| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Знову циферне "внаружу" набухалося.
А у п'яному чаді, звісно, не до перегляду відео, де наші військові З КАВУНАМИ В РУКАХ стоять в оточенні щасливих херсонців.
Про те, скільки тих кавунів було вивезено до паРаші і скільки зжерли самі орки, й казати годі, до алкаша все одно не дійде.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А чого ж ти тоді і в ЗСУ не харкнув? Адже повно відео, де наші військові стоять серед херсонців і тримають в руках КАВУНИ.
Цю армію створив ПОРОШЕНКО!!! Саме ПРИ НЬОМУ вона (армія) з голої-босої-голодної-беззбройною перетворилася на ту, яка є зараз!Не розуміти цього й не бути вдячними за відбудову армії за стандартами НАТО може лише продажне рашистське лайно, яке НЕНАВИДИТЬ Україну!
Ким ти і є. Тому закрила свій хавальник і в бік Пороха, і в мій бік, і не смердиш, гнида рашистська!
Задрала своїм лайном!
![]()
Думка гнойового жука дуже важлива для нас, ага.![]()
та капець боротьба з кавуновою айдентикою
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Пам'ятаю, пару місяців тому одна безмозгла курка (а з нею і всілякі алкашні "внаружу" в обісраних памперсах) дуже голосно реготала над бронемашинами, які купив "Фонд Порошенка" разом зі "Справа громад". Що вона тут тільки не несла: спочатку брехала, що Порох ніякі автівки не купив... Потім, що купив, але не ці (у фотки ВАНТАЖІВОК пальцем тицяла)... Пізніше, що купив, але на фронт їх не відправив, а просто піариться на їх фоні... Потім, що купив, але це ніяке не досягнення, бо купити їх може хто завгодно "в бліжайшем ваєнторгє"(с)... Та й взагалі ці автівки нічим ТАКИМ не є - звичайні... Тобто несла ТАКУ ахінею, що я всю вже й не згадаю. Простіше кажучи, завалювала його лайном, як і завжди завалює будь-кого, хто робить бодай щось НА КОРИСТЬ країни, але не лиже зелені дупи.
І ось пройшов час. Звісно, що сьогодні вже будь-яка РОЗУМНА людина знає, що ці бронемашини куплені (і що купити їх досить важко), завезені в Україну и вже давно працюють на передовій. Більш того, ці автівки ВІДПРАЦЮВАЛИ кожну копійку, яку на них витратили. На фото нижче одна з автівок, яка потрапила під прямий мінометний обстріл. Весь екіпаж (10 військових) не лише ЖИВІ, а навіть БЕЗ серйозних ушкоджень! Тобто цей бронемобіль ВРЯТУВАВ ЇМ ЖИТТЯ!!! Але ж яке діло драним куркам до життя наших військових, якщо цю автівку купив ненависний Порох?
Юрий Бирюков
16 ч. ·
Я часто пишу "ВЫ помогаете ЗСУ". Я часто пишу "ВЫ спасаете жизни".
Теперь я могу показать как.
Да, это один из наших броневиков MSL SHIELD - позывной Venom. На боевом задании машина попала под плотный минометный обстрел, и хоть статистически вероятность была невелика - прямое попадание мины в капот. А он тяжеееелый, а он бронииииированный.
Мне когда эту фотку (ну, и другие) прислали - я же ж сразу задал первый и самый важный вопрос. " - Что с экипажем?", а потом сыпал вопросами технического характера.
Да, сорвано крыло, дыра в моторном отсеке, побиты патрубки и шланги, выгнуты тяги, вырван пакет бронестекла со стороны водителя, машина была на ходу еще какое-то время, уже утащили на базу, не смогут поднять ее там сами... Вопросы и напряженное ожидание ответа.
Прямое попадание тяжелой мины по капоту машины - это страшно.
ВЕСЬ. ЭКИПАЖ. ЦЕЛ.
Царапины, легкие контузии, ничего страшного. Весь экипаж - цел. Все живы.
Так вот. Все и каждый, на весь проект или конкретно на Venom - ВЫ. СПАСЛИ. ДЕСЯТЬ. ЧЕЛОВЕК.
Осознайте это, я сейчас правда серьезно. Это вы спасли их жизни. Не ангелы с крылышками, не случай или везение. Это вы сделали. И 5 гривен, и 10 000 гривен - это все вы, все вместе, одной командой.
Вы напрямую спасли жизни!
Да, а Венома мы заберем на следующей неделе в Киев на рембазу и сами его полностью восстановим. И продолжим все вместе помогать армии и спасать жизни.
диареис,От жеж тварь ты неугомонная!
Ты ж вопишь,что ты сильно верующая. За церковников жопу свою рвешь. Ну сходи ты уже к одному из них. Исповедайся. Вкуси плоти господней, выпей крови господней ( брррррр) и успокойся с миром. Ты этого давно заслужила.
Не захлинися слиной, провокаторка. ..... Спочатку я побачив це фото. Вибите скло, розкурочений капот. Щільний мінометний обстріл. В машині було 11 людей. Більшість з них – мої знайомі, десантура, до яких я не раз приїжджав, і ми вже без перебільшення встигли здружитися.
Не буду вам пояснювати, що відчув в ці перші секунди. Це знає кожен, в кого близькі на війні. Але вони ВСІ живі і жоден навіть не потрапив у госпіталь. В такому стані наш SHIELD ще зміг вивезти їх з-під щільного обстрілу, і жоден з хлопців не отримав серйозного поранення.
Вчора я був у них. Чув з перших вуст про «пригоди». Вони сміються, що після війни зможуть працювати на шиномонтажі – так часто снаряди рвуть їм колеса. А я дивлюся на них і думаю – все було не дарма.
Хочу, щоб кожен з вас, хто вклався навіть гривнею в броньовики SHIELD, відчув те саме, що і я – ви врятували життя українським воїнам, ви круті! І я вдячний всім, хто зі мною поруч в кожному нашому важливому проекті. (с)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Каждой "фотосессии" Порошенко предшествует донат в сотни тысяч СВОИХ (личных) денег на нужды ВСУ. И о чем бы ты сейчас писал, если б он скромно помалкивал? Кто мешает тебе попиаришь свою ликероводку вашим "более большим" вкладом в наших защитников? Или кроме как похвастаться халявной ночлежкой для себя любимого, больше и не чем?
Востаннє редагував margret: 14.11.2022 о 11:18
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Залишається питання звідкіля у Пеці стільки грошей?![]()
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
нет, мой юньій друг, воровал он гораздо раньше - без остановки с 1998 года, когда пришел в политику. и по законам Украины уже 24 года живет исключительно на государственную зарплату, не имея права заниматься никакой предпринимательской деятельностью.
Так шо, в один тур прошло ворье??? ...а как плясали на сцене и под сценой....как плясали...![]()
+10000 Вона кожного разу тони лайна вивергає, варто мені АРГУМЕНТИ проти її висерів викласти. І, чим вагоміші мої аргументи, тим більше лайна вона продукує.Можна погортати цю трему трохи назад і почитати, скільки найсмердючішого лайна вона неодноразово вивертала на Пороха за ці бронеавтівки, - огидно було все це читати. А зараз виявилося, що автівки не лише НА ФРОНТІ (а не тільки на фотках, як вона стверджувала), а ще й РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ наших хлопців! І навіть не тільки життя, а ще й ЗДОРОВ'Я. Цим дописом Бірюкова я її лайно запхала їй назад у горлянку (вкотре?), ось вона й біситься. А Ви сьогодні дописом Порошенка ще й добре утрамбували його (лайно), - тепер її взагалі порве.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 14.11.2022 о 12:07
Ти ж допомагав йому в цьому в перервах між погрозами життю різних дітей та підніманням келихів за здоров'я Ху.йла та його орків. Які тепер претензії?Мабуть, мало заплатив він тобі за це, якщо ти зараз ганяєшся за знижками в супермаркетах та спати лягаєш раніше за дітей, щоб голод не мучив.
О, ще один помічник бзднув, - цей, схоже, допомагав Пороху вантажити награбоване у фури.
Тобто той факт, що в ДВА тури пройшло ЩЕ БІЛЬШЕ "ворьё"(с), плюс ще й ФАНАТ ХУ.ЙЛА, тебе більше влаштовує, як і будь-якого кацапа. І чому я не здивована?
Так це ж тоді й найвеличнішого саджати доведеться.Бо Порох ВЖЕ БУВ мільярдером, коли балотувався. А найвеличніший до 2019 року в усіх своїх податкових звітах показував ЗБИТКОВІСТЬ своєї діяльності. А в кінці 2020 року раптово став мільярдером (в доларах чи лише в гривнях - не пам'ятаю). На державну зарплатню президента. Ось, де СПРАВЖНЄ диво! Куди там до нього тому нещасному Пороху, який свої мільярди "крав" 10 чи більше років!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks