| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так, саме це й є найзаповітнішою мрією вашого стада.
Співчуваю. а ПО СУТІ є що сказати?
+1000 Ховають своїх чоловіків під своїми спідницями і сміють срати в тих, чиї ЧОЛОВІКИ зараз ризикують життям на фронті!
Як там ваше стадо полюбляє мені погрожувати? "Всьо верньотся бумєрангом"(с) Очікуй тепер ТИ бумеранг за це лайно у бік синів Маргрет, рашистка!
Чия б корова мичала!
Хамло!не патриота Украины, а просто старой и ненужной никому в чужой стране женщины, которой нечем заняться и не с кем поговорить...![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 02.12.2022 о 03:00
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Востаннє редагував Дейнерис: 02.12.2022 о 04:57
Дороги ж, ну! По ним так зручно було їхати рашистським танкам!
Ви не звертайте уваги на їх висери - в них вже давно днища немає. Вони неодноразово хаяли форумських волонтерів, форумських військових, родини форумчан тощо. Тепер ось до матерів військових дісталися.І постійно звинувачують всіх у брехні. Ця форумська курка бреше, "как сивый мерин"(с), - я вже неодноразово ловила її на брехні (з доказами!). При цьому вона сміє ІНШИХ в ній звинувачувати.
Згодна.Але мені зовсім не смішно, коли я розумію, що ця війна на роки і особисто я не бачу перспективи навіть, якщо ми виженемо рашистов завтра...![]()
Фу, який тупий дешевий злив!
Софі НЕ СТВЕРДЖУВАЛА, що херсонці НЕ НАШІ люди та/або НЕ ЧЕКАЛИ ЗСУ! А значить, тобі НЕМАЄ, в чому бути правою! Софі, як і інші, спіймала тебе на БРЕХНІ: ти стверджувала, що те відео ОСІННЄ. Стверджувала навіть після того, як тебе носом тицьнули в те, що на деревах НЕМАЄ листя, як і повинно бути у березні, а значить, відео ВЕСНЯНЕ. І замість того, щоб визнати, що ти ПОМИЛИЛАСЯ, ти тоді її лайном поливала, а зараз намагаєшся злитися.
Було б дивно, якби це тебе не смішило.идиотка,которым смешно что людям развозят где-то еду или что ведутся переговоры и освобождаются наши ребята из плена.![]()
Плин.. ну любопытно же,что будет в том черном ящике.) Хоть бы намекнули.)
От блин.. просит,аж из трусов выпрыгивает. Ладно уговорила,а то ж не уснешь - диареис,или на фуй!
Востаннє редагував SofiElena: 02.12.2022 о 04:43
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
А взагалі огидно спостерігати, як ця драна курка переходить до образ РОДИЧІВ опонента кожного разу, як той тицяє її рилом у її ж лайно (брехню, невіглавство, образи, рашистські наративи тощо). В цьому вона повний клон ху.йла: той не може перемогти Україну на полі бою, тому воює з мирним населенням - жінками, дітьми, старими; курка скубана не може перемогти опонента знаннями та вихованістю, тому воює з його родичами, хоча не лише в очі їх не бачила, а навіть не знає їх імена, вік, кількість тощо. Кацапскі гени ніяке українське вбрання не сховає.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks