| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Слышал о ваших терках о ГБО
Наткнулся статью можно ли на бензиновый генератор поставить ГБО
Кому интересно, можете погуглить![]()
Дырки. Сверлить. В стеклопакете.
Чумачечие.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
якщо б ти не читав тільки у павла між рядків, то побачив би, я ж писав одразу. я теж проти того раннього розвитку, у дитини повинно бути дитинство. але кожен має право на свою власну думку і робити так, я він те хоче робити. стосовно школи Соробана, в мене у дитини хист більше до мистецтва, а не до точних наук. вона там "лікті збиває", але не з геть ранього віку.
ЗИ: Таке в мистецтві теж є і то дійсно там норма з малечку шукати таланти. Як і в спорті наприклад, як гадаєте?Чим вам та математика інша? Бо павел так сказав?
![]()
Ну про истории с одесским шввп точно что не все. И гугл тут не поможет.
та ні, мені харківьскі хлопці робили. щиток, автомати і все інши з їх складу, а от склади з кабелями в них згоріли. прохали самого шукати, але крім Одеського. брав у Запоріжжі, казали норм все.
ЗИ: я геть в тому не задрот щодо цін в сметах (так можу трохи погуглити щоб не х2 було, невелику націнку розумію), і в деяких місцях по фіналу таки трошки переплатив (з опаленням), але були залишки матеріалів там, хоть з тим не дурили. залишки на олх і вийшло норм по факту.
Востаннє редагував Цветочник...: 14.12.2022 о 10:28
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks