Цветоч значительно смешнее
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Цветоч значительно смешнее
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Бур'яніха, перелогінься!
Думаю, беруть їжу тривалого зберігання. Хоча це треба було зробити дуже давно.
Я заздалегідь закупила декілька баклаг води - вона може зберігатися мінімум рік. Технічну воду набираю у ванну після кожного прийому душу. Так, за воду стала платити більше. Але це дрібниця у зрівнянні з тим, що можна на тиждень чи більше залишитися без води.
ГУР: "Росія готуватиметься до наступного масованого удару по Україні близько тижня".Якщо це, не дай Боже, станеться, боюся, можемо сидіти без світла/опалення/води, а головне - зв'язку, і тиждень, і місяць.
Але то пофіг. Головне - щоб такий затяжний блекаут не спонукав зелену владу піти на перемовини.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 25.11.2022 о 02:05
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Бгг. От сразу видно кому ни свет ни интернет не отключали.)
Жесть!
Згодна. Але ніхто й не казав, що Боря ідеальний. Насправді йому дійсно не місце на посаді мера. Але, на жаль, він НАЙКРАЩЕ з того, що було.Тому нехай вже буде він, ніж Фонтанич або Загід.
Згодна. Але навіть якщо взагалі не буде опалення, замерзнути в квартирі нереально. Хіба що мороз -30 буде триматися місяць, а в нас вже давно навіть -10 рідкість.
А Ви утеплювали квартиру? Я утеплювала, тому навіть без опалення у доччиній кімнаті й досі +18 (світло вже дали, але опалення там я не вмикала).а у меня отопления и так не было, электро каждый день по три раза выключали, вернее три раза включали на 1,5 и 4 часа. ничего не прогрето. да, холодно.
Від слуг на мера ще балотували
Теж не пройшов
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Фонтанич просто ДУЖЕ БАГАТО крав.
Декілька років тому один з модераторів цього форуму (зараз його тут вже немає, слава Богу) теж за смайлики мене забанив.Смайлики були з ЦЬОГО форуму. Окрім них та цитати іншого форумчанина (я саме йому відповідала) у тому моєму дописі нічого не було. Може, Боря тоді наш форум модерував?
І слава Богу! Інакше ми точно були б в окупації з перших днів вторгнення.![]()
Плин,хотела спросить,может кому попадалась инфа,кто ж таки грохнул иранских инструкторов в Крыму... А тут и спрашивать пока не у кого. Одни филобобики в чате.
Ну и для нормальных людей,кто зайдет,вдруг ещё не в курсе, ещё одна хорошая новость - за последние двое суток ещё 86 наших ребят из плена освободили.
Здоровья им!
И терпения и настойчивости людям,которые этого добились.
Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2022 о 02:57
И простите не удержалась.
Диареис. Ипло свое про юстаса завали. Пока ты -искуствоведканедоучка тут со своей подругой недопрофесоршей черноротишь,он провода ( и не только) по городу тягает,чтоб людям свет,воду и тепло дать.
Низкий поклон вам, ребята. Я много лет в этом городе живу,но никогда не видела такой слаженной работы ,как сейчас. Тут старые провода сиотали,тут же сразу новую жилу кинули,и тут же к ней подключают. Просто умнички.
И хоть у нас до сих пор света нет,спасибо что дали его в соседние дома с электроплитами.
Востаннє редагував Антуриум: 25.11.2022 о 03:18
В каждой капельке водьі,
В каждом протоне електричества
![]()
Есть кусочек юстаса
Не дочекаєшся.
Чи це новина?не удержалась.
А може, краще ти своє?Диареис. Ипло свое завали.
Ой, як весело це читати від бабці, яка все життя лише лайно за курками прибирає!ты -искуствоведканедоучкаМабуть, в універі цьому навчалася, ага.
Чия б корова мичала! Досье з ТВОЇМ лайном у бік РІЗНИХ форумчан у мене найтовстіше!тут со своей подругой недопрофесоршей черноротишь
І шо? За це йому вибачити його лайно та брехню у бік різних форумчан?он провода ( и не только) по городу тягает,чтоб людям свет,воду и тепло дать.А може, мені ще вибачити твою чорнороту подругу за її безпідставні звинувачення мене у вбивствах дітей, а також за її лайно у бік діючого військового, який пізніше загинув, у бік волонтерів тощо - через те, що вона начебто трохи волонтерить?
А може, мені ще й тебе вибачити за твоє оббріхування мене та моєї родини, за постійну брехню та образи у бік Возара, Мафальди та інших порохоботів - через те, що ти там пару банок бульону віднесла теробороні?
Як це по-рашистськи!
Керуючись твоєю збоченою логікою, українцям треба ще й ху.йло вибачити за те, що він... Та щось можна знайти або вигадати. Я завжди казала, що ти рашистка.
На те, щоб врятувати нашу країну, працюють МІЛЬЙОНИ! і КОЖНОМУ з них низький уклін і вдячність! Але це не значить, що, якщо хтось із них СПЕЦІАЛЬНО вдарить дитину або штовхне стареньку, або образить військового (як нещодавно у потягу, де смердючі курки вигнали військового у тамбур, бо він їм, бачте, погано пахнув), або... або... або... їм МОЖНА це пробачати через їх працю!
Жоден зі злочинів НЕ МОЖНА пробачати! Інакше в країні розведеться стільки бур'янів, що її (країну) можна буде поховати!
![]()
Тут нещодавно хтось співав діфірамби києвському мерові за "Пункти незламності" та плював у бік Філатова за них. Допис киянки:
Олена Шкарпова
З великою радістю сьогодні по радіо дізналась від Кирило Тимошенко про те, що в нас по всій країні розгорнуті 4000 пунктів незламності. Тож коли у мене сіли всі гаджети, я радісно скотилась з 17 поверху зі всіма своїми бірюльками і пішла шукати світло.
У Форі, яка позначена на мапі Незламності, виявилось, що є їжа, тепло і світло. Це добре. В принципі їжа, тепло і світло там були й раніше, а коли компанія встановила генератор пару днів тому - то і під час вимкнень електрики. Але зарядитися там не можна, бо навіть холодильники не тягнуть охолоджувати продукти. Куди там ще ми зі своїми телефонами, павербанками і тд.
Тоді я пішла у 72 загальноосвітню школу, де мав бути генератор, якщо судити з інформаціі на мапі. Але о 17.00 все було зачинено, і всю електрику, мабуть, роздали до мене. Правда, чи був там взагалі генератор, я не в курсі.
Я покрутилися ще по району і не знайшла жодного пункту заряду хоч чогось. Пішла в метро, яке на мапі незламності на диво не позначено. Виявилось, що там є кілька розеток і три переноски, до яких підключилися вже люди. Звісно, підключити свої гаджети я не змогла і поїхала додому. Якраз під час усіх цих поїздок трохи зарядила телефон.
«В пунктах незламності украінці зможуть зігрітися, випити чаю, зарядити гаджети, відпочити. Ці пункти працюють цілодобово, тому українці можуть ночувати у таких спеціально облаштованих пунктах. Якщо ж ви не встигли піти з такого пункту під час настання комендантської години, варто заночувати у пункті незламності».
Не пряма цитата з радіопрограми, але суть була десь така.
Ну в принципі норм.
Їжа і чай справді є - у Форі.
Зарядитися можна, якщо принести свою переноску - в метро.
Зігрітися - можна і там, і там, але недовго, бо стоять довго я взагалі не дуже люблю, а от походити цілком Ок, якраз зігріваєшся. На вулиці.
Чи можна залишатися на ніч спати в метро чи у Форі? Я не впевнена, але варто буде уточнити.
Словом, інспекцією наших пунктів незламності я в цілому задоволена. Тому що що? Тому що це говорить про дві речі:
1. Наша влада вміє чудово придумувати слогани і піаритися, я отак, чесне слово, не вмію, хочу теж так навчитися. І це вміння наших політиків дуже круто допомагає нам зараз вигравати цю війну, бо саме завдяки великому розголосу подій в Україні ми отримуємо підтримку за кордоном. Тож інколи піар це добре.
2. Нарешті ми остаточно позбудемося оцього очікування, що держава нам десь допоможе. Ніде, ніяк, нічим, що в принципі добре, бо насправді ми і самі дамо собі раду. Знайдемо кафешки в центрі зарядитися, купимо додаткових павербанків, будемо таскати з собою всюди переноски, щоб і себе зарядить, і іншим допомогти. Та і чай вдома заваримо в термосах і притащимо до пунктів незламності.
Тому що що? Тому шо ми незламні!
Просто немає слів... Ком у горлі... Ось, хто СПРАВЖНІ ДРУЗІ!! Бережи Бог поляків!
Оперативний ЗСУ
Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак заявив, що звернувся до Німеччини з проханням передати Україні запропоновані Польщі ЗРК Patriot.
Як завжди респект і уважуха полякам!
Р.S.
Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт виступила за обговорення країнами-членами НАТО щодо можливості передачі ЗРК Patriot, обіцяних Берліном Польщі, безпосередньо Україні.
Востаннє редагував Дейнерис: 25.11.2022 о 04:31
Очень бы хотелось,чтоб восстановительные и ремонтные работы проводились быстрее. А для этого нужно больше людей и спец техники. Но нашему мэру не до этого,он по слетам мэров- пионэров разъезжает,а его замы не в состоянии даже обеспечить обещанный ими же сами ,подвоз воды к школам. Где работники школ, вынуждены были отвечать пришедшим с малышами в колясках мамочкам "нічого не знаєм. Це якась ашипка."
9 місяців повномаштабних бойових дій. Люди не мають запасу технічної води. Поганий - мер.
не то чтобы поганий - никакой, как показала практика. писдабол. не более
Фактажа как всегда не будет? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks