| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я верно понимаю, что сегодня Дейнерис на Уютненьком обматюкал наш президент?
Смотрю опять срач. Влом перечитывать. По поводу чего сегодня?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Достатньо включити мозок та здоровий глузд і таких питань взагалі не виникатиме. Тому що кожен має дбати про свої державні інтереси. Тому німеччина "пєрєдаст". Пардон, ніхуя не буде до тих часів, поки ми самі не налаштуємо власне виробництво. Якщо знову включити мозок і перестати верещати про "неїбічні збитки держави". Тому що виробництво власної зброї дасть можливість відповідати адекватно нанесеним збиткам ворогу. Підняли вони наприклад літаки десь в мухосранську, пустили ракети, у відповідь ми роз'їбали вщент російські військові підприємства,критичну структуру споживання, логістику. Я вже не кажу про обстріл житлових масивів, лікарень та іншого російського лайна, де готують чмобіків. Ми маємо повне і абсолютне право відповідати на обстріли. Око за око, зуб за зуб і по-іншому ми програємо війну, щоб там не казав найвеличніший лідор.
Демократія і бюрократія, тому розраховувати на них можна, але в далекоглядній перспективі.Вона киває на НАТО, НАТО скрутило фігу й сказало, що Німеччина повинна сама вирішувати це питання.
Я так вважаю, що якщо дають, то слід брати і велике дякую казати. Якщо не дають, то лідору таки слід відірвати дупу, поголити таки пику, зняти фліску (заїбав вже цей уклоніст неголений) і переводити цівільне виробництво на военний час. Інколи лідорам слід давати копняка під дупу для рішучого кроку вперед.Тепер Німеччина киває на Штати - мовляв, це вони повинні дозволити, бо це ж їх виробництво.Сьогодні чула думку якогось експерта, що врешті-решт передача буде, але непублічна. А Ви як вважаєте?
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks