| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хамить -- своей маме. забыли?
___
но. я тут на досуге думала о нашем тыкающем пролетариате.
почему они переходят на ты.
я так понимаю, попав в какой-то точке своей биографии в общество воспитанных людей, они, скрепя сердце, принимают их правила, мучаются салфетку туда - галстук сюда, незнакомых людей -- на вы и прочее (лишнее, на их шариковский взгляд. наносное).
и иногда они видят для себя возможность отбросить ненавистный галстук и салфетку, встать на привычные четвереньки и смачно сказать "ты".
это, наверное, как снять тесные туфли
долой ненавистные рамки, ура, наконец-то можно снять личину и быть собой.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Саме так.
Так, твій допис доводить, що для тебе майдани були ЗЛОМ, бо вони створювались для того, щоб РОЗВАЛИТИ країну.
Яка ж ти кончена гнида!пяти лет величайшего лидера современности за границу жить не бегут если это доброе делоМаргрет виїхала ПІСЛЯ 24 лютого! А точніше - 3 березня. Виїхала, щоб ВРЯТУВАТИ ОНУКІВ!!! Хто тобі, паскудо кремлівська, дав право хаяти жінку, яка рятує дітей від війни???
Чому ти не хаїш циферного алкаша, який виїхав 24 лютого НЕ для того, щоб дітей врятувати, а тому, що ОБІСРАВСЯ!!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
margret. Виїхала 3 березня цього року, тобто вже ПІСЛЯ початку повномасштабного вторгнення. Виїхала, бо вивозила своїх онуків. Її сини всі ці місяці боронять нашу країну на фронті, в найгарячіших точках. І вже третій день поспіль ці форумські тварюки жбурляють в неї лайно за те, що вона посміла врятувати онуків від смерті!При цому, 1960-й, який втік з країни у ПЕРШИЙ день вторгнення, в них МОЛОДЕЦЬ і взагалі МАВ право виїхати.
![]()
+1000
Тоді які до МЕНЕ претензії? Я теж саме ВАШОЮ мовою з вашим стадом і розмовляю.Чому мене за це ТРЕБА банити (вам так здається), а тебе за ТЕ Ж САМЕ ні?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я когда что то дописываю и исправляю, всегда вижу внизу текста пометку об этом... а тут смотрю уже не первый раз у некоторых пометки нет, даже когда дописано после нескольких других постов... что за фича интересно... при порошенко такого не было)))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
особенно если вспомнить что писала зимой/весной
и тут шариковых притесняют -- помечают исправленное![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
дяка.
ну, відносно середні каменти. хоча "це краще, аніж лисий" у топі - про все каже.
ага, статтею від 07.09.2022 вони тепер можуть що завгодно звиздіти.
каменти порохоботів під новиною призначення показують куди більше.
а заднім числом ще й різницею у рік я теж можу все що завгодно звиздіти.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
затравили снова ...
Походу крепко у русни подгорает, раз тут такое обострение у попозиции.)
Ванную в ближайшие дни очередной " жест доброй воли" от пуйла.
не факт... тут очевидно. Я лично жду перед энергодаром что то еще
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks