| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
ребенок в школу только пошел
а ему херак - скока будет стопицот умножить на стопицот
зато на тусах можно хвастаться
да
типа смотрите как мы умеем
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
я сам мабуть проти того раннього розвитку дітей і в мене дитина трошки по іншому росте. але ж писав вище, є фанати того і воно теж норм має право нажитя, якщо по іншому на те подивитись. Але всі тут дуже розумні і саме вони знають як саме треба виховувати дітей Шумського. це піздець товариші ... самим з цим деяким тут вже край потрібен психолог, гадаю ...![]()
Востаннє редагував Цветочник...: 13.12.2022 о 19:22
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
о, типичный огородскучал за этим
![]()
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
не может
потому шо "не про тебе а взвгалi"
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Вы мне лучше скажите где сегодняшний футбол посмотреть онлайн без смс и регистраций?
А при каких тут разница в классах-возрасте?
Я пропустил где дитё отдают в первый класс?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks