| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
околиці КрР, вибухи, торнадо/смерч
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Тоді скажіть хоч, куди звідти від мене "втекла" моя донька. Ви ж, мабуть, бачили, коли вона "тікала"? Бо я ні.В неї питала - не зізнається.
Може, то той, який від мене "втік"?а поруч у мене живе гавкучий стафордширський тер'єр. це ж не вона? бо він кобельАдже в збоченій реальності цієї шизофренічки від мене всі тікають: спочатку "кобель"(с), потім "донька", ще й "маму" прихопила.
Я так розумію, що "брат" та "тато" на черзі.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Суки... Нет слов. В киевопечерской лавре молятся за Россию. " Звон плывет,плывет,над Россиею.. пробуждайся,матушка-русь...." Поют.
Видео опубликовал их какой-то священник Михаил Емельян.
Довбані віівці! Совсем е6анулись?
Не верю что такое может быть!!!!
Новость в ленте " трухи" со ссылкой на фб священника.
Востаннє редагував Антуриум: 13.11.2022 о 03:59
А я ПІДМІНЯЛА авторів цитат?Може, ще й ДОВЕСТИ це можеш, брехло рашистське?
Дякую за комплімент. Для мене дійсно КОМПЛІМЕНТ, що мої жарти навіть трохи не наближуються до бидляцко-малоросських жартів "кварталу".тебе даже до 95 квартала,как твоему путлеру до Киева за три дня.І яке щастя, що ти зі своїм мінусовим айкью НЕ ЗРОЗУМІЛА, що ПОХВАЛИЛА мене!
![]()
Ну, те, що у збоченій реальності вашого стада Порох - це сволота, яка працює на Ху.йло, тому він не забрав Лавру в МП, - я вже зрозуміла. А що ж ваш зелений ПАТРІОТ () з айкью, як у Енштейна (
), досі НЕ ВИГНАВ гундяєвських тварюк з українських церков? В нього (клоуна) для цього було майже три роки відносно спокійного правління і вже 8,5 місяців повномасштабного вторгнення. Кишка в нього затонка для цього? Чи для вашого бидло-стада це, як і завжди, "этадругое"?
Востаннє редагував Дейнерис: 13.11.2022 о 04:12
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Почитала я окупацию и деокупацию Харькова и Днепра во вторую мировую....
Зачем.((((
У Украины какая-то совершенно страшная давняя история.....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Инста теперь мне выдает зачем-то такое)
https://www.instagram.com/reel/Cjm8C...d=YmMyMTA2M2Y=
.
https://meta.ua/uk/news/economics/59...zernovu-ugodu/Росія назвала умови, за яких продовжить "зернову угоду"
РФ вимагає не тільки можливості експортувати своє продовольство і добрива, а й підключити до SWIFT Россельхозбанк. Окрім цього, вимагає зняти санкції з компаній-виробників добрив. Заступник міністра закордонних справ рф сергій вершинін заявив вчора, 12 листопада, що країна поки не ухвалила рішення щодо продовження "зернової угоди".
За його словами, на рішення вплине виконання меморандуму з ООН про зняття обмежень з експорту російської сільгосппродукції, зокрема зерна і добрив, який уклали разом із "зерновою угодою" в липні. Також на подальші домовленості впливають атаки на кораблі Чорноморського флоту рф у Севастополі та Керченському мосту.
Росія вимагає поновлення підключення до системи передачі фінансових повідомлень SWIFT Россельхозбанку, який відключили ще у червні. Для них це дуже важлива, оскільки ця установа забезпечує більшість транзакцій у операціях, пов'язаних з російською сільськогосподарською продукцією. Додатково москва хоче домогтися виведення з-під санкцій компаній-виробників добрив "Уралхім" та "Фосагро".
Заступник керівника мзс рф сергій вершинін також заявив про "технічне продовження "зернової угоди". Відповідно до якого, угода автоматично пролонгується на 120 днів, якщо жодна із сторін (росія, ООН, Україна, Туреччина) не виступить проти. Мається на увазі, що рф просто не висуне формальних заперечень для блокування угоди.
Окрім цього, росія очікує до кінця 2022 року отримувати подальші консультації від ООН з метою просування своїх вимог. За словами чиновника, їх будуть проводити поперемінно в москві та Женеві, де базується Конференція ООН з торгівлі та розвитку.
.
https://meta.ua/uk/news/world/59385-...rotoku-detali/Росія обмежила рух деяких суден через Керченську протоку
У відомстві Туреччини зазначили, що отримали від російської влади повідомлення про заборону проходу морських суден, що завантажуються за межами території країни-агресора, на північ через Керченську протоку, яка забезпечує прохід в Азовське море.
Таку заяву зробили у міністерстві транспорту та інфраструктури Туреччини, опублікувавши допис у Twitter.
А вот эта воронка ранее кажется не светилась
https://gorod.dp.ua/news/211724
Само видео: https://t.me/insiderUKR/45501
Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит на оГороде, я отвечу: срач между Дейнерис, Антуриум и прочими.
I am not perfect but I am limited edition
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks