| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Жирдяй не иначе )))
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
я ж в селі. пам'ятаєш? вирубають тут геть все, комутатори розподільчі на стовпах в них поряд є, але вони мабуть неактивні (без підпитки по 220) - я припускаю. Паша_дп десь вже про те писав, що те обладнання (комутатори) якось без світла працюють. було ж і майже сутки без світла, упси витримають те на стовпах?))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Маладеця сам с двумя трехлетними подубитыми банками 10000 перебиваюсь на всю семью, в сейфе лежат красавцы новенькие 20000 и 30000, но жаба давит....дорохо нынче
...та и не нужно, у нас интернета нет, когда свет пропадает, никакого, ни мобильного ни проводного если роутер запитать...так шо сидим под свечками разгадываем кроссворды.
к слову сегодня 25 лет с формально первого звонка в сети Киевстара
Швидкисний проводний интернет европейского качества писали они, а на деле даже УПС поставить не могут
Зато как абонплату поднять, так это аж бегом
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
у мене ще не підняли абонку. і на наступне зняття у додатку доки що пише стару суму.
вже питав, де знайти інфу по своєму номеру (коли піднімуть, та яка буде абонка) - ніхто так і не відповів.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
припейд.
що цікаво, мамі на такому ж тар. плані прийшло попап-повідомлення з додатку, щось наче про підвищення абонплати, але при відкритті самого додатку я це повідомлення не зміг знайти.
смски не приходили.
на мій додаток навіть попап-повідомлення не приходило про підвищення абонки.
у додатку також не можу взагалі ніяких повідомлень знайти.
на обох номерах додаток на наступне зняття пише "стару" суму.
дурдом.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
та ліміти - то такє.
я не можу знайти де сповіщення від оператора у додатку (як, наприклад, у монобанка та інших).
якщо попап-повідомлення прийшло зі сповіщенням, ти його тицаєшь і відкривається додаток, то це ж сповіщення десь повинно ж бути у самому додатку?
куди вони їх взагалі засунули - не розумію...
Забудь это КС, они еще не дошли до этого, ну или засунули в какую-то жопу
Интернет от КС отвратителен, с этими отключениями, в телеграмме даже картинки прогрузить не может, часто даже на edge переходит, про просмотр видео даже речи не идет.
короче решил я обновить 4g-wifi модемчик
а к нему в подарок дали пакет водафона
и что вы думаете? когда отключают свет
и лайф умирает
а кс хоть работает но оооч туго
то водафон летает
подозреваю что их почитателей (абонентов меньше просто)
хотя и киевстара вот щас хватает 2-3 мбита
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Кто еще пользуется тарифом "киевстар комфорт 2018"
там была фишка, что снимало 3 грн в день пользования,
Мне приходила смс, что надо пополнить на 75 грн и я забыл, сейчас уже пишут про 100 грн. Я пополнил на 100 грн и сняло 100 грн. Какие сейчас условия, снимает просто так каждый день?
Он работал год на входящие только, вообще не звонил с него.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks