| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://rozetka.com.ua/360653937/p360653937/
Я б себе такой заказала))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я на нп из почтомата забрала посылку. в отделении света не было. через моб. приложение открыла и все.
Ну у меня моб.инет не ловил, поэтому приложение сказало - извините, не могу обновить данные про посылку, только когда будет инет. Это уличный поштомат.
Вчора чи позавчора я тут питала про виїзд дитини за кордон в умовах військового стану: потрібні якісь документи чи ні. Мені відповіли, що ні. Виявилося, що це не зовсім так. Але це я, мабуть, не зовсім вірно сформулювала питання: цікавив виїзд дитини БЕЗ батьків, тобто у супроводі ІНШИХ людей. Так ось у цьому випадку дозвіл одного з батьків таки потрібен:
Яким боком органи опіки до РІДНОЇ дитини (а не під опікою)?Залишилося тепер дізнатися, де в нашому місті ці органи та скільки часу займе оформлення цієї заяви. А в понеділок вже збиралися їхати.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
То что вы цитировали относится к ситуации, когда нет возможности получить нотариально заверенное разрешение от одного из родителей - тогда вступают в действие органы опеки
I am not perfect but I am limited edition
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks