| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кто такой тракторист-гонщик?
А, увидела, поняла, "білоруська сука", ок.
В инсте только шо видела на странице нашего военного, он, скорее всего, там, где сейчас самое пекло, фотка, по лицу видно, какая нечеловеческая усталость. И комменты пишет какое-то чувырло оркское в вдвшном берете, типа иди, мол, сдавайся, вы ж и так сдаетесь, фашисты, фрицы и т.д. Короче, в черепной коробке ничего у них не поменялось.
Читать великолепно. Больше месяца, больше.
А как фонарик никак.
Нельзя идти по дому в кромешной тьме.
Нельзя осветить, к примеру, весь обеденный стол. Обычный кухонный. Только свою тарелку. И то если держать низко и если тарелка небольшая.
Обычная свеча гораздо ярче и охват больше дает.
Ну мой покетбук так.
Мы тут обсуждали уже)). Вот я и попробовала в кромешной тьме.
"Ну, даёшь, ядрёна вошь!
И олень табе не гож?
А вчерась мытарил душу
Вынь оленя да положь!"(с)
- Парахаботы хейтили назначение Залужнага!
- Ось Вам стаття - почитайте коменти порохоботів під нею.
- Да, не хейтили. Но всё равно не такие коменты!
Про те, як ВОНИ поливали брудом БУДЬ-ЯКІ, в тому числі й ПРАВИЛЬНІ, дії Пороха, зебидло-стадо вже забуло, звісно.А хаяли ВСЕ, в тому числі й призначення Муженка Головнокомандувачем, і навіть самого Залужного на різні посади.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Не будет. При том количестве рашаармии не рискнет никто.
В Аквариуме рыбы погибли ((. И редкие и другие. Из-за отсутствия света и тепла.
А всего-то нужен был им дизельный генератор((.
Сотрудники просили, они писали, но....
Я понимаю. Тендеры на освещение деятельности, спил деревьев по городу, хранция опять таки...
Так многонадо денегдел, что там те редкие рыбы.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Дія" і інші приклади "диджіталізації"(с). Більше нічого не згадую, але допускаю, ще пару-трійку його дій я підтримувала, просто так швидко не згадаю.
Тобто приємну атмосферу вчора зіпсувала ТИ, а підгорає у НАС?"Таварісчі, он міня сукай абазвал!"(с)
В мене?В тебе знов галюцінації?
В мене взагалі ЖОДНИХ питань до Залужного НЕ ВИНИКАЄ.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
аквариум университетский, не муниципальный?
всі питання до шкарлєта
А можна побачити, де стоять генератори, які нам передає увесь світ.на сайті якого міністерства можна побачити розподіл по областям? Область дає інформацію по містам. Місто дає інформацію по установах. Чи це якась таємна інформація?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks