| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Еще есть нюанс, я правда уже говорил, но важно - повторю.
Муженко - Главком Пороха.
Зеленский позорно выкинул его из ЗСУ вообще. Не просто уволил с должности. Выбросил из армии.
До 24 февраля Муженко был пенсионером без работы.
24 февраля ПЕРВОЕ что сделал Залужный - это позвал Муженко. Не поставив в известность Зеленского. ну как не поставив - уже то же говорил про эту байку - когда военные сказали им (зеленым) - пацаны - что бы мы вас не видели под ногами, ок? ))
Еще момент - Залужный в редкой вьюхе называл Муженко своим учителем... лирика, да ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Відкрити Гугл і хоч щось почитати - це не для куркобабць, це надто складно для них. Бо якби вони відкрили і почитали, то з подивом для себе дізналися б, що ВСЮ каденцію Порошенка Муженко Віктор Миколайович займав посаду... ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА Збройних Сил України. Тобто ту саму, яку зараз займає Залужний. І так, в цей час дійсно НЕ БУЛО повномашстабного вторгнення кацапів! Шах і мат!
Знов бабця сіла у своє ж лайно.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Жахливоо навіть уявити, ЯКИМ місцем можна було зробити саме ТАКИЙ висновок.
Ой, дійсно, я зовсім забула зауважити, що пишу про розвідку НЕ твоєї, а МОЄЇ країни - України, - саме від неї було звернення на скріні сміттєвоза:Ну когда там будет что-то про нашу разведку
Я все ще чекаю докази ТВОГО висеру.
Вот да. В отличии от Потроха,которых уничтожив Коломойского ,как политическую фигуру,выпер Яроша с его парнями с тренировочных лагерей под Днепром.
Бо зассал.
И да. Яроша лично не знаю,но по отзывам хорошего знакомого ,хорошо его знающего,мужик он хоть и крутой,но справедливый. И обид не забывает. Так что ,думаю, ещё припомнит на досуге петюне его долбое6ство... И очень хорошо,что команда Залужного,так плодотворно заработала в команде Зеленского)
Молодец Зеленский. Всех объединил и всем дал возможность полноценно работать и себя проявить.
Кроме пороха и ещё нескольких "великих пАдитикаф" которые только и умеют,что страну разворовывать.
Востаннє редагував Антуриум: 11.11.2022 о 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=aBLT...BD%D1%82%D0%B8
Де докази твого висеру в мій бік? Кишка тонка? Ти только срати вмієш?![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 12.11.2022 о 00:25
Не понесу в тему АТБ. Херсон. ))))![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
ну что, когда орки мстить будут массовым ракетным ударом за херсон? кто что думает
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ейфорії немає.
Нам ще стільки відриттів по кожному деокупованому місту/селищу виплакувати...
Є безумовна радість та вдячність людям з надприродними терпінням, вірою, силою.
Одне відео вечірнього Херсону коштує безмежно.
Ми тут іноді ниємо, що світла немає більш ніж обіцяли. Чи опалення пізно вімкнули.
А там інша радість. Без світла та опалення.
Вони круті.
А ЗСУ - просто Боги!
Щодо помсти. Спробують, мені так відчувається. Та до спокію нам ще дуже далеко.
Але відкинута лінія фронту дуже надихає![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks