Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1189 з 2284 ПершаПерша ... 189689108911391179118011811182118311841185118611871188118911901191119211931194119511961197119811991239128916892189 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 23 761 по 23 780.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 420

Типово

В Киеве частного предпринимателя уличили в незаконной продаже гуманитарной помощи общей стоимостью $20 000.

По данным следствия, частный предприниматель организовал схему незаконной реализации в Киеве товаров военного назначения, ввезенных на территорию Украины как гуманитарную помощь ВСУ. Правоохранителями задокументирована продажа 290 аптечек и двух тепловизионных прицелов на общую сумму $20 000.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 348

Типово

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    фу какое-то)),
    вы если хотите заиметь каких-то адептов, хотя бы старайтесь произвести
    впечатление вежливого человека, а то работодатель платить не будет,
    так и станете жить на одну пенсию страны, из которой вы уехали...

ни себе на кашку, ни внукам на памперсы не хватит.
    Невже не доходить, що справляти враження на подібних до тебе "адептів" не маю за потребу. Про що прямо й сказала тобі в передостанньому дописі. Що до роботи. Ніколи не мала піетету перед роботодавцями. Попри мій норовистий характер, ніколи й не було з ними проблем. До речи, останню свою работу у Дніпрі знайшла на оГороді, тобто тут є люди, які знають мене особисто. Тому я з чистим сумлінням можу тебе заспокоїти, в мене, моїх дітей та онуків каша завжди буде, бо ніколи в житті не перекладала цей обов'язок ні на кого. Займись краще своїми проблемами.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Встретила в магазинчике французскую тушенку.
    Цена смешная, как для Франции.
    Сразу не задумалась, а сейчас чет напрягло...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 420

Типово

США розглядають можливість передачі Україні комплектів «JDAM».

«JDAM» - це спеціальне обладнання, яке перетворює звичайну некеровану вільнопадаючу авіабомбу у високоточний керований боєприпас зі збільшеною дальністю. Комплект «JDAM» включає в себе інерційну систему навігації та GPS-приймач, невеликі крила в середній частині бомби та хвостовий блок з керованим оперенням. Комплект можна застосовувати для авіабомб вагою до 900 кг, а такі керовані бомби можуть літати на відстані до 40 км (залежить від висоти та швидкості польоту літака) та має точність у +/- 10м.

Якщо така передача відбудеться, то наша авіація зможе наносити удари по позиціям росіян не входячи у сектор дії їх ППО.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 973

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Встретила в магазинчике французскую тушенку.
    Цена смешная, как для Франции.
    Сразу не задумалась, а сейчас чет напрягло...
    на Монпарнасе или ближе к Елисейским Полям?

зы: я не знаю зачем оно бьет одну цитату на две. я не специально. наверное, виновата дешевая тушенка

Дописів
    25 988

Типово

если тушенка свиная из Франции - я бы напрягся вдвойне глядя на их сборную по футболу))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    на Монпарнасе или ближе к Елисейским Полям?

зы: я не знаю зачем оно бьет одну цитату на две. я не специально. наверное, виновата дешевая тушенка
    в Днепре. Где я и где Елисейские поля)).
    Вот такая. Даже на десятку дешевле.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 973

Типово

дык этож конина. красный рак продает французскую конину.
    наверняка старая кляча якась там внутри, которая была посудомойкой-акционером
    а потом внуки выросли, и она стала не нужная. красный рак на горе свистнул и вуаля.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Конину ел в армии...правда снятую с НЗ складов длительного хранения и глубокой заморозки...на вкус такое, никакое, трава...

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    ну так більшість вже для себе розібралася.
    а от чому ви не бажаєте розібратись, але постійно ниїте, що з лендлізом наїбали - мені не зрозуміло.
    я не знаю, хто така бильшисть, и как и в чем там они разобрались
    в том, что их наипали?
    ну ок - разобрались, и что дальше..
    или в том, что не наипали - а все ок?
    ну если для них(и возможно включая и вас) все ок - чего ж тогда "постійно ниїте", что летят ракеты, бомбят инфраструктуру, гибнут военные и мирные, и дети
    смиритесь - и не нойте..

а может это просто вы, включая вами упомянутую бильшисть,
    просто не разобрались что не так с лендлизом, и почему его не предоставили до сих пор, и почему даже не вспоминают уже..
    Востаннє редагував Alexs: 15.12.2022 о 13:09
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    3 086

Типово

Это белорусский тушняк из Орши
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Дописів
    25 988

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    я не знаю, хто така бильшисть, и как и в чем там они разобрались
    в том, что их наипали?....
    допустим согласились что Америка с Байденом наипали - и? какой следующий шаг предлагаешь?

Дописів
    25 988

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Конину ел в армии...правда снятую с НЗ складов длительного хранения и глубокой заморозки...на вкус такое, никакое, трава...
    тут на форуме попадалась мысль про "не ем продукты из животных которые думают"...после этого даже гусятина не особо але, а тут лошадь))

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    США розглядають можливість передачі Україні комплектів «JDAM».

«JDAM» - це спеціальне обладнання, яке перетворює звичайну некеровану вільнопадаючу авіабомбу у високоточний керований боєприпас зі збільшеною дальністю. Комплект «JDAM» включає в себе інерційну систему навігації та GPS-приймач, невеликі крила в середній частині бомби та хвостовий блок з керованим оперенням. Комплект можна застосовувати для авіабомб вагою до 900 кг, а такі керовані бомби можуть літати на відстані до 40 км (залежить від висоти та швидкості польоту літака) та має точність у +/- 10м.

Якщо така передача відбудеться, то наша авіація зможе наносити удари по позиціям росіян не входячи у сектор дії їх ППО.
    Меня кумарит вот это постоянное "розглядають можливість". Такие вещи нужно по-тихому передавать, и уже констатировать факт. Ну или не передавать уж, но не трындеть об этом на весь мир.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 348

Типово

А кто же трындит? Журналисты, на хлеб зарабатывают.

Дописів
    9 040

Типово

Ну откуда-то ж они берут эту инфу. Значит, какие-то высокопосадовці об этом говорят.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Ну откуда-то ж они берут эту инфу. Значит, какие-то высокопосадовці об этом говорят.
    ощущение, что все подряд несут что хотят. и наши тоже((((( то о Косово, то в Таиланд полетели. как-то так(((((

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    В Палату представителей США внесли резолюцию с призывом добиваться исключения России из Совбеза ООН.
    Навряд чи це станеться. паРашу навіть на міжнародні спортивні змагання збираються повертати. Ридати просто хочеться від цього стожопія.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    вы если хотите заиметь каких-то адептов
    Заиметь??? РОЗУМНІЙ людині НЕ ТРЕБА бажати "заиметь" - до неї люди САМІ ТЯГНУТЬСЯ. А ось такі, як ти та бабця, дійсно зі штанів вистрибуєте, аби тільки сподобатися своїм сокоритникам, - змагаєтеся одне з одним, хто БЕЗ приводу сильніше образить опонента. Нічим не гребуєте - ані брехнею, ані образами у бік їх родин (навіть дітей!), ані погрозами.
    хотя бы старайтесь произвести впечатление вежливого человека
    Чия б корова мичала!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    а может это просто вы, включая вами упомянутую бильшисть,
    просто не разобрались что не так с лендлизом, и почему его не предоставили до сих пор, и почему даже не вспоминают уже..
    Це ж треба бути таким нахабою, щоб вважати себе пупом землі! Купа людей не розібралися - один ти найрозумніший, один ти розібрався і тепер знаєш краще за ВСІХ: і за форумчан, і за міжнародних військових експертів, і навіть за МО Штатів!
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    допустим согласились что Америка с Байденом наипали - и? какой следующий шаг предлагаешь?
    Ще голосніше репетувати на форумі! А ще краще - на міжнародному рівні якомога голосніше ображати Байдена наймерзеннішими словами, щоб вже остаточно і повністю ПЕРЕКРИТИ будь-яку військову допомогу з боку Штатів, а якщо повезе, і з Європи теж. Саме про ЦЕ найбільше мріє цей кремлівський провокатор.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 1189 з 2284 ПершаПерша ... 189689108911391179118011811182118311841185118611871188118911901191119211931194119511961197119811991239128916892189 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті