Заметил, что с начала войны, телега стала песдец каким источником инфы. Правдивой, неправдивой - похер
Закрывайте редакции изданий к xуям.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Заметил, что с начала войны, телега стала песдец каким источником инфы. Правдивой, неправдивой - похер
Закрывайте редакции изданий к xуям.
Зеленський запросив у ЄС допомогу з е/е у розмірі 2 ГВт до кінця опалювального сезону — це обійдеться у приблизно 800 млн євро (але це значно менше, ніж втрачає країна через проблеми з е/е.
Сьогодні відбувається перше засідання «енергетичного Рамштайну».
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
После устранения йобнули по "мацкве" - результат на дне.Після лютневих не зовсім вдалих пусків у березні для перевірки з київського КБ "Луч", що є головним розробником ракети, приїхала група спеціалістів, яка виявила дуже підозрілу закономірність: на всіх ракетах була виведена з ладу одна деталь, через яку ракети не детонували, як мали б.
Раз уж вспомнили про "Москву", написали, что там много факторов сошлось, интересно:
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/13/7380515/
И природа помогла.
Кореш купил. Живёт на "ясене". До женского полового органа
Я кладу телефон на окно и там более менее нормальный сигнал
Раздаю на ноут и можно работать
Киевстар и лайф
Иногда работает лайф, иногда Киевстар
Иногда оба мертвые
Не угадаешь
Белорусский гаюн это все передает, а наши тг уже перепощивают.
Хз что ето. Я не искала спецом.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Да, пакет только для интернета, звонков там нет, вначале вставляете карточку в телефон, делаете первый звонок *111 для активации номера, потом пополняете на 255 грн. и можно с телефона , можно через сайт лайфсела заказать/активировать пакет вильный лайф...а потом вставляем в мобильную точку доступа, шото типа такого https://rozetka.com.ua/ua/zte_684479...kaAh03EALw_wcB 30 на 15 мегобит рубит аж гай гудэ.
наверное реально от местоположения зависит,
я ж на 14 этаже живу),
но вот недавно была на Короленко в чайной, и тоже сеть прекрасно ловила,
хотя там довольно низко и 1 этаж,
на улице в Зеленом Гаю гуляю - тоже все ловит,
по работе ездила в район Островского - Озерки- тоже ок.
может просто совпадение? я хз?)
пользуюсь только Киевстаром и никаких сбоев нет совсем.
Глобус, а НЕ антіпороховські сайти ти не читаєш?От до чого тут згадування "Ротерттердам+"? Це ЄДИНЕ, до чого причетний Вовк? Стопіццот злочинів на його совісті немає?
![]()
Ти дійно не розумієш, що НЕ БУДЕ ніяких покарань за "Роттердам+"? Хоча б тому, що тоді зеленій владі і саму себе треба буде посадити, бо вона теж КОРИСТУВАЛАСЯ цією формулою всі ці роки. Визнавши "Роттердам+" злочинною формулою доведеться визнати й те, що зелена влада ВЧИНЯЄ злочини. А цього ніколи не буде. Окрім того суд (так-так, той самий ЗЕЛЕНИЙ суд, за допомогою якого клоун мріє посадити Пороха!) вже декілька разів визнавав, що у формулі НЕМАЄ складу злочину, бо жодної шкоди вона державі НЕ ПРИНЕСЛА.
Брехло:
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
По результатам опроса, 85% украинцев убеждены, что Украина победит россиян и вернет себе все оккупированные территории, включая Крым и Донбасс. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/12/13/7380521/
А я бы Крым сейчас не трогал. Сильно долго.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
оскорбления - это мат и пр. ненормативная лексика...
а слова типа примитивный и третьеклассник - никак на нее не тянут.
вообще для Шурика и первоклассник сошло бы - так что, я его даже похвалила)).
смотря с чем сравнивать и с какой колокольни судить)).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks