Гуру шуринька.
Пойдете туда, куда взросльіе дяди ходят, если их обуревает внезапное желание давать советьі?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гуру шуринька.
Пойдете туда, куда взросльіе дяди ходят, если их обуревает внезапное желание давать советьі?
Востаннє редагував Мафальда: 14.11.2022 о 16:29 Причина: и я уже с трудом читаю надписи в сортире, написанные русским языком. тургеневским великим языком и чеховским великим языком
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мафа, я же специально написал, что то не совет, а лирическое отступление. Ты что даже понять прочитанную элементарную фразу не в состоянии.
ЗЫ мне вас, сторонников одной политической силы, даже жалко сейчас и это правда. Когда вся Украина радуется своим победам и достижением, вам приходится..... ладно на это я сам себе зарок дал и не нарушу..... но жальче от этого вас не становится. Просто порадуйтесь достижением Украины в это не простое время....
ЗЫ ЗЫ ушел...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Привет упячке.вам пора
Люди всю жизнь прожившие по методичкам, даже представить себе не могут, что кто то может иметь свои мысли и уметь принимать самим свои решения....
ЗЫ соррі не втримався....![]()
А что Шурекам кто то мешает развиваться вне методичек?
Беееедненькие ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Чого варте рішення шуріньки піти, коли за ним немає дій ахаха
Шурінька нарішав))
Мынарод закончился.
Следующий пункт методички - гарант-ета Украина! Ты против Украины.
Сука, как они под копирку мыкают...))
Возар, те которые за Украину, радуются ее победам и достижением, а не приходят с полным ртом дерьма и выплевывают его в окружающих при военных успехах Украины....
Подпункт 2 раздела методички - гарант - это ВСУ. Ты против побед ВСУ ))
Походу, вдруг кто забыл ))
путин - этарасия!
Эти тупые овцы даже не догадываются по чьим методичкам они ежедневно публично мыкают ))
Шуринька,
а переговорив одну бабу в сети, отдаленно чувствуете бойцом? защитили Украину?
Востаннє редагував Мафальда: 14.11.2022 о 16:32
Декілька днів тому я вже цитувала тут ТВОЄ лайно і ТВОЮ брехню у бік Пороха протягом 2014-18 рр. У бік ДІЮЧОГО на той момент президента. Повторити? Ти сам ПОРУШУВАВ і закони України, і норми моралі п'ять років, а тепер мене в цьому звинувачуєш?Своє лайно тобі не смерділо тоді?
Та й зараз ти ПРОДОВЖУЄШ порушувати закони, жбурляючи лайно в опозицію та її прихильників. Так що "сядем усе!"(с). Тільки ти сядеш на ДОВШИЙ строк, бо до означених вище порушень в тебе додасться колаборація, а також погроза життю дитини та її матері.
"Только сей "чуток" потянет
Лет примерно на пяток"(с)
Скільки ще разів повторити, що я СТАНЦЮЮ на твоїй могилі, рашик?она ещё своё получит сполна
А що це за фоточки ти виклав? Вони про що? Ну, що на них є твій головний кумир - Ху.йло - я бачу. А циферки ці до чого? Це в тебе такі "докази" того, що клоун НЕ мільярдер??Треба було поруч ще фотку, де він їсть "макарони па-флоцкі" - це був би НАЙВАГОМІШИЙ "доказ" того, що він взагалі жебрак.
Я тебе засмучу: ти знову сів у своє ж лайно.
Бо інформацію про статки твого зеленого ідола я беру з ВІДКРИТИХ джерел. У мережі повно ДОКАЗІВ про те, що до 2019 року твій клоун податковій інспекції подавав звіти про ЗБИТКОВІСТЬ його "Кварталу", - за ці роки "Квартал" НЕ СПЛАТИВ жодної копійки податків. Ще раз повторюю, це інформація з ВІДКРИТИХ джерел, там є в тому числі й скріни його податкових накладних. Ну, а про те, що всі податкові звіти ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ вже давно у ВІДКРИТОМУ доступі, тобі потрібно нагадувати чи й сам можеш напрягти свій склероз? А по цим звітам у твого клоуна раптово виникли доходи в СОТНІ ТИСЯЧ. Звідки вони взялися з досить невеликої (для таких цифр) зарплатні президента? В нього ще й офшори є. І ця інформація не просто з відкритих джерел, а ВІД НЬОГО САМОГО: під час передвиборчої кампанії він НА КАМЕРУ зізнавався, що МАЄ офшори. Ну, і останнє: про те, що в нього вже МІЛЬЯРД, писав "Форбс", якщо не помиляюся. Живи тепер з цим.
І свої погрози мені в тому, що я начебто БРЕШУ про твого клоуна, засунь собі в те місце, з яких ти їх висрав, - може, тебе від них розірве, нарешті.
Р.S. З формою ЗСУ ти, рашист, вляпався ще більше: форма, яка є зараз у наших військових, це форма за стандартами НАТО, і вона була введена в армію ПРИ ПОРОХУ. Щоб ти вдавився цією новиною, мразота!
Яким боком форма ЗСУ до особистих статків невтікущого, залишається лише здогадуватися.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
За парканами, де їм і місце.
Де написано, що саме ВАША думка найправильніша?Те, що він фанат Ху.йла, розуміє будь-яка РОЗУМНА людина. і ДОКАЗІВ цього фанатизму більш, ніж достатньо: від таких деталей до виконування ВСІХ вимог Ху.йла щодо оборони (точніше її знищення) України.
В нього немає потрібного органу - замість нього вже давно суцільний спирт.
Вытекайте чем сможете
Це Ви що на що ж таке натякаєте, Возаре? Що для найвеличнішого ЗБИРАЮТЬ МАСОВКУ????Шуреки хотят сказать что вот те пару десятков гражданских не обычные херсонцы а переодетые внушающие доверия зеленскому люди?))Та як Ви можете таке подумати???
Хіба Ви не знаєте, що масовку зганяє лише ПОРОХ, а на зустріч до Бубочки всі РАДІСНО біжать, гублячи капці??
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks