Британії Бен Воллес в інтервʼю Times Radio.
Storm Shadow (SCALP EG) - франко-британська авіаційна крилата ракета класу "повітря - земля". Призначена для знищення важливих стаціонарних цілей, які добре захищені засобами протиповітряної оборони.
Дальність її польоту складає понад 250 кілометрів, але є різні модифікації.
п.с. Ще місяць тому частина пронирливих журналюг розповсюдила інформацію, що Польща може модернізувати(або вже проводить модернізацію) українських Су-24 під даний тип ракети, навіть інфографіку намалювали.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks