А, и то, что вчера по украинцам сто ракет запустили, то ничего, мы ж не люди, угу.
Офигеть логика.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А, и то, что вчера по украинцам сто ракет запустили, то ничего, мы ж не люди, угу.
Офигеть логика.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Блин свет вырубили
Ответ РФ НАТО:
-Звиняйте мы не в Польшу пуляли а в Украину.
-А ну тогда ладно .
Раціонально - дочекатись експертизи, хоча бажання насолодитись обговоренням, від експертних думок до срача це не відміняє.
Розраховувати, що НАТО негайно завдасть ядерного удару, не чекаючи висновків розстеження - неправильно.
Інциденти трапляються; не варто відкидати вірогідність, що це наша ППО, що не знімає відповідальності з кацапів. Повідомляють, що поляки саме так сприймають це, покладаючи провину на агресора.
Буває ще й не таке. Наприклад, катастрофа МіГ-23 в Бельгії 1989 року https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...BE%D0%B4%D0%B0
і війна від цього не почалась.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
рашисти повністью підтверджують слова байдена.
учора українці сами себе бомбили ще й Польшу побомбили.
учорашне випробування хyйлом НАТО пройшло на диво дуже успішно для рашки.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
НАТО уже озвучили какой фирмы памперсы они предпочитают?....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Президент Польши Анджей Дуда заявил, что взрывы во вторник вечером на востоке Польши были несчастным случаем, и Варшава не считает инцидент с ракетой нападением на страну.
Об этом Дуда заявил в среду после заседания Бюро национальной безопасности, сообщает "Европейская правда" со ссылкой на TVN24.
"Это не было нападение на Польшу, у нас нет доказательств того, что ракету запустила Россия", - сказал президент Анджей Дуда, говоря о взрывах, которые привели к гибели двух человек.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks