| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бозі-мабозі! То багато вам уваги від модераторів, то замало та "забили-закинули на призволящу!". Не вгодиш)
В мене комп накрився, тому зараз так: самі-самі)
Поки мій терпець не урвався, бо закривати все та всіх і тапок вміє![]()
нерівномірна увага і незрозуміла система підкріплень вирощує невротиків ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
На чому завжди паляться істероіди?
Най всім насниться вірна відповідь![]()
тут питали, за кого вболівати.
як на мене - то відповідь очевидна.
але для кого не очевидна, як факт: Парламент Нідерландів пропонує заморозити вступ Сербії в ЄС через неприєднання до санкцій проти РФ
досить там у тому ЄС проацапскьої Угорщині.
ще на додаток і на всю голову прокацапська та така ж імперська Сербія може там раніше нас опинитись.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Внас такий законопослушний президент. Нізя просто так взять і лішіть бойка звання героя України.
Аж серце радіє.
https://ua.korrespondent.net/ukraine...v-na-petytsiui
(с) БужанскийПриватбанк за 113 миллионов гривен выставил на аукцион стадион Днепр-Арена.
Я думаю очередь выстроится из желающих.
Еще бы, Третья Мировая Война, 120 километров до пытающейся наступать второй армии мира, ракетные удары и шаг до блэкаута.
Жирней актива на рынок просто ещё не попадало.
Кто то может задать вопрос, а почему именно сейчас, когда спрос взлетел до пика Марианской Впадины, чего ж не раньше?
Ответ прост, финансовая гениальность, она во всем такая, не дает сбоев.
стадион который стоил 40 млн дол США вяставили за три - это пздц какой то или лютый договорняк
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Так он же б/у уже.
Норм.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"Додаткова інформація про шахіди
Коли востаннє атакували Одесу БпЛА-камікадзе «Шахід», на деяких з них були встановлені глушники.
Тому характерний звук мопеда вже не є ознакою шахідів. Візьміть до уваги"
за такие деньги мог бы и бургомистр подсуетится ,а после Победы отдать инвестору за условный $1 под целевое использование и гарантированные обязательства восстановить ФК "Днепр" с бюджетом участника "Лиги Европы" минимум. Тот "Днепр" который настоящий ,а не "...-1", "...-2" и прочие
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks