ага, смит. все как прав. учит нас Электра, кто говорит "все" -- тот не в своем уме уже знают, что вам импонирует сев. корея, тока вам дораха билет покупать, от и мучитесь ахаха
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ага, смит. все как прав. учит нас Электра, кто говорит "все" -- тот не в своем уме уже знают, что вам импонирует сев. корея, тока вам дораха билет покупать, от и мучитесь ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
русню плющит что Зеленский собрался посетить Херсон на днях - не встречал такой новости. но шаг от Президента правильный будет
Порохоботи, будь ласка, не відповідайте на висери цих оскубаних курок та драних півників! Принаймні сьогодні. Для нас, патріотів, це РАДІСНИЙ день, а для нах найтрагічніший: сьогодні НАША армія взяла Херсон, а ЇХ армія накивала п'ятами, здихаючи по дорозі. А вони ж так мріяли, щоб було навпаки, ось і визвіряються на нас з вами. Навіть до лайна у бік НАШОЇ розвідки опустилися!Давайте не будемо псувати собі сьогоднішній день відповідями цим колаборантам - нехай вони вдавляться своїми ненавистю та лайном! Просто мовчки тисніть на "!". А ми будемо СВЯТКУВАТИ!!! Сподіваюся, шампанське всі відкрили? Слава Україні!!!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Электра говорит другое. Не "все", а "мы".
Причем, говорить не иногда, когда это уместно по контексту, а постоянно.
Выдавая (или принимая) свои личные мысли и состояния за мысли и состояния некоего мифического "мы".
Она говорит правильно: применяя слова все, никто, мы, вы, всегда, никогда оратор предельно накаляет обстановку )) Зочем? ))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Чому? Може, просто в поганому перекладі був? Я від переказу Вітольда Фокіна просто в захваті!Чесно кажучи, навіть не знаю, що мені більше подобається: оригінал чи переказ.
![]()
![]()
Потому что слово "мы" и слово "все" воспринимаются по разному.
Я и мы - личные местоимения. Они о личности.
Все - определительное.
Даже сухая грамматика в своих терминах показывает разницу.
Хлопающая ресничкамэ Электра прекрасна ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
это уже на что то похоже в отличие от
https://t.me/operativnoZSU/55306?single
Не могу перестать плакать
https://t.me/dnepr_operativ/29139?single
Это не семантика.
И не мои цитаты)). Я не подвизалась на психиатрической ниве и, тем более, не писала пособий.
Там было сказано, если мне не изменяет память), "говорить о себе во множественном числе".
В единственном о себе говорят "я". Во множественном я превращается в мы (множ. число местоимения 1 лица).
На этом я данный вопрос для себя закрыла.
Шо!?!?! Опять??!! (с)
https://t.me/c/1400637092/29908
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
мабуть так - переклад підвів. Минулого чи позаминулого року вчили - слава Богу, вчителька нормальна - запропонувала на вибір рос. чи укр. варіант.
Укр.був як на мене дахозносний
так, маєте рацію. Цей переклад набагато кращий.
Але,на жаль, в малого у підручнику був інший. Не пам'ятаю авторів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks