Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 890 з 963 ПершаПерша ... 390790840880881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900940 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 17 781 по 17 800.

Тема: Петр Порошенко

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

пеця макфлай вернулся в будущее и тупо хайпанул в своей ленточке, потроллив тем самым сотни тысяч херсонцев, у которых все поля заминированы на 10 лет вперёд. что не сделаешь ради лайков.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Знову циферне "внаружу" набухалося. А у п'яному чаді, звісно, не до перегляду відео, де наші військові З КАВУНАМИ В РУКАХ стоять в оточенні щасливих херсонців.
    Про те, скільки тих кавунів було вивезено до паРаші і скільки зжерли самі орки, й казати годі, до алкаша все одно не дійде.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    пеця макфлай вернулся в будущее и тупо хайпанул в своей ленточке, потроллив тем самым сотни тысяч херсонцев, у которых все поля заминированы на 10 лет вперёд. что не сделаешь ради лайков.

с учетом, что большая часть херсонщины оккупирована хайп политиков с арбузами выглядит как минимум нелепо
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    56 441

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Знову циферне "внаружу" набухалося. А у п'яному чаді, звісно, не до перегляду відео, де наші військові З КАВУНАМИ В РУКАХ стоять в оточенні щасливих херсонців.
    Про те, скільки тих кавунів було вивезено до паРаші і скільки зжерли самі орки, й казати годі, до алкаша все одно не дійде.
    Блять... Где наши военные и где Петя!
    Ты вообще берега попутало? Каким хуем твой петручо к нашим военным и ими отвоеваным арбузам!
    Тварь позорная,как ота муха что на рогах у вола весь день просидела только его дониала и мешала ему - " мы пахали!"

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 512

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ты вообще берега попутало? Каким хуем твой петручо к нашим военным и ими отвоеваным арбузам!
    Тварь позорная,как ота муха что на рогах у вола весь день просидела только его дониала и мешала ему - " мы пахали!"
    Согласен, но уточним. Петя и неадекватная форумчанка - это и есть мухи. К сожалению, репеллентов на них не выделяют. Пока что.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    с учетом, что большая часть херсонщины оккупирована хайп политиков с арбузами выглядит как минимум нелепо
    А чого ж ти тоді і в ЗСУ не харкнув? Адже повно відео, де наші військові стоять серед херсонців і тримають в руках КАВУНИ.
    Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Цю армію створив ПОРОШЕНКО!!! Саме ПРИ НЬОМУ вона (армія) з голої-босої-голодної-беззбройною перетворилася на ту, яка є зараз! Не розуміти цього й не бути вдячними за відбудову армії за стандартами НАТО може лише продажне рашистське лайно, яке НЕНАВИДИТЬ Україну! Ким ти і є. Тому закрила свій хавальник і в бік Пороха, і в мій бік, і не смердиш, гнида рашистська! Задрала своїм лайном!
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Петя и неадекватная форумчанка - это и есть мухи.
    Думка гнойового жука дуже важлива для нас, ага.

Дописів
    84 380

Типово

та капець боротьба з кавуновою айдентикою
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    та капець боротьба з кавуновою айдентикою
    Ага. На пєрвий-втарой тих, хто МАЄ і НЕ має право фотографуватися з кавунами, рассчітайсь!

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

спасибо Петру Алексеевичу за нескончаемый поток вдохновляющих фотачьок. побывав во времени с кавунами, он мгновенно перенесся в Донецкую область. для фотосессии. отставлять ножку ещё не совсем научился, но подает надежды. в сети куча примеров.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Пам'ятаю, пару місяців тому одна безмозгла курка (а з нею і всілякі алкашні "внаружу" в обісраних памперсах) дуже голосно реготала над бронемашинами, які купив "Фонд Порошенка" разом зі "Справа громад". Що вона тут тільки не несла: спочатку брехала, що Порох ніякі автівки не купив... Потім, що купив, але не ці (у фотки ВАНТАЖІВОК пальцем тицяла )... Пізніше, що купив, але на фронт їх не відправив, а просто піариться на їх фоні... Потім, що купив, але це ніяке не досягнення, бо купити їх може хто завгодно "в бліжайшем ваєнторгє"(с)... Та й взагалі ці автівки нічим ТАКИМ не є - звичайні... Тобто несла ТАКУ ахінею, що я всю вже й не згадаю. Простіше кажучи, завалювала його лайном, як і завжди завалює будь-кого, хто робить бодай щось НА КОРИСТЬ країни, але не лиже зелені дупи.
    І ось пройшов час. Звісно, що сьогодні вже будь-яка РОЗУМНА людина знає, що ці бронемашини куплені (і що купити їх досить важко), завезені в Україну и вже давно працюють на передовій. Більш того, ці автівки ВІДПРАЦЮВАЛИ кожну копійку, яку на них витратили. На фото нижче одна з автівок, яка потрапила під прямий мінометний обстріл. Весь екіпаж (10 військових) не лише ЖИВІ, а навіть БЕЗ серйозних ушкоджень! Тобто цей бронемобіль ВРЯТУВАВ ЇМ ЖИТТЯ!!! Але ж яке діло драним куркам до життя наших військових, якщо цю автівку купив ненависний Порох?

Юрий Бирюков
    16 ч. ·
    Я часто пишу "ВЫ помогаете ЗСУ". Я часто пишу "ВЫ спасаете жизни".
    Теперь я могу показать как.
    Да, это один из наших броневиков MSL SHIELD - позывной Venom. На боевом задании машина попала под плотный минометный обстрел, и хоть статистически вероятность была невелика - прямое попадание мины в капот. А он тяжеееелый, а он бронииииированный.
    Мне когда эту фотку (ну, и другие) прислали - я же ж сразу задал первый и самый важный вопрос. " - Что с экипажем?", а потом сыпал вопросами технического характера.
    Да, сорвано крыло, дыра в моторном отсеке, побиты патрубки и шланги, выгнуты тяги, вырван пакет бронестекла со стороны водителя, машина была на ходу еще какое-то время, уже утащили на базу, не смогут поднять ее там сами... Вопросы и напряженное ожидание ответа.
    Прямое попадание тяжелой мины по капоту машины - это страшно.
    ВЕСЬ. ЭКИПАЖ. ЦЕЛ.
    Царапины, легкие контузии, ничего страшного. Весь экипаж - цел. Все живы.

Так вот. Все и каждый, на весь проект или конкретно на Venom - ВЫ. СПАСЛИ. ДЕСЯТЬ. ЧЕЛОВЕК.
    Осознайте это, я сейчас правда серьезно. Это вы спасли их жизни. Не ангелы с крылышками, не случай или везение. Это вы сделали. И 5 гривен, и 10 000 гривен - это все вы, все вместе, одной командой.
    Вы напрямую спасли жизни!
    Да, а Венома мы заберем на следующей неделе в Киев на рембазу и сами его полностью восстановим. И продолжим все вместе помогать армии и спасать жизни.

Дописів
    56 441

Типово

диареис,От жеж тварь ты неугомонная!
    Ты ж вопишь,что ты сильно верующая. За церковников жопу свою рвешь. Ну сходи ты уже к одному из них. Исповедайся. Вкуси плоти господней, выпей крови господней ( брррррр) и успокойся с миром. Ты этого давно заслужила.

Дописів
    5 841

Типово

Не захлинися слиной, провокаторка. ..... Спочатку я побачив це фото. Вибите скло, розкурочений капот. Щільний мінометний обстріл. В машині було 11 людей. Більшість з них – мої знайомі, десантура, до яких я не раз приїжджав, і ми вже без перебільшення встигли здружитися.

Не буду вам пояснювати, що відчув в ці перші секунди. Це знає кожен, в кого близькі на війні. Але вони ВСІ живі і жоден навіть не потрапив у госпіталь. В такому стані наш SHIELD ще зміг вивезти їх з-під щільного обстрілу, і жоден з хлопців не отримав серйозного поранення.

Вчора я був у них. Чув з перших вуст про «пригоди». Вони сміються, що після війни зможуть працювати на шиномонтажі – так часто снаряди рвуть їм колеса. А я дивлюся на них і думаю – все було не дарма.

Хочу, щоб кожен з вас, хто вклався навіть гривнею в броньовики SHIELD, відчув те саме, що і я – ви врятували життя українським воїнам, ви круті! І я вдячний всім, хто зі мною поруч в кожному нашому важливому проекті. (с)
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    5 841

Типово

спасибо Петру Алексеевичу за нескончаемый поток вдохновляющих фотачьок. побывав во времени с кавунами, он мгновенно перенесся в Донецкую область. для фотосессии. отставлять ножку ещё не совсем научился, но подает надежды. в сети куча примеров.

Каждой "фотосессии" Порошенко предшествует донат в сотни тысяч СВОИХ (личных) денег на нужды ВСУ. И о чем бы ты сейчас писал, если б он скромно помалкивал? Кто мешает тебе попиаришь свою ликероводку вашим "более большим" вкладом в наших защитников? Или кроме как похвастаться халявной ночлежкой для себя любимого, больше и не чем?
    Востаннє редагував margret: 14.11.2022 о 11:18
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    35 764

Типово

Залишається питання звідкіля у Пеці стільки грошей?
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    Ответ прост, наворовал на АТО и ООС ну и на торговле с расеей своим шоколадным говном...зато петриоты это одобряют и радуются...

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

нет, мой юньій друг, воровал он гораздо раньше - без остановки с 1998 года, когда пришел в политику. и по законам Украины уже 24 года живет исключительно на государственную зарплату, не имея права заниматься никакой предпринимательской деятельностью.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Так шо, в один тур прошло ворье??? ...а как плясали на сцене и под сценой....как плясали...

Дописів
    5 841

Типово

По перше, він мільярдер. По-друге, невже 3 роки новій владі замало, щоб його посадити, якщо його статки добуті в незаконний спосіб?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Не захлинися слиной, провокаторка.
    +10000 Вона кожного разу тони лайна вивергає, варто мені АРГУМЕНТИ проти її висерів викласти. І, чим вагоміші мої аргументи, тим більше лайна вона продукує. Можна погортати цю трему трохи назад і почитати, скільки найсмердючішого лайна вона неодноразово вивертала на Пороха за ці бронеавтівки, - огидно було все це читати. А зараз виявилося, що автівки не лише НА ФРОНТІ (а не тільки на фотках, як вона стверджувала), а ще й РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ наших хлопців! І навіть не тільки життя, а ще й ЗДОРОВ'Я. Цим дописом Бірюкова я її лайно запхала їй назад у горлянку (вкотре?), ось вона й біситься. А Ви сьогодні дописом Порошенка ще й добре утрамбували його (лайно), - тепер її взагалі порве.
    Востаннє редагував Дейнерис: 14.11.2022 о 12:07

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ответ прост, наворовал на АТО и ООС ну и на торговле с расеей своим шоколадным говном
    Ти ж допомагав йому в цьому в перервах між погрозами життю різних дітей та підніманням келихів за здоров'я Ху.йла та його орків. Які тепер претензії? Мабуть, мало заплатив він тобі за це, якщо ти зараз ганяєшся за знижками в супермаркетах та спати лягаєш раніше за дітей, щоб голод не мучив.
    воровал он гораздо раньше - без остановки с 1998 года
    О, ще один помічник бзднув, - цей, схоже, допомагав Пороху вантажити награбоване у фури.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Так шо, в один тур прошло ворье??? ...а как плясали на сцене и под сценой....как плясали...
    Тобто той факт, що в ДВА тури пройшло ЩЕ БІЛЬШЕ "ворьё"(с), плюс ще й ФАНАТ ХУ.ЙЛА, тебе більше влаштовує, як і будь-якого кацапа. І чому я не здивована?
    Цитата Допис від margret Переглянути допис
    невже 3 роки новій владі замало, щоб його посадити, якщо його статки добуті в незаконний спосіб?
    Так це ж тоді й найвеличнішого саджати доведеться. Бо Порох ВЖЕ БУВ мільярдером, коли балотувався. А найвеличніший до 2019 року в усіх своїх податкових звітах показував ЗБИТКОВІСТЬ своєї діяльності. А в кінці 2020 року раптово став мільярдером (в доларах чи лише в гривнях - не пам'ятаю). На державну зарплатню президента. Ось, де СПРАВЖНЄ диво! Куди там до нього тому нещасному Пороху, який свої мільярди "крав" 10 чи більше років!

Сторінка 890 з 963 ПершаПерша ... 390790840880881882883884885886887888889890891892893894895896897898899900940 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті