| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не знаю не знаю, повторяется как в 1939 с гитлером.
Союзники- 1. Нас за что? 2Пронесет.
-А если?-Не надо.
читаю англомовний тві за тегом польща,
поки що все зважено.
той малюнок правда підсунули наші на емоціях польському військовому експерту. і я розумію чого: вони хотіли сказати, що третя світова вже іде, то чому лише нашими руками.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ой,у Орбана обосратушки.
Пишут что из-за падения напряжения мы транзит нефти качать не можем.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
ну вже всі майже відкрито пишуть, що рашка спецом вдарила і по Польщі, щоб подивитись на реакцію Західа.
от і чекаєм на реакцію...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Не пишите такого, потрут)).
А яка реакція має бути? Я не пам'ятаю подібних прецедентів у таких масштабах.
Оголошення участі у війні з боку НАТО?
Оголошення стурбованості?
Ваш варіант?
То що усі сусідні країни у небезпеці поки поруч йопнита держава - не новина.
Але чи готова ще якась країна відкрито не проста підтримувати, але і воювати? Подивимось...
2 з трьох країн Балтії (по версії моєї стрічки) вже сказали що вони разом з поляками у разі чого.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks