| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
угу. В соседней, кажется, теме Вегу очень "хвалили"....
фрегат, частный сектор - дерьмо
дата групп местами то же пон - дерьмо
дтс частный сектор - дерьмо
пионеры в березановке, обуховка, партизанское - есть дерьмо, есть терпимо - как повезет
деёвка - местный пионер в кавычках - молодец, родственники плюс друзей-товарищей десяток хвалят
... а и еще новички с год-полтора как ftx или как то по другому - как у них не знаю
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
еще есть дилан и фтс
Они не так?
И только абоненты Триолана стоят в сторонке и тихо хихикают.
И его тоже нет. Чего хихикать ото
Ну в мене така підозра тому що ні разу не було такого, щоб ввімкнули світло, а інет не ввімкнувся. Тобто він або завжди є на тому вузлі, який передує під'їздному, або всі попередні вмикаються разом з нами. Наприклад, тролейбуси ходять безперервно, може для провайдерів теж так? Я ж кажу що це тільки підозра. Ну і плюс я не інженер і можу не до кінця розуміти.
не тільки. у мене з Воля теж все ок.
не залежно від того, що там в інших будинках та районах, якщо у будинку світло є - є інет. ттт.
хоча і розриви почастішали (але ж то точно не через світло на магістралі).
але то не значит, що по усіх будинках та районах так з тим же Триоланем чи Волею.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks