| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Антуриум: 04.12.2022 о 02:12
Зараз треба дозвіл на вивіз дитини, але якщо подорожує з одним з батьків, то можуть пропустити. А можуть і не пропустити. Так як і з паспортами старого зразка у країни не шенгену. Якщо це не батьки, а третя особа (родич обов'язково), то не пропустять. Треба оформлювати.
Питала. І тоді тєж це питання мусололось декілька сторінок.
Який в цьому тобі сенс,це твоя справа...
Я тоді писала і зараз повторила,загули адресу і телефон служби опіки і там тобі все швидше пояснять і допоможуть. Якщо це тобі дійсно потрібно,а не просто черговий привід хоч якось набити відповіді на свої пости.
Старий зразок - це який? Закордонний паспорт я оформлювала дитині три роки тому. Він вважається новим чи ще старий? Здається ж, новий. Чи я чогось не знаю?
Значить, нічого не плутаю. Дяка!
Навіть не буду вимагати докази - і так знаю, що їх не буде.
Я про опіку лише ЗАРАЗ вперше почула. Але який сенс тобі щось доводити?Я тоді писала і зараз повторила,загули адресу і телефон служби опіки
Якщо це тобі дійсно потрібно,а не просто черговий привід хоч якось набити відповіді на свої пости.Навіть зараз ти не змогла утриматися від хамства. При тому, що ми всі (навіть я, так!) вже другу добу СПОКІЙНО - без хамства, образ та звинувачень! - спілкуємося. І тут з'явилася ти.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Когда-то практиковали - показать все имеющиеся документы (или их копии) человеку, связанному с туристическим бизнесом, и он говорил, достаточно ли этого для беспроблемного пересечения границы. Как сейчас - хз
Там немає хамства - не фантазуй. Там лише констатація факту,що ти вже не вперше мусолиш тут це питання .
Докази хай шукають ті,кому вони потрібні. В мене поки що склерозу немає.
Так, довіреність обов'язкова була, до війни і мови не могло бути щоб дитину випустили без неї, якщо не присутній один з батьків. А якщо третя особа, тим паче. Бувало ще так прискіпливо вичитувати, чи правильно кожна буква, чи правильно сформульовано нотаріусом, аеропорт Одеси особливо цим відрізнявся.
Spoiler: to Антуриум
Більше я тобі не відповідаю - не хочу псувати ПРИЄМНУ атмосферу, яка ДО твоєї появи тут панувала.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks