| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
то у днробабы надо спрашивать, у нее там по методичке уже все дали
вооружения с самого начала не хватает,
да, многие надеялись на лендлиз, что вот еще чуть-чуть, да вот-вот, и дадут необходимое по лендлизу,
но пока дедуля Джо красиво всех наипал..
и да, ленлиз не затихал, ибо нечему там было затихать,
ибо поставок по нему было ровно - ноль, круглый ноль
и по лендлизу у меня только один вопрос - почему все о нем молчат, когда с каждого утюга должны кричать, требовать, эксперты, блогеры-шмогеры, Резников, АП, да все подряд,
но нет, тишина..
а Джо такой - молчите, ну и хрен с вами..
молчите и дальше..
Востаннє редагував Alexs: 14.12.2022 о 22:39
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
работает ленд лиз или нет, мы можем узнать лишь имея информацию, платим ли мы (кредит растет) за вооружение и боеприпасы сша....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
а причем тут одно, к другому - мухи и котлеты, кредиты, платим ли, и лендлиз
сейчас идут поставки по другим программам
платим ли сейчас, не платим ли - это не лендлиз
это пакеты помощи, то, что нам посчитают дать нужным, с барского плеча
и на каких условиях, там еще не все так понятно..
лендлиз - там все по другому
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Первый выпуск наших военных, сейчас обучаемых инструкторами США в Германии планируется на конец 2022 года. Обучаемых работе с Пэтриот.
И - да - это скорее символичный шаг. То что озвучено (1 комплекс) не хватит полностью закрыть например Киев. И стоит он - 1 миллиард баксов.
Но. Это открывает окно возможностей для других поставлять нам аналогичное оружие. США не против. Франция\Италия тут же объявили о поставках нам аналогичных ракет. Но дешевле ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ху.йло покликав?
Від мене однієї? Розмріялася!Вот думаю мож удастся вас от нее на эти дни освободить.Ти тут насрала не менше за мене. Та й інші теж - Сміттєвоз, наприклад. Так що "сядєм усє!"(с)
Це буде райський час!Мне все равно скорее всего не до огОрода будет.![]()
Це той, що у Василівській області?под Базмутом
А рашик продовжує про НОРМАЛЬНИХ людей судити по собі та своїй паРаші.
с каждого утюга должны требоватьВимагати???? Рашик вже вкінець ох...їв!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я скучаю ПО ней, безграмотная ты наша.
Та я якось і не сумнівалася в тому, що ти НЕ ЗНАЄШ такого слова "робота". І розуму в тебе не вистачає здогадатися, що, окрім доньки, можуть бути ще й ІНШІ родичі, які потребують уваги. Та й інші причини. Ти ж, як каже Притула, пеньок без мозку та душі - ти ні про кого, окрім себе, не думаєш, і вважаєш, що й інші такі ж браковані.А ты жопу поднять и поехать не можешь?
Ключове тут - ПЕРЕЖИВАТЬ. Так, я ХВИЛЮЮСЯ. А ось тобі на всіх начхати, навіть на найближчих.Ну оно конечно издали переживать удобнее.
"Якщо до Вас не притискаються у метро - це не значить, що метро в Парижі не існує"(с).В Украине сейчас нет безопасных мест.
Ну, драній курці, звісно, видніше за всю країну.И если ты думаешь,что где-то на Западе Украины она в большей безопасности чем тут - ты очень сильно ошибаешься.
А ти думала, що довіку будеш БЕЗКАРНО хаяти мою родину?И на последок,я тебя уже не раз предупреждала - будешь тявкать про мою семью,будешь получать в ответ то же самое.Не дочекаєшся!
Я про твою родину до останнього жодного слова не казала! Навіть не згадувала її. Ти ПЕРША почала хаяти мене і мою сім'ю, брехати про якісь так батьківські квартири, побиття дитини тощо.Саме ТВОЄ лайно у бік моєї родини розв'язало мені руки: до тих пір, доки ти будеш відкривати свій смердючий хавальник в бік моєї родини або родин інших форумчан, я БУДУ писати про твою сім'ю все, що мені заманеться!
Хоча нічого ПОКАНОГО про них я поки що і не писала. Хочеш, щоб я не згадувала твоїх близьких? СТУЛИ ПЕЛЬКУ у бік МОЇХ близьких і у бік родичів форумчан!
В другоми ТИ. Насолоджуйся!А теперь иди ты... в сраку потроха. Или пуйла.
Но есть и иные варианты для усиления нашего ВСУ. По крайней мере утюги так вещали.. ))
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Взяла попкорн, всілася зручніше - послухаю. У Алекса завжди такі цікаві хворі фантазії про ленд-ліз!
Ленд-ліз ЗА ГРОШІ???Схоже, всьому зестаду заблокували доступ в Гугл.
А яке тобі, рашик, діло, ЗА ЯКИМИ САМЕ програмами нам постачають зброю??? В ленд-лізі НЕМАЄ ані слова про те, що по ньому нам обіцяли постачати щось ІНШЕ, ніж те, що надають зараз! Те, що тобі привиділося в твоїх галюцінаціях, немає ніякого відношення до того, що написано в документі про ленд-ліз!
От нащо ти його так зарано розчаровуєш? Дай ще насолодитися його істерикою!![]()
Возаре, з поверненням! Дуже рада Вас бачити.Вас тут дуже не вистачало.
Та що ж ви всі, зговорилися сьогодні довести Алекса до інфаркту чи що?
Навіть не буду просити процитувати те місце з ленд-лізу, де б була ВКАЗАНА та зброя, яку Штати начебто зобов'язалися нам надати.
днеробабе даже под дуру не надо косить
но от того, что не работает лендлиз - гибнут наши воины, и мирные жители, и дети
но ей смешно, ну что ж..
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks