| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
почав читати статтю на каналі цензора.
чи автор не володіє наявною інфою, чи х.з.
у мене не було електроенергії приблизно 33 години, тобто у мене майже "рекорд"?Black Friday: як українці тестують перший блекаут
В чорному-чорному місті... тай не тільки місті, а й у всіх населених пунктах мільйони людей опинилися без світла, зв'язку, води та опалення. Станом на 12:00 нам відомі випадки, коли в деяких будинках електрика була відсутня до 35 годин. Мій власний "рекорд" (адміна каналу) поки що 15 годин. Та ми працюємо для вас незважаючи на перешкоди. Як минули 2 доби для українців:
Електроенергія. Найбільші проблеми в Києві та Львові, адже росіяни цілеспрямовано намагалися "вибити" ці міста з енергосистеми. Також є проблеми в половині регіонів України. Електрику можуть вмикати на годину - три, тож є змога зарядити гаджети, та отримати інформацію поки працює інтернет. В регіонах ситуація краще. В ряді областей ще від учора все відновлено і працює. Але знову ж таки все залежить від шляхів постачання і джерел генерації.
...
у Києві внаслідок обстрілу 80% залишилось без електрики, у Дніпрі лише 15% з електрикою.
коли у Львові поновили електропостачання повністю, і Дніпрі не було й половини.
не зрозуміло, чому тоді згідно слів автора саме Київ та Львів найбільш постраждали після цієї атаки.
далі навіть не читав. журналісти - такі журналісти на цензорі...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Дивіться Єдиний марафон,
Певна там все в порядку
Ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ГАЛАтея, центр большой. У нас многие соседние дома с позавчера со светом.
Но и такие, как мы, есть.
У всех свои причины, видимо.
Я писала вчера, мы на ветке Агроуниверситета.
Мой любимый "зелёный новострой" Парк резиденс тоже темный.
Дом книги, дома напротив Опера, бывш Ворошилова почти все тоже темные.
Ну хоть воду ночью дали)), уже красота!!!
Собираю стирку, поеду к маме стирать)). Насобиралось с этими отключениями огого.
Ничего, потерпим.
Вот это вбросила так вбросила
Все готовы ?
«Украинцы готовы жить без света и тепла и два, и три года», – Елена Зеленская.
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
люди, я за конкретным советом.
Моя задача: купить павербанк на 20 а может 30 и вилку с проводочком для него, доставить его пожилой женщине (верх Петровского, частный сектор район Алмазной), чутка показать что куда тыкать. я всё оплачу отсюда, с дивана в Киеве.
вопрос: куда стучаться.
бо я полагаю что Розетка даже если и доставит, вряд ли будет объяснять что да как.
заранее благодарю за конструктивные ответы.
срачик, само собой, приветствуется.
зы: в этой теме по определению не бывает оффтопа, так шо - звыняйте.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Та не проблема была бы забрать на Нп, зарядить и показать-рассказать, но я ж на другом конце города)).
Да и зарядить сейчас в моем случае пока не актуально, ггг.
Пытались выяснить, когда же будет свет. А не знает никто. Отакои)).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks