| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пистеть не мешки ворочать ...кому вы верите? Куску днроподобного тухлого дохлого говна?....пффффф, не цитируйте труп ...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А треба? Мені достатньо тієї інформації, яку повідомляв сам "Варус". Той, що недалеко від мене, завжди працює. Той, з якого я замовляю доставку, теж. При тому замовити доставку можна БУДЬ-ЯКИХ продуктів, в тому числі й з морозилки, що є ознакою того, що генераторі там ПОТУЖНІ. Наприклад, з "Ашану" возять лише ті продукти, які не потребують охолодження, бо електрики в них взагалі немає, як мені сказали, а генератори холодильники не витягують, тому їх вимкнули.
К тебе никто не обращался и тебя никто не цитировал. Чего ты раскукарекался, петух гамбургский? Тише будь, а то в суп пойдёшь.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Мой варус рядом стоящий тоже не работает без света
Ще раз повторюю: про те, що їх магазини облаштовані генераторами, казали самі "Варуси" (керівництво чи хтось інший - не знаю). Я прочитала цю інформацію і бачу, що НЕВЕЛИКИЙ магазин та ВЕЛИКИЙ таки дійсно завжди працюють (окрім блекаутів, звісно). Чому я, керуючись цим фактом, не мала права повірити тій інформації, яку "Варус" оприлюднював?Якщо вони сказали неправду чи напівправду, то до чого тут я?
Ім і висувайте претензії.
В тебе є докази, що я брешу?
Ну, тобі видніше, які там замки на дверях твоєї палати.Ну реально,а как его там отключать,если там же наверное на дверях палат у буйных электрозамки.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
На Игрени в 6 палате всегда во всех варусах есть свет
...тупая жирная мразь опять обосралась.
У ІФ анонсували мобільні кухні, які будуть їздити в ті райони, де з електрикою зовсім біда.
Мера вже обісрали у коментарях))
Чогось Філатов спав на думку одразу
і в І-Ф електорат недоцілований )
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks