| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
З тим, що твій айкью нижче плінтуса? Так, не посперечаєшся. Дивно, що ти й сам це розумієш.
Як шкода!
І що? А мою роботу, можливо, взагалі ніхто не читав. Або кілька людей - тих, хто брав її (роботу) у бібліотеці Харківської консерваторії. Це що, доказ, що в мене погана робота?А то аж 15 прочтений со дня публикации ,больше чем за год.І чхати, що вона була визнана НАЙКРАЩОЮ за останні (на той момент) 10 років, - все одно погана, ага.
А не читали її з однієї причини: цього композитора не вивчають ані в музичній школі, ані в музичному училищі, ані в консерваторії. Думаю, що й в аспірантурі про нього теж не говорять. Добре відомий він лише ОДНОМУ колу музикантів - ось вони, можливо, і читали мою роботу. Хоча коли композитор був живий, він був ДУУУУУУУУУЖЕ популярний і як композитор, і як виконавець, і як викладач, і як суспільний діяч.
Я трохи виправила.Допис від Антуриум
Цікаво було б подивитися на КРИТЕРІЇ цього оцінювання.Допис від Антуриум
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Діареіс,а не треба нічого підправляти під твої вміння. Бо це ти обсираеш ( і більше нічого не вмієш),а я обшиваю.
відосики ...В відосках зазвичай мі-мі-мі, так. В житті все інакше).
Якщо на відео він 30 сек катається на веліку або кумедно жує яблучко, треба розуміти, що весь інший час він псує одяг та усілякі речі ,рве ковдри, гризе та валяє по підлозі квіти, миє пульти в плошці з водою та таке інше.
І що він не піддається дресурі, а гризанути може просто так).
Це не та тема, щоб багато розписувати. До того ж в неті полно про це.
Скажу тільки, що це суцільний ад)).
Хіба що приватна оселя та великий вольєр.
Еще плакательное видео:
https://t.me/D7_channel/21770
Каааак!???!!???
На Кінбурнській косі ЗСУ просувають ворога – ОК «Південь»
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Освобождённый украинский енот уже рассказал, как его заставляли разговаривать на украинском, кормили западными продуктами, заставляли учить гимн и изучать историю Украины.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Специально для Alexs)
"Можете мене закидати камінням але я впевнений, що по Херсону був договорняк.
Україна отримує Херсон, а рф отримує п*здюлєй".
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
наверное артилерией - на всю ширину полосы до куда теперь можно дотянуться
По не подтвержденной информации наши уже зашли на левый берег и гонят русню
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks