Курск спишь?)
Красивое бавовнятко!)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А куда делся святой Николай 19го декабря?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
уехал в мацкву вместе с УПЦ МП
церковная Украина переходит, спустя 5 веков, на григорианский (то бишь, человеческий) календарь.
С праздником всех причастных! Слава ЗСУ!
З Днем святого Миколая всех, кто празднует)
до свята:
та як курськ може горіти якщо він давно потонув думай те
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не рвите сердце, по два раза ещё успеем после победы набухатся, а пока всё по старому...
В ПЦУ опублікували графік свят
У цьому році відзначаємо без змін:
19 грудня — вшановуємо святителя Миколая Чудотворця;
7 січня — Різдво Христове;
14 січня — вшановуємо святителя Василія Великого;
19 січня — свято Хрещення Господнього.
В Латвии аннулировали лицензию Дожду на вещание....
Ждем высылку сотрудников.... ну и истерику от "хороших русских"... заботящихся о комфорте "наших мальчиков"
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я ж казала.Як же бабцю рве на шматки від ненависті, коли хтось згадує її курок або тепер її труселя.
Скільки лайна з неї вивалювається у відповідь!
Це доказ того, що вона СОРОМИТЬСЯ своєї справи.
Ніколи не стомлюся спостерігати за цим шоу.
![]()
хайтятьО, боги! Воно ще й слова такого не знає!
пороха ви хвалили і толку- програв нахрін вибори з-за вашої підтримки)))https://www.youtube.com/watch?v=aBLT...BD%D1%82%D0%B8
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Нікуди. То в алкаша ранкові галюцінації.
Ще один! Поки що ніхто нікуди нічого НЕ ПЕРЕНОСИТЬ!! Поки що лише дозволили святкувати Різдво 25 грудня, якщо є бажання. Це стосується лише РІЗДВА, а не всіх свят. Більш того, це лише ДРУГЕ Різдво, так би мовити, - святкування Різдва 7 січня ЗАЛИШАЄТЬСЯ! Я не знаю, чи будуть різдв'яні служби у храмах ПЦУ 25 грудня, але точно знаю, що 7 січня вони БУДУТЬ. Решта церковних свят залишаються НА МІСЦІ - ПЦУ про це вже офіційно заявила.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks