Natalya жесть((
Мої співчуття і добре що люди і звірі живі
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Natalya жесть((
Мої співчуття і добре що люди і звірі живі
Востаннє редагував Мафальда: 27.11.2022 о 00:05
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А що повинна була надати центральна влада при умовах централізації?
Я зняла улітку( Щось мені воно стало не того...та відпадало по пеклу.
Хих.
Любі друзі (с). Давайте так: є особисті питання одне до одного - шуруйте до Приват.
Є питання до мене - туди ж.
Є питання щодо форуму - до Адміна.
Є питання до справедливості мироздання - на вибір: до Всевишних або психотерапевтів.
Психотерапевти хоч гроші заробляють на цьому)
в этих пунктах незламности меня раздражает тупость и верхних и нижних властей... какого хрена их организовывать в потенциальных местах для ракетных ударов? Если их и организовывать то только в бомбоубежищах и метро.... эй кто там близок к божьему помазаннику на трон днепра, подскажите ему... пусть хоть попиарится на реальной пользе
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Децентралізаю кастрували спочатку під потреби боротьби з Ковідом, потім у зв'язку з військовим станом. Фінансову децентралізацію.
Плюс це виглядало як команда Зе своїм умовним Резниченкам, а тепер собак спускають на мерів
Я думаю, щоб остаточно приборкати місцеве самоврядування в процесі побудови диктатури
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Манула, ето не спортивно, я со смарта не успела)))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Повторяю свою же новость. Вроде по полочкам ))
Кабінет міністрів України не передбачав і не виділяв бюджетні кошти на реалізацію пунктів обігріву і енергозабезпечення, які Зеленский називає "Пунктами незламності". Крім того, згідно нормативів військового стану залишки коштів місцевих бюджетів перерозподіляються (С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks