Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 915 з 2284 ПершаПерша ... 415815865905906907908909910911912913914915916917918919920921922923924925965101514151915 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 18 281 по 18 300.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    84 381

Типово

Цветоч значительно смешнее
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Думала, вы не отсюда и не тут.
    Бур'яніха, перелогінься!
    Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Шо, опять?
    Света же нет, а не еды
    Думаю, беруть їжу тривалого зберігання. Хоча це треба було зробити дуже давно.
    Цитата Допис від Malinka111 Переглянути допис
    В баклажках вода цветет и заванивается. В открытых вёдрах тоже пыль падает и повышает влажность. У меня запастк на день. Как раз хватило.
    И у многих квартирки маленькие, а кто-то комнату снимает. Где им все хранить? С лестничной клетки все тыряют, даже пластиковые бутылки.
    Я заздалегідь закупила декілька баклаг води - вона може зберігатися мінімум рік. Технічну воду набираю у ванну після кожного прийому душу. Так, за воду стала платити більше. Але це дрібниця у зрівнянні з тим, що можна на тиждень чи більше залишитися без води.
    Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    достигли критической точки разрушений. Боюсь дальше хуже будет
    ГУР: "Росія готуватиметься до наступного масованого удару по Україні близько тижня". Якщо це, не дай Боже, станеться, боюся, можемо сидіти без світла/опалення/води, а головне - зв'язку, і тиждень, і місяць. Але то пофіг. Головне - щоб такий затяжний блекаут не спонукав зелену владу піти на перемовини.
    Востаннє редагував Дейнерис: 25.11.2022 о 02:05
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 381

Типово

Они как антенна работают
    Я понил(( у меня только бездротовьіе
    Как-то куплю, что ж делать.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    56 441

Типово

Бгг. От сразу видно кому ни свет ни интернет не отключали.)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    А, нет, отключили южноукраинскую аес)))кароче я непомню)))))
    Всі АЕС аварійно вимикали. Принаймні так писали в ТГ-каналах.
    Цитата Допис від Krema Переглянути допис
    Цитата Допис від sails17
    аж в Молдавии свет погас
    Такой страны нет, ты из какой дыры вылезло совковое чудо ?
    Вони з Юстасом з однієї діри - рашистської:
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    тут самое главное как там в молдавии

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    Заинтересовала та часть заметки, где речь о средиземноморской группировке.
    Если она рискнет шарахнуть ракетами - то им придется лететь через территории стран НАТО.
    НАТО прихлопнет ракеты ? Или группировку ? Или пропустит ?
    Вгадайте з одного разу!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Выключите драконихе свет
    Бачу, мозок тобі давно вимкнули.
    это же полный пи3дец сколько в ней ненависти
    Так, на відміну від тебе я НЕНАВИДЖУ ху.йло.
    черноротая…..
    Ну, звісно, що це лише я чорнорота! А оці, що на скрінах нижче, з Версалю!

Ой, я ж забула, що СВОЄ лайно вашому стаду не смердить, - воно вам СМАКУЄ!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    94й и еще 2 года в Армении: три года без газа, света и електрики.
    Жесть!
    Но мост таки херовый сделали
    Згодна. Але ніхто й не казав, що Боря ідеальний. Насправді йому дійсно не місце на посаді мера. Але, на жаль, він НАЙКРАЩЕ з того, що було. Тому нехай вже буде він, ніж Фонтанич або Загід.
    если было отопление, тогда дом прогрет и недельку выдержит.
    Згодна. Але навіть якщо взагалі не буде опалення, замерзнути в квартирі нереально. Хіба що мороз -30 буде триматися місяць, а в нас вже давно навіть -10 рідкість.
    а у меня отопления и так не было, электро каждый день по три раза выключали, вернее три раза включали на 1,5 и 4 часа. ничего не прогрето. да, холодно.
    А Ви утеплювали квартиру? Я утеплювала, тому навіть без опалення у доччиній кімнаті й досі +18 (світло вже дали, але опалення там я не вмикала).

Дописів
    84 381

Типово

Від слуг на мера ще балотували
    Теж не пройшов

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

делается, только сравните суммы бюджета тогда и сейчас. децентрализация дала плоды.
    Фонтанич просто ДУЖЕ БАГАТО крав.
    Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    Кстати, меня цветоч БАФ (или кто там ведёт его страничку) в ФБ забанил за смайлик! Даже не за комментарий
    Декілька років тому один з модераторів цього форуму (зараз його тут вже немає, слава Богу) теж за смайлики мене забанив. Смайлики були з ЦЬОГО форуму. Окрім них та цитати іншого форумчанина (я саме йому відповідала) у тому моєму дописі нічого не було. Може, Боря тоді наш форум модерував?
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Від слуг на мера ще балотували
    Теж не пройшов
    І слава Богу! Інакше ми точно були б в окупації з перших днів вторгнення.

Дописів
    56 441

Типово

Плин,хотела спросить,может кому попадалась инфа,кто ж таки грохнул иранских инструкторов в Крыму... А тут и спрашивать пока не у кого. Одни филобобики в чате.
    Ну и для нормальных людей,кто зайдет,вдруг ещё не в курсе, ещё одна хорошая новость - за последние двое суток ещё 86 наших ребят из плена освободили.
    Здоровья им!
    И терпения и настойчивости людям,которые этого добились.
    Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2022 о 02:57

Дописів
    56 441

Типово

И простите не удержалась.
    Диареис. Ипло свое про юстаса завали. Пока ты -искуствоведканедоучка тут со своей подругой недопрофесоршей черноротишь,он провода ( и не только) по городу тягает,чтоб людям свет,воду и тепло дать.
    Низкий поклон вам, ребята. Я много лет в этом городе живу,но никогда не видела такой слаженной работы ,как сейчас. Тут старые провода сиотали,тут же сразу новую жилу кинули,и тут же к ней подключают. Просто умнички.
    И хоть у нас до сих пор света нет,спасибо что дали его в соседние дома с электроплитами.
    Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2022 о 03:18

Дописів
    84 381

Типово

В каждой капельке водьі,
    В каждом протоне електричества

Есть кусочек юстаса

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    И простите
    Не дочекаєшся.
    не удержалась.
    Чи це новина?
    Диареис. Ипло свое завали.
    А може, краще ти своє?
    ты -искуствоведканедоучка
    Ой, як весело це читати від бабці, яка все життя лише лайно за курками прибирає! Мабуть, в універі цьому навчалася, ага.
    тут со своей подругой недопрофесоршей черноротишь
    Чия б корова мичала! Досье з ТВОЇМ лайном у бік РІЗНИХ форумчан у мене найтовстіше!
    он провода ( и не только) по городу тягает,чтоб людям свет,воду и тепло дать.
    І шо? За це йому вибачити його лайно та брехню у бік різних форумчан? А може, мені ще вибачити твою чорнороту подругу за її безпідставні звинувачення мене у вбивствах дітей, а також за її лайно у бік діючого військового, який пізніше загинув, у бік волонтерів тощо - через те, що вона начебто трохи волонтерить? А може, мені ще й тебе вибачити за твоє оббріхування мене та моєї родини, за постійну брехню та образи у бік Возара, Мафальди та інших порохоботів - через те, що ти там пару банок бульону віднесла теробороні? Як це по-рашистськи! Керуючись твоєю збоченою логікою, українцям треба ще й ху.йло вибачити за те, що він... Та щось можна знайти або вигадати. Я завжди казала, що ти рашистка.
    На те, щоб врятувати нашу країну, працюють МІЛЬЙОНИ! і КОЖНОМУ з них низький уклін і вдячність! Але це не значить, що, якщо хтось із них СПЕЦІАЛЬНО вдарить дитину або штовхне стареньку, або образить військового (як нещодавно у потягу, де смердючі курки вигнали військового у тамбур, бо він їм, бачте, погано пахнув ), або... або... або... їм МОЖНА це пробачати через їх працю! Жоден зі злочинів НЕ МОЖНА пробачати! Інакше в країні розведеться стільки бур'янів, що її (країну) можна буде поховати!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Тут нещодавно хтось співав діфірамби києвському мерові за "Пункти незламності" та плював у бік Філатова за них. Допис киянки:

Олена Шкарпова
    З великою радістю сьогодні по радіо дізналась від Кирило Тимошенко про те, що в нас по всій країні розгорнуті 4000 пунктів незламності. Тож коли у мене сіли всі гаджети, я радісно скотилась з 17 поверху зі всіма своїми бірюльками і пішла шукати світло.
    У Форі, яка позначена на мапі Незламності, виявилось, що є їжа, тепло і світло. Це добре. В принципі їжа, тепло і світло там були й раніше, а коли компанія встановила генератор пару днів тому - то і під час вимкнень електрики. Але зарядитися там не можна, бо навіть холодильники не тягнуть охолоджувати продукти. Куди там ще ми зі своїми телефонами, павербанками і тд.
    Тоді я пішла у 72 загальноосвітню школу, де мав бути генератор, якщо судити з інформаціі на мапі. Але о 17.00 все було зачинено, і всю електрику, мабуть, роздали до мене. Правда, чи був там взагалі генератор, я не в курсі.
    Я покрутилися ще по району і не знайшла жодного пункту заряду хоч чогось. Пішла в метро, яке на мапі незламності на диво не позначено. Виявилось, що там є кілька розеток і три переноски, до яких підключилися вже люди. Звісно, підключити свої гаджети я не змогла і поїхала додому. Якраз під час усіх цих поїздок трохи зарядила телефон.
    «В пунктах незламності украінці зможуть зігрітися, випити чаю, зарядити гаджети, відпочити. Ці пункти працюють цілодобово, тому українці можуть ночувати у таких спеціально облаштованих пунктах. Якщо ж ви не встигли піти з такого пункту під час настання комендантської години, варто заночувати у пункті незламності».
    Не пряма цитата з радіопрограми, але суть була десь така.
    Ну в принципі норм.
    Їжа і чай справді є - у Форі.
    Зарядитися можна, якщо принести свою переноску - в метро.
    Зігрітися - можна і там, і там, але недовго, бо стоять довго я взагалі не дуже люблю, а от походити цілком Ок, якраз зігріваєшся. На вулиці.
    Чи можна залишатися на ніч спати в метро чи у Форі? Я не впевнена, але варто буде уточнити.
    Словом, інспекцією наших пунктів незламності я в цілому задоволена. Тому що що? Тому що це говорить про дві речі:
    1. Наша влада вміє чудово придумувати слогани і піаритися, я отак, чесне слово, не вмію, хочу теж так навчитися. І це вміння наших політиків дуже круто допомагає нам зараз вигравати цю війну, бо саме завдяки великому розголосу подій в Україні ми отримуємо підтримку за кордоном. Тож інколи піар це добре.
    2. Нарешті ми остаточно позбудемося оцього очікування, що держава нам десь допоможе. Ніде, ніяк, нічим, що в принципі добре, бо насправді ми і самі дамо собі раду. Знайдемо кафешки в центрі зарядитися, купимо додаткових павербанків, будемо таскати з собою всюди переноски, щоб і себе зарядить, і іншим допомогти. Та і чай вдома заваримо в термосах і притащимо до пунктів незламності.
    Тому що що? Тому шо ми незламні!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Київ. Автозаправка. Блекаут. Батьки привезли дитину, щоб вона змогла подихати через інгалятор (він працює від е/е). Нехай будуть прокляті кацапські гниди!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Просто немає слів... Ком у горлі... Ось, хто СПРАВЖНІ ДРУЗІ!! Бережи Бог поляків!

Оперативний ЗСУ
    Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак заявив, що звернувся до Німеччини з проханням передати Україні запропоновані Польщі ЗРК Patriot.
    Як завжди респект і уважуха полякам!

Р.S.
    Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт виступила за обговорення країнами-членами НАТО щодо можливості передачі ЗРК Patriot, обіцяних Берліном Польщі, безпосередньо Україні.
    Востаннє редагував Дейнерис: 25.11.2022 о 04:31

Дописів
    56 441

Типово

Очень бы хотелось,чтоб восстановительные и ремонтные работы проводились быстрее. А для этого нужно больше людей и спец техники. Но нашему мэру не до этого,он по слетам мэров- пионэров разъезжает,а его замы не в состоянии даже обеспечить обещанный ими же сами ,подвоз воды к школам. Где работники школ, вынуждены были отвечать пришедшим с малышами в колясках мамочкам "нічого не знаєм. Це якась ашипка."

Дописів
    84 381

Типово

9 місяців повномаштабних бойових дій. Люди не мають запасу технічної води. Поганий - мер.

Дописів
    25 976

Типово

не то чтобы поганий - никакой, как показала практика. писдабол. не более

Дописів
    84 381

Типово

Фактажа как всегда не будет? ))

Сторінка 915 з 2284 ПершаПерша ... 415815865905906907908909910911912913914915916917918919920921922923924925965101514151915 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті