Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1060 з 2284 ПершаПерша ... 6056096010101050105110521053105410551056105710581059106010611062106310641065106610671068106910701110116015602060 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 181 по 21 200.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Вообще-то в европейских странах такие дети ставятся на учёт. Ну во всяком случае год назад ставились и контроль осуществлялся тамошней службой. Точно так же
    как и осуществляется контроль и за содержанием усыновленных или взятых под опеку иностранцами детей.
    Насколько эффективно,я Вам не скажу,но видимость того,что вывезеный из страны ребенок не будет продан в рабство ,создаётся.
    Ні. Вони ставляться на облік, тільки коли подаються на оформлення внж. Якщо це туристична подорож, то ніхто нікого не ставить ні на який облік. Тому і вирішуються ці питання всередені країни. Потім надається дозвіл. Якщо дозвіл є, значить все ок

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Может, сейчас опека выдаёт эти документы на автомате. Раньше, конечно, это было долгое мероприятие...
    Лет пять назад сталкивалась ,решали все оперативно. То был случай вывоза ребенка на отдых. Чуть раньше помогали бабушке ,проживающей в другой стране,оформить опеку над детьми в связи с утратой мой трудоспособности, тоже как-то без проблем все нужные документы выдавались.

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Ні. Вони ставляться на облік, тільки коли подаються на оформлення внж. Якщо це туристична подорож, то ніхто нікого не ставить ні на який облік. Тому і вирішуються ці питання всередені країни. Потім надається дозвіл. Якщо дозвіл є, значить все ок
    Так мова ж і йде про отримання такого дозволу.

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    т.е. ребёнка без семьи в другую страну перевезти не могут. Вы это хотите сказать?
    но и ответа на вопрос не прозвучало. Хотя мы, пожалуй, оба понимаем, что нет там никакого контроля и это не более, чем бюрократия тут на месте
    Без разрешения службы опеки ,нет.
    Есть контроль. Много детей из наших дет домов вывозились в Европу. И все они на контроле.
    А по поводу бюрократии, если не сталкивались,просто поверьте, в сравнении к примеру с теми же Нидерландами,у нас ее нет.)
    Востаннє редагував Антуриум: 04.12.2022 о 02:12

Дописів
    65 836

Типово

Зараз треба дозвіл на вивіз дитини, але якщо подорожує з одним з батьків, то можуть пропустити. А можуть і не пропустити. Так як і з паспортами старого зразка у країни не шенгену. Якщо це не батьки, а третя особа (родич обов'язково), то не пропустять. Треба оформлювати.

Дописів
    65 836

Типово

Так мова ж і йде про отримання такого дозволу.
    На туристичну подорож. В іншій країні ніхто не ставить на облік, як Ви написали (у европейських країнах, дословно)

Дописів
    56 459

Типово

Зараз треба дозвіл на вивіз дитини, але якщо подорожує з одним з батьків, то можуть пропустити. А можуть і не пропустити. Так як і з паспортами старого зразка у країни не шенгену. Якщо це не батьки, а третя особа (родич обов'язково), то не пропустять. Треба оформлювати.
    И опять в который раз по кругу. А щоб точно пропустили,треба дозвіл служби опіки.)

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я не питала. Бо не збиралася відправляти дитину за кордон. Можливо, у перший-другий день вторгнення могла спитати, чи потрібен якийсь дозвіл, але у будь-якому випадку про органи опіки мені тоді ніхто не писав, - впевнена, що в ПЕРШІ дні саме такі дозволи ніхто не вимагав.

До чого тут гроші? Я про ціни не питала.
    Це правда, у перші місяці навіть. Виїжджали просто по будь яким документам, достатньо було на словах сказати що це бабуся, тітка тощо

Дописів
    56 459

Типово

На туристичну подорож. В іншій країні ніхто не ставить на облік, як Ви написали (у европейських країнах, дословно)
    Про які візи мова,коли з більшістю європейських країн у нас безвіз?

Дописів
    65 836

Типово

И опять в который раз по кругу. А щоб точно пропустили,треба дозвіл служби опіки.)
    Так, я просто підтвердила.

Дописів
    65 836

Типово

Про які візи мова,коли з більшістю європейських країн у нас безвіз?
    Де я писала про візи?

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я не питала. Бо не збиралася відправляти дитину за кордон. Можливо, у перший-другий день вторгнення могла спитати, чи потрібен якийсь дозвіл, але у будь-якому випадку про органи опіки мені тоді ніхто не писав, - впевнена, що в ПЕРШІ дні саме такі дозволи ніхто не вимагав.

До чого тут гроші? Я про ціни не питала.
    Питала. І тоді тєж це питання мусололось декілька сторінок.
    Який в цьому тобі сенс,це твоя справа...
    Я тоді писала і зараз повторила,загули адресу і телефон служби опіки і там тобі все швидше пояснять і допоможуть. Якщо це тобі дійсно потрібно,а не просто черговий привід хоч якось набити відповіді на свої пости.

Дописів
    56 459

Типово

Де я писала про візи?
    Вибачте,відволік телефон,прочитала туристичну візу замість туристичну подорож.
    Але на туристичну подорож ми теж в минулому році брали довіреність від батьків. Інакше дитину за кордон не випускали
    Востаннє редагував Антуриум: 04.12.2022 о 02:04

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Так як і з паспортами старого зразка у країни не шенгену. Якщо це не батьки, а третя особа (родич обов'язково), то не пропустять. Треба оформлювати.
    Старий зразок - це який? Закордонний паспорт я оформлювала дитині три роки тому. Він вважається новим чи ще старий? Здається ж, новий. Чи я чогось не знаю?
    Це правда, у перші місяці навіть. Виїжджали просто по будь яким документам, достатньо було на словах сказати що це бабуся, тітка тощо
    Значить, нічого не плутаю. Дяка!
    Питала.
    Навіть не буду вимагати докази - і так знаю, що їх не буде.
    Я тоді писала і зараз повторила,загули адресу і телефон служби опіки
    Я про опіку лише ЗАРАЗ вперше почула. Але який сенс тобі щось доводити?
    Якщо це тобі дійсно потрібно,а не просто черговий привід хоч якось набити відповіді на свої пости.
    Навіть зараз ти не змогла утриматися від хамства. При тому, що ми всі (навіть я, так!) вже другу добу СПОКІЙНО - без хамства, образ та звинувачень! - спілкуємося. І тут з'явилася ти.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Когда-то практиковали - показать все имеющиеся документы (или их копии) человеку, связанному с туристическим бизнесом, и он говорил, достаточно ли этого для беспроблемного пересечения границы. Как сейчас - хз

Дописів
    56 459

Типово

Там немає хамства - не фантазуй. Там лише констатація факту,що ти вже не вперше мусолиш тут це питання .
    Докази хай шукають ті,кому вони потрібні. В мене поки що склерозу немає.

Дописів
    65 836

Типово

Когда-то практиковали - показать все имеющиеся документы (или их копии) человеку, связанному с туристическим бизнесом, и он говорил, достаточно ли этого для беспроблемного пересечения границы. Как сейчас - хз
    Залежить в яку країну. Я б цього не рекомендувала зараз.
    Найкраще - це прикордонна служба. Бажано на тому кпп, через який планується виїжджати.
    Чи можна їм зараз дозвонитися - питання)))

Дописів
    56 459

Типово

При желании,даже в случае с проблемами света и интернета это регается за один,максимум два дня.
    А если об этом просто хочется поговорить,то на форуме об этом можно говорить и месяцами .

Дописів
    65 836

Типово

Вибачте,відволік телефон,прочитала туристичну візу замість туристичну подорож.
    Але на туристичну подорож ми теж в минулому році брали довіреність від батьків. Інакше дитину за кордон не випускали
    Так, довіреність обов'язкова була, до війни і мови не могло бути щоб дитину випустили без неї, якщо не присутній один з батьків. А якщо третя особа, тим паче. Бувало ще так прискіпливо вичитувати, чи правильно кожна буква, чи правильно сформульовано нотаріусом, аеропорт Одеси особливо цим відрізнявся.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Spoiler Spoiler: to Антуриум 
    Там немає хамства
    в ТВОЇЙ реальності - так. Але в ній навіть образи батьків опонента або брехня про його родину теж не є хамством. А у реальності ВИХОВАНИХ людей оце:
    черговий привід хоч якось набити відповіді на свої пости
    Є ХАМСТВО і провокація конфлікту.
    В мене поки що склерозу немає.
    В тебе є просто БРЕХНЯ.

Більше я тобі не відповідаю - не хочу псувати ПРИЄМНУ атмосферу, яка ДО твоєї появи тут панувала.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 1060 з 2284 ПершаПерша ... 6056096010101050105110521053105410551056105710581059106010611062106310641065106610671068106910701110116015602060 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті