Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 802 з 2284 ПершаПерша ... 30270275279279379479579679779879980080180280380480580680780880981081181285290213021802 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 16 021 по 16 040.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    84 380

Типово

Гуру шуринька.

Пойдете туда, куда взросльіе дяди ходят, если их обуревает внезапное желание давать советьі?
    Востаннє редагував Мафальда: 14.11.2022 о 16:29 Причина: и я уже с трудом читаю надписи в сортире, написанные русским языком. тургеневским великим языком и чеховским великим языком
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    84 380

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Мы - нарид! Нас считать нинадо ))
    Причому стокгольмський якийсь. Міг же 4 роки жити сам собі розумний і талановитий. Так ніт: лазить інтернетами, шукає нє такіх.

Що за збочена потреба))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Мафа, я же специально написал, что то не совет, а лирическое отступление. Ты что даже понять прочитанную элементарную фразу не в состоянии.
    ЗЫ мне вас, сторонников одной политической силы, даже жалко сейчас и это правда. Когда вся Украина радуется своим победам и достижением, вам приходится..... ладно на это я сам себе зарок дал и не нарушу..... но жальче от этого вас не становится. Просто порадуйтесь достижением Украины в это не простое время....
    ЗЫ ЗЫ ушел...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    84 380

Типово

Привет упячке.вам пора

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Причому стокгольмський якийсь. Міг же 4 роки жити сам собі розумний і талановитий. Так ніт: лазить інтернетами, шукає нє такіх.

Що за збочена потреба))
    Да они как под копирку все....мыкают ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    84 380

Типово

Да они как под копирку все....мыкают ))
    Об'єднавчі методички подоляка *зворушливий смайлік*

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Люди всю жизнь прожившие по методичкам, даже представить себе не могут, что кто то может иметь свои мысли и уметь принимать самим свои решения....
    ЗЫ соррі не втримався....

Дописів
    46 288

Типово

А что Шурекам кто то мешает развиваться вне методичек?

Беееедненькие ))

Дописів
    84 380

Типово

Чого варте рішення шуріньки піти, коли за ним немає дій ахаха

Шурінька нарішав))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Чого варте рішення шуріньки піти, коли за ним немає дій ахаха

Шурінька нарішав))
    Та да. Ты тут может как то еще выглядеть, только когда у тебя тут нету оппонентов. В противном случае по любэ скатываешься в "сам дурак"
    ЗЫ даже не надейтесь. Свободно вести тут свою антиукраинскую деятельность ни ты, ни твои товарки не будете....

Дописів
    46 288

Типово

Мынарод закончился.

Следующий пункт методички - гарант-ета Украина! Ты против Украины.

Сука, как они под копирку мыкают...))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Возар, те которые за Украину, радуются ее победам и достижением, а не приходят с полным ртом дерьма и выплевывают его в окружающих при военных успехах Украины....

Дописів
    46 288

Типово

Подпункт 2 раздела методички - гарант - это ВСУ. Ты против побед ВСУ ))

Дописів
    46 288

Типово

Походу, вдруг кто забыл ))

путин - этарасия!

Эти тупые овцы даже не догадываются по чьим методичкам они ежедневно публично мыкают ))

Дописів
    84 380

Типово

Шуринька,
    а переговорив одну бабу в сети, отдаленно чувствуете бойцом? защитили Украину?
    Востаннє редагував Мафальда: 14.11.2022 о 16:32

Дописів
    84 380

Типово

Подпункт 2 раздела методички - гарант - это ВСУ. Ты против побед ВСУ ))
    кто не в зесекте -- тот против Украины? так их теперь учит подоляк? ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    За такую откровенную клевету в сторону президента....
    Декілька днів тому я вже цитувала тут ТВОЄ лайно і ТВОЮ брехню у бік Пороха протягом 2014-18 рр. У бік ДІЮЧОГО на той момент президента. Повторити? Ти сам ПОРУШУВАВ і закони України, і норми моралі п'ять років, а тепер мене в цьому звинувачуєш? Своє лайно тобі не смерділо тоді? Та й зараз ти ПРОДОВЖУЄШ порушувати закони, жбурляючи лайно в опозицію та її прихильників. Так що "сядем усе!"(с). Тільки ти сядеш на ДОВШИЙ строк, бо до означених вище порушень в тебе додасться колаборація, а також погроза життю дитини та її матері.
    "Только сей "чуток" потянет
    Лет примерно на пяток"(с)

она ещё своё получит сполна
    Скільки ще разів повторити, що я СТАНЦЮЮ на твоїй могилі, рашик?

А що це за фоточки ти виклав? Вони про що? Ну, що на них є твій головний кумир - Ху.йло - я бачу. А циферки ці до чого? Це в тебе такі "докази" того, що клоун НЕ мільярдер?? Треба було поруч ще фотку, де він їсть "макарони па-флоцкі" - це був би НАЙВАГОМІШИЙ "доказ" того, що він взагалі жебрак. Я тебе засмучу: ти знову сів у своє ж лайно. Бо інформацію про статки твого зеленого ідола я беру з ВІДКРИТИХ джерел. У мережі повно ДОКАЗІВ про те, що до 2019 року твій клоун податковій інспекції подавав звіти про ЗБИТКОВІСТЬ його "Кварталу", - за ці роки "Квартал" НЕ СПЛАТИВ жодної копійки податків. Ще раз повторюю, це інформація з ВІДКРИТИХ джерел, там є в тому числі й скріни його податкових накладних. Ну, а про те, що всі податкові звіти ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ вже давно у ВІДКРИТОМУ доступі, тобі потрібно нагадувати чи й сам можеш напрягти свій склероз? А по цим звітам у твого клоуна раптово виникли доходи в СОТНІ ТИСЯЧ. Звідки вони взялися з досить невеликої (для таких цифр) зарплатні президента? В нього ще й офшори є. І ця інформація не просто з відкритих джерел, а ВІД НЬОГО САМОГО: під час передвиборчої кампанії він НА КАМЕРУ зізнавався, що МАЄ офшори. Ну, і останнє: про те, що в нього вже МІЛЬЯРД, писав "Форбс", якщо не помиляюся. Живи тепер з цим. І свої погрози мені в тому, що я начебто БРЕШУ про твого клоуна, засунь собі в те місце, з яких ти їх висрав, - може, тебе від них розірве, нарешті.

Р.S. З формою ЗСУ ти, рашист, вляпався ще більше: форма, яка є зараз у наших військових, це форма за стандартами НАТО, і вона була введена в армію ПРИ ПОРОХУ. Щоб ти вдавився цією новиною, мразота!
    Яким боком форма ЗСУ до особистих статків невтікущого, залишається лише здогадуватися.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    46 288

Типово

кто не в зесекте -- тот против Украины? так их теперь учит подоляк? ))
    Здрасти - это же у них база ))

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

оспади.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

а після кенгурації? бігав з богданом і поцілував кошового -- вони що не люди?))
    За парканами, де їм і місце.
    Цитата Допис від Aksioma Переглянути допис
    Ну что за бред? Хотите, я сейчас сделаю такую же подборку своих фото - с тренажерки, в море, за рулем... Но это же не значит, що я хYйла копію )))
    Де написано, що саме ВАША думка найправильніша? Те, що він фанат Ху.йла, розуміє будь-яка РОЗУМНА людина. і ДОКАЗІВ цього фанатизму більш, ніж достатньо: від таких деталей до виконування ВСІХ вимог Ху.йла щодо оборони (точніше її знищення) України.
    1960, Вы бы чем растекаться гноем по древу попробовали хотя бы хоть сымитировать мозговую активность.
    В нього немає потрібного органу - замість нього вже давно суцільний спирт.
    Вытекайте чем сможете

Шуреки хотят сказать что вот те пару десятков гражданских не обычные херсонцы а переодетые внушающие доверия зеленскому люди?))
    Це Ви що на що ж таке натякаєте, Возаре? Що для найвеличнішого ЗБИРАЮТЬ МАСОВКУ???? Та як Ви можете таке подумати??? Хіба Ви не знаєте, що масовку зганяє лише ПОРОХ, а на зустріч до Бубочки всі РАДІСНО біжать, гублячи капці??
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 802 з 2284 ПершаПерша ... 30270275279279379479579679779879980080180280380480580680780880981081181285290213021802 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті