Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1172 з 2284 ПершаПерша ... 172672107211221162116311641165116611671168116911701171117211731174117511761177117811791180118111821222127216722172 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 23 421 по 23 440.

Тема: Балаканина - 4

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Говорит и писать "построим сильную страну" можно бесконечно...за патриота сойдешь. Хоть сейчас на выборы.
    Ну тебе и тут не так, и там не так, другого глобуса у меня нету.... ничем не могу помочь.... Макаревич тебя наипал. Мир не прогнется под нас. Никогда....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 024

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ой я тебя умоляю. Еще и как поедут....
    ЗЫ а общих чертах, это не кормить бедных и убогих, что бы у них за поиском еды не было время на триколоры....
    Ага. И сразу получаем "апутинпенсиюбольшеплатит"
    А то шо не поедут так то факт.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    А в общих чертах это какие?
    Бо шото задаётся мне шо х куда они поедут. Наладят триколоры и будут ждать "в родную говень".
    Лично я в этом вопросе очень надеюсь на рашамогилизацию.
    Все активно поддерживающие рашку позаписывались там в какие-то отряды рашистской обороны,что делает их потенциальными трупами на вполне законных основаниях
    Сомневающихся и им подобных,рашики гребут практически всех подряд. Что тоже даст нам возможность сильно уменьшить их количество .

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ага. И сразу получаем "апутинпенсиюбольшеплатит"
    А то шо не поедут так то факт.
    Не, ну если как тебе жить, решают пенсы, то я пас.... ничем не могу помочь. Я про экономически активный слой населения. Пенсы ВСЕГДА будут за тех кто сытнее кормит.... ну или говорит, что это сытнее.... тут без вариантов. Это совок и это я уже писал. Лучше сразу сдаться Раше....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    міркувальці про майбутнє людей з деокупованих території,
    а ви у своїх джерелах новин вже зустрічали термін "ЖНР"?
    Вот...
    Но тут тоже сложно. Некоторые тамошние самки похлеще своих придурковатых самцов.
    И что делать с этими " яжематерями!" - вопрос.

Дописів
    70 823

Типово

Не, ну если как тебе жить, решают пенсы, то я пас.... ничем не могу помочь. Я про экономически активный слой населения. Пенсы ВСЕГДА будут за тех кто сытнее кормит.... ну или говорит, что это сытнее.... тут без вариантов. Это совок и это я уже писал. Лучше сразу сдаться Раше....
    Пенсы донбаса и сами кормят. Они многие по шахтах работали, у них высокие пенсии.

Мой неродной дет получал 24к укр пенсии, далеко до этой войны, кормил всю семью.

Щас неродной дядя получает укр пенсию более 12 14 к. Спецом работал подконтролем Украины последние года, чтоб в Донецке ее получать высокую.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Пенсы донбаса и сами кормят. Они многие по шахтах работали, у них высокие пенсии.

Мой неродной дет получал 24к укр пенсии, далеко до этой войны, кормил всю семью.

Щас неродной дядя получает укр пенсию более 12 14 к. Спецом работал подконтролем Украины последние года, чтоб в Донецке ее получать высокую.
    Пенсы не Донбасс,в большинстве своем лет этак до 70+/- кому здоровье позволяет тоже не сидят на иждивении своих детей. Очень многие работают. А дольше ,как ни крути живут очень немногие.. можно сказать,что тем у кого родители живут дольше,очень сильно повезло .
    Ну и мне как-то даже смешно читать от Шурика про пенсов. Вроде ж уже тоже не мальчик )))

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

В России начали активно глушить GPS
    а що сталося?

ps. маю надію, наші безпілотники, які зараз проектують та як кажуть вже проходять випробування, можуть і інші системи навігації використовувати (якщо вже і самі дешеві китайські телефони це вміють)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

В Госдуме уже называют условия вхождения Сербии в состав России.
    казка про те, як одні дуже хотіли бути імперцями, тому знову почали випендрюватись.
    але інші вирішили, що вони більші імперці, аніж перші.

цікаво, а сербія та вучич розраховували на такий поворот подій?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

США готуються відправити Україні ЗРК Patriot – CNN

Адміністрація президента США Джо Байдена завершує підготовку планів щодо відправки в Україну системи протиракетної оборони Patriot, про що може бути оголошено вже на цьому тижні.

Про це з посиланням на двох американських чиновників і високопоставленого представника адміністрації повідомив у вівторок телеканал CNN, пише "Європейська правда".

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

Ну тебе и тут не так, и там не так, другого глобуса у меня нету.... ничем не могу помочь.... Макаревич тебя наипал. Мир не прогнется под нас. Никогда....
    Совки, совки, комсомольцы, Макаревича какого то вспоминаешь..Меня терзают смутные подозрения...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Что делать то?
    Да все ответы уже давно написаны! Они - в Минских соглашениях. Там нумерацию пунктиков изменить, которую Петя в угоду х.йлу сделал, и нормальные начальные условия для деоккупации вырисовываются.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    8 916

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Просто немає слів... Ось, хто СПРАВЖНІ друзі!

Катерина Лізунова, журналістка
    Давно хотіла вам розповісти, але все ніяк не встигала.
    На Голосі Америки, я зараз працюю конгресовою кореспонденткою. І тому часто слухаю засідання, як Палати Представників, так і Сенату.
    І от цікаво, що усі засідання Конгресу починаються з молитви. А іще цікавіше, що принаймні кілька разів на тиждень вони обов'язково моляться за Україну перед початком слухань. Незалежно від того, чи є українське питання у розкладі законодавців, чи ні.
    А журавлики??

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    остальные ...двое коллег с Луганска по квартирам съемным с лета 14-го, с Донецка друзья у родственников. Крымские одни уже купили, но все равно считают временным - другие тоже снимают...потому что потому.

не дай бог оказаться перед таким выбором, но каждый его делает сам
    т. е. государство не выполнило свои обязательства перед гражданином и гражданин виноват, потому что выбор сделал остаться дома (я про остальные)?

не каждый может по съемным слыша как его оскорбляют лугандон или еще как...
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ну это как раз просто. Создавать такие социально-экономические отношения, что бы они либо изменились, либо сбежали, либо вымерли. Так Всегда жил весь мир и так он всегда будет жить. У них кстати это очень хорошо получается на примере России. Они это умеют делать прекрасно. Это мы просто до сих пор хотим жить как при капитализме, а работать как при социализме... а так не бывает..
    ЗЫ Что то мне подсказывает, что если бы мы раньше определились что мы тут сроим, и таки начали строить, то никакая бы Россия сюда не рыпнулась.... ни ху.йловская, ни навальная ни кто там у них еще.... А так они видят что мы вагаемось, вот и лезут...
    и кто тут комсомолец после создавать условия чтоб сбежали или вымерли... можно просто ничего не делать, Украина и так вымирает...

создавать нужно условия выгодные быть и любить Украину как государство, как страну думаю и так большинство любит
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    25 999

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    т. е. государство не выполнило свои обязательства перед гражданином и гражданин виноват, потому что выбор сделал остаться дома (я про остальные)?

не каждый может по съемным слыша как его оскорбляют лугандон или еще как...
    где я написал виноват? я про выбор
    в данном случае выбор жить в росии - каждый его сделал сам

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Что делать то?
    Питання інше: хто буде це робити?
    Проблему можна вирішити; можливо, не так швидко і в такому обсязі, як хотілось би. Як найближчі загальновідомі приклади - робота з населенням Німеччини і Японії після капітуляції. Тільки от так складається, що з 2014 керівництво держави бачить цей процес, як численні спроби, узагальнюючи - сподобатись мешканцям окупованих територій більше, ніж "конкуренти-окупанти": заплатити більше, доставити кращу гуманітарку, зробити комфортними поїздки туди-сюди, та подібне. Просто -таки конкурс "выбери меня". Обійняти, зігріти і обслинявити кожного лише тому, що він опинився по ту сторону фронту. Тим, хто виїхав - деяка допомога і ад'ю.

Чим запам'ятались роки 2015-2021? Безкінечні перемир'я і обмін полоненими. Аби дикуни не полізли, тривало б це десятиліттями. Владу влаштовувало. Зізнатись, і багатьох громадян теж; можливо, навіть більшість. Так хто дбатиме про стан суспільства і реальну безпеку країни після перемоги? Мабуть, є оптимісти, проте я там відсутній.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Диареис,ты или читай на что отвечаешь или не пыли.
    А то чула дзвін ,та не знаєш де він,а все одно свій писок сунеш.
    Там и ссылка есть ещё в марте эти вопросы уже обсуждали и решали,а ты вопишь,что даже не думают.
    Ну и наш спор с глобусом тоже или перечитай или молчи,бо выглядишь полной идиоткой.
    Ти пельку свою стули в мій бік, бо допоможу! Мені начхати на те, яку чергову лапшу розвішали по твоїх слонячіх вухах твої ідоли: як в паРаші все, що каже ху.йло та його шавки, розраховано на ВНУТРІШНЮ аудиторію, так і в нашій країні все, що випускає в ефір зелень, розраховано виключно на ВАШЕ стадо. Тому жери сама це лайно.
    Що робити з колаборантами, розуміють навіть такі, як ти, тому пояснень це не потребує. Мова йде про те, що робити зі ЗВИЧАЙНИМИ людьми, які 9 років жили в окупації. Це ДУЖЕ ВАЖКЕ питання, навіть для справжніх фахівців. А ваша зелень не лише не розуміє цього, а й НЕ ХОЧЕ розуміти, тому і НЕ РОБИТЬ нічого, щоб вирішення цього надважкого питання зрушилося з мертвої точки. Бо такі серйозні теми НЕ ПІДВИЩУЮТЬ рейтинг боневтіка, а з точністю до навпаки. А для нього його рейтинг - це НАЙВАЖЛИВІШЕ в житті після його родини.
    выглядишь полной идиоткой
    Одне тішить: ти нею народилася.
    мы с глобусом спорили не о законах а о военных планах.
    Тільки такі, як ти, можуть думати, що повернення ЗВИЧАЙНИХ людей до мирного життя після деокупації може бути ВІЙСЬКОВИМ шляхом. Ти зібралася під дулом автоматів змушувати їх вчити українську мову, українську історію, Конституцію тощо?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    30 046

Типово

Бо я допоможу. Ахаха. Грозная е6ака

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ну это как раз просто.
    Какаяпрєлєсть!
    Так Всегда жил весь мир и так он всегда будет жить.
    Дійсно так? Не інакше? Німеччина після Другої світової саме ТАК жила? Ти впевнений в цьому?
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    Адміністрація президента США Джо Байдена завершує підготовку планів щодо відправки в Україну системи протиракетної оборони Patriot, про що може бути оголошено вже на цьому тижні.
    Та ладна! Я навіть вірити в це боюся...
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Да все ответы уже давно написаны! Они - в Минских соглашениях. Там нумерацию пунктиков изменить, которую Петя в угоду х.йлу сделал, и нормальные начальные условия для деоккупации вырисовываются.
    До чого тут деокупація??? Ти взагалі ЗРОЗУМІВ, про що мова йшла???
    Петя в угоду х.йлу сделал
    Угу, і тепер ху.йло відкрито заявляє, що був лохом, коли повівся на ці "мінські", і що повномасштабне вторгнення треба було починати ТОДІ, а не зараз. Тобто ху.йло визнає, що "мінські" завдали шкоди ЙОМУ і принесли користь НАМ, а зебидло-стадо продовжує жувати методички, які шкідливі для УКРАЇНИ були "мінські".
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 1172 з 2284 ПершаПерша ... 172672107211221162116311641165116611671168116911701171117211731174117511761177117811791180118111821222127216722172 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті