А тем временем бавовна расцвела в брянской области.
Гори,гори ясно! Чтобы не погасло!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А тем временем бавовна расцвела в брянской области.
Гори,гори ясно! Чтобы не погасло!
Хорошо, красиво)
Пусть движется по направлению к москве бавовночка.
Які нерви, старенька? З чого нервувати? З твого негативного IQ? Чи з феєричної неосвіченості? "Васілєвская область", "Авдєєви канюшні", "булава прінадлєжит Пораху", "Украіна прадала Турциі схєми "Байрактаров"" тощо. Ета ж проста празднік какойта!Останній раз ТАК реготала я лише від нєзабвєнних "двєрі аткриваюца внаружу", "слова "нєхватіло" єсть НАРЄЧІЄ к слову "УМА"", "ФІЗІОНОМІЯ - ета вєтвь от наукі ФІЗІОГНОМІКІ" тощо.
Ти з цією особою увійшли в історію! Ви стали золотими сторінками форуму у галузі "Місс бєзграмотнасть!".
Та ти шо? В твоїх галюцінаціях?" великим гетьманом" себя самопровозглашал только потрох.)))
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну чё там с эл. транспортом? 1-й трамвай ходит ужо или нет?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Приблизно так само, як ти без лайна.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вот СССР за все это платил и "был заинтересован".... более того, мы все, граждане того СССР были уверены что именно так и нужно.... Где тот СССР?
ЗЫ а некоторые даже после того как СССР уже 30 лет как нету, до сих пор уверены, что именно так и должно быть.... Так что я бы наверное поспорил чьи рассуждения тут умные, а чьи нет, если бы хотел тут спорить....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
в политике СССР были и слабые стороны, и сильные,
общественный спорт - как раз сильная сторона.
хаять все подряд можно, но это путь в бездну)),
надо уметь отличать незабудку от дерьма)).
если вы, дожив до своего немалого возраста, не поняли этих очевидных вещей,
то уже и не поймете, поэтому я не трачу время на ваше перевоспитание,
просто констатирую факт).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks