| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Далеко не для всіх підходить така атмосфера для праці. Не тому що некомфортно, то біс з ним, а тому що це в принципі неможливо фізично. Наприклад мітинги, викладання тощо.
Далі якщо піти в більш спокійне місце, які пристосовані наче б то, і нікого не парить що ти там проводиш нараду і так далі, скільки коштує? Я подивилася в Києві, наскільки пам'ятаю мінімально 500 грн виходить. Пересічний може собі дозволити похід у кафешню, але не кожного ж дня.
В мене дівчина виходила на зв'язок з такого місця минулого тижня, не зрозуміла за що там платила гроші, могла б посидіти в трц на лавці. Чутно було всіх навколо, хто так само проводив мітинги.
Цей нік постійно бреше про мою родину та жбурляє в неї лайно, хоча жодного разу її не бачила, а я, по-Вашому, повинна розшаркуватися перед нею?Про те, що вона постійно бреше про МЕНЕ та ображає найгидотнішими епітетами, я вже мовчу: я вже звикла.
Куркобабця.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Вы меня впутали в свои траблы с этим ником. Моими руками решили себе сдлать белое пальто. Сами с ней разбираться не захотели и меня выставили чудовищем, стравливая с ней.
Неет. Вы просто провокаторша хуже многих.
Вы вырвали из контекста мои вопросы тому, кто плохо о Елене отозвался, а все хорошее умолчали, что я о ней сказала))))))
Вот и вся Ваша гнилая суть, за которую вам тут постоянно прилетает от многих, заслуженно, теперь это и мне понятно. Перевернуть с ног на голову и очернить кого-то , ещё и радуясь, что этот кто-то за эту вашу подлую подставу отхватит )))) ещё и самонадеянно думаете что никто ничего не поймет. Что вы самая умная, все так ловко провернули и срач на ровном месте создалИ )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Если коротко,то Заур принес перевертыша типа Зеленская сказала,что ми готовы и 2-3 года сидеть без света. И понеслась..но во первых ,она этого,как оказалось,не говорила,а во вторых ... Опять же ,как оказалось,очень многие тут не готовысидеть без света даже не так долго а и гораздо меньше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks