Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1043 з 2284 ПершаПерша ... 435439439931033103410351036103710381039104010411042104310441045104610471048104910501051105210531093114315432043 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 20 841 по 20 860.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    2 788

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    По-третє, не боятися експорту електроенергії в ЄС. В нас надлишок генеруючих потужностей, і якщо матимемо можливість продавати електроенергію, то її треба використовувати!

Це дасть необхідні кошти для відновлення мережі "Укренерго" і "Енергоатому". І, крім того, приєднання до мережі Євросоюзу дасть змогу хоча б частково регулювати споживання електроенергії, як це робили в часи СРСР, за рахунок перетоків електроенергії між різними регіонами.

Это все, что нужно)))))) читать в этой статье. Браво. Как раз Енергоатом выводим в частные руки. Браво-2
    Как же вы закол****и с экспортом электроэнергии. Сейчас мы ничего не экспортируем, с 10 октября этого года. И не будем экспортировать до тех пор, пока генерация не восстановится. Ну как еще объяснить то? Кстати, это и написано в статье - я выделил: если будем иметь возможность, то будем экспортировать. А возможность будем иметь тогда, когда у нас закончатся плановые отключения, не говоря об аварийных.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Как же вы закол****и с экспортом электроэнергии. Сейчас мы ничего не экспортируем, с 10 октября этого года. И не будем экспортировать до тех пор, пока генерация не восстановится. Ну как еще объяснить то? Кстати, это и написано в статье - я выделил: если будем иметь возможность, то будем экспортировать. А возможность будем иметь тогда, когда у нас закончатся плановые отключения, не говоря об аварийных.
    держитесь. я никуда не денусь))))
    Вы ж сами ниже объясняли, что экспортируем))))) но и импортируем))))))

угу, и сайт предоставила. который был закрыт с 27 октября. а потом смотрю,есть доступ)))))

Дописів
    2 788

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Это не та, что у нас в области?
    Нет, наша намного старее, и на ней не было вот этих вот домиков из красного кирпича с зеленой крышей.
    По нашей первый прилет был в автотрансформатор, который поменяли в 2020 году - реально было очень больно, когда понимаешь, что то, в чем ты принимал непосредственное участие, и знаешь, сколько сил и средств на это было потрачено - вот это все в один миг было уничтожено

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Это не та, что у нас в области?
    там на фото траснформаторы и судя по всему это в Киевской области, название знаю.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    навіть цензор, який дахом поїхав на зрадойобстві, пише, що "експорт електроенергії" - це кремлівський вкид
    Тобто хвореМаля77 та Алекс використовують КРЕМЛІВСЬКІ наративи. Але це давно не новина.
    Андрію, не переймайтеся! Цьому стаду немає сенсу щось пояснювати, а тим більше доводити. Бо найобізнанішими та найрозоумнішими вони вважають лише себе: вони краще за всіх знають про зброю, ленд-ліз, експорт/імпорт електроенергії, роботу МО, навіть про думки західних лідерів.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

угу, и сайт предоставила. который был закрыт с 27 октября. а потом смотрю,есть доступ)))))
    навіть я, дуже далекий від цього всього розумію, що переток електроенергії та експорт - це зовсім різні речі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Хто в темі, підкажіть, будь ласка, чи потрібен зараз дозвіл від батьків на вивіз дитини за кордон? Пам'ятаю, на початку вторгнення випускали без нього. Зараз щось змінилося чи ні?

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    навіть я, дуже далекий від цього всього розумію, що переток електроенергії та експорт - це зовсім різні речі.
    а

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Хто в темі, підкажіть, будь ласка, чи потрібен зараз дозвіл від батьків на вивіз дитини за кордон? Пам'ятаю, на початку вторгнення випускали без нього. Зараз щось змінилося чи ні?
    ДМС краще за все відповідь Вам надасть.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    ДМС краще за все відповідь Вам надасть.
    Це зрозуміло. Але це довше - можливо, хтось вже зараз володіє питанням.

Дописів
    2 788

Типово

Вы давали ссылку на трансграничные перетоки. Это физические пертоки, от которых никуда не деться, а коммерческие перетоки - вот они: https://transparency.entsoe.eu/trans...sDayAhead/show И сейчас они по 0

Дописів
    2 788

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    там на фото траснформаторы и судя по всему это в Киевской области, название знаю.
    Да, недалеко от Макарова

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Грани.Ру

На девятый год войны Украина запрещает деятельность ФСБ на своей территории.
    Украина запретит деятельность РПЦ на своей территории
    навіть не знаю що саме у цьому мене дивує: те, що лише на 9 рік війни це врешті сталося, а раніше тупо на це закривали очі.
    чи те, що навіть кацапське джерело з цього так неприховано лахає...

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 516

Типово

И не будем экспортировать до тех пор, пока генерация не восстановится.
    Из статьи, которую дала Ленухен, мне показалось что дело не в генерации, а в распределении - перераспределении. Когда там хотят много, а тут избыток. А перекинуть нельзя, тк разбита эта система.
    И участки, превращающие ото мощнейшее в потребительские 220 тоже разбиты.
    Я примитивно объясняю, извините(, но думаю, вы поняли.

Генерация упала, но упало и потребление - бизнес стоит, люди уехали. И нам бы хватало, если бы не разбили эти ТП и сети .
    А они , ко всему, не все "закольцованы" и взаимозаменяемы ((.

Нет, не верно понимаю?

Это я так пытаюсь покормить свою надежду на то, что восстановят, переподключат и все будет лучше)....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Росія готова залишити територію ЗАЕС в обмін на безперебійний транзит нафти і газу через Україну, — россМІ

Співрозмовники стверджують, що в Кремлі"є готовність до угоди", оскільки "качати та продавати нафту та газ дуже важливо для російського бюджету".

Дописів
    29 041

Типово

фейк

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Давно зарекся спорить с "уборщицами". И тебе советую. Нет смысла обсуждать с человеком который уверен что электричество вырабатывается в розетке, о типах электростанции.... В жизни я таких ща прямо посылаю на куй. В инете просто обхожу....
    ЗЫ к чем я это ща пишу. Не хочу, что бы ты ушел отсюда потому что тебя заклевали "уборщицы"....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Боря всех успокоил,
    про дым после бабаха

"То був не вибух, а результат охолодження коксу металургами."
    Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Не потрібен.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Давно зарекся спорить с "уборщицами". И тебе советую. Нет смысла обсуждать с человеком который уверен что электричество вырабатывается в розетке, о типах электростанции.... В жизни я таких ща прямо посылаю на куй. В инете просто обхожу....
    ЗЫ к чем я это ща пишу. Не хочу, что бы ты ушел отсюда потому что тебя заклевали "уборщицы"....
    ухх какой.
    человек уверен, что у нас упала генерация, ну пусть пишет. писать всем можно, что угодно. Как и мне))))))
    Боже, я забыла. Вы тоже так считаете

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Не потрібен.
    Дякую!
    фейк
    "Дніпро Обласний" розповсюджує фейки?

Сторінка 1043 з 2284 ПершаПерша ... 435439439931033103410351036103710381039104010411042104310441045104610471048104910501051105210531093114315432043 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті