| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У блогерной дуры два часа был свет за 48 часов, и она решила оповестить весь мир о своих мученьях)).
У меня 49 часов непрерывно не было света и 42 часа воды. С тремя детьми. Пережили. И не так чтоб исстрадались.
якийсь немісцевий цей цвєточ) розпитує як тут працювали месенджери![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
это их личное дело, я не сторонник лазить в чужие пристрастия.
Я не могу понять, почему эти люди приколупываются к тем, кому не нравится данное верчение? Какое им дело до чужой жизни?
Не поклоняешься Пороху - лютый враг.
Не течешь от Филатова - тоже лютый враг.
Не считаешь их самих достойными внимания - враг втройне.
Почему?
Давайте без подвійних стандартів.
Будь-яка політична сила тут буде робити свій піар. Коли дають хлопцям навіть один розйобаний хаммер - це щось, наразі більше, ніж ніх уя.
Висновок тоді дуже сумний. Владі будь-якого рівня начхати на все. Рятування потопаючих справа самих пото...ну ви зрозуміли.
Мені ж особисто шкода всіх цівільних, що потерпають від обстрілів, від морального виснаження та навантажень на нерви. Навіть проросійських дурнів, бо ракеті всеодно, кого.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
дякую, зрозуміло. То,що ви працюєте за контрактом , я знаю давно.
Але я лише за громадянство питала.
Так, ви не громадянин України. Добре. Но чому ви наполегливо вісловлюєте свою негативну думку відносно деяких громадан України, чому негативно та агресивно висловлюєтеся відносно керівництва України та таке інше? Ви вважаєте, що маєте на це право? Якого біса))? Я вибачаюся.
У вас своя країна, громаданином якої ви є. Ви обрали собі оточення - гідних вашого рівня громадян - та обираєте керівництво тієї країни згідно Закону. І маєете повне право там качати права) та розповідати, хто який і хто має чи не має права на життя.
Якщо в тій країні таке дозволять, звісно).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks