Офігеть. Стаття 15 року, йде війна, а вони спілкуються з мацковськім гівном на предмет пам’ятника німкені. Що це взагалі за діч ставити істуканів, які не мають ніякої культурної і тим паче історичної гідної спадщини для нашої країни?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Офігеть. Стаття 15 року, йде війна, а вони спілкуються з мацковськім гівном на предмет пам’ятника німкені. Що це взагалі за діч ставити істуканів, які не мають ніякої культурної і тим паче історичної гідної спадщини для нашої країни?
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
.
якби мене спитали, я б переплавила старого Ломоносова на Ломоносова Мішу молодого. Того що в лаптях і онучах прийшов навчатись в Києво-Могилянську академію. І так би і написала: майбутній перший мскльський академічний вчений приїхав за бодай початковою освітою ахаха
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
.. хз ... в той же Америке существует colonial style в архитектуре, причем это вовсе не 17 век .. ну так уж сложилось, чаво уж там .... а уж сколько у них улиц с названиями King's и Queen's - не пересчитать ... я сам процветал было дело на New King's Bridge Road .... еcть еще и Олд, разумеется .. при этом куча индейских названий рядом ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Це зрозуміло. Індійців перемогли і окупували їх території. Обличча нашого міста теж має історичний і культурний спадок, але не в пам’ятниках пешкову чи пушкіну. Най зроблять музей-галерею цім «витворам мистецтва» російського та радянського імперіалізму, щоб нащадки пам’ятали «откуда дровишки»)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks