Да вы сговорились что ли? (С)
Насбросают (с) ))
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував постачання Україні ще 1 тисячі ракет класу "земля-повітря" і понад 25 тис. зимових комплектів для військових.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да вы сговорились что ли? (С)
Насбросают (с) ))
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував постачання Україні ще 1 тисячі ракет класу "земля-повітря" і понад 25 тис. зимових комплектів для військових.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ще кадри зі звільненої Снігурівки
https://t.me/u_now/74539
Доповнення (або уточнення, чи нагадування). Формально зміг, але потім щось пішло не так.
Спочатку позитив:
"Порошенко урочисто відкрив виробництво 152-мм артснарядів у Києві"
https://novynarnia.com/2018/08/09/po...vi-foto-video/
а потім - не так:
"Урочисто відкрита Порошенком лінія з виробництва дефіцитних артснарядів простояла без замовлень"
https://argumentua.com/novosti/uroch...-prostoyala-be
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Какой найс . а зелёные уже покакали не читая. Какобычно))
Є якийсь канал, де зібрані воплі росні? На ніч хочеться приємного)) вчорашніх мені замало
Ви про це?
"Журналісти намагалися знайти відповідь на запитання: чому ж устаткування простоює і дізнались в Міноборони, що знайшли дешевші боєприпаси”, – йдеться у повідомленні “Радіо Свобода”.
Разом з тим, за словами генерального директора “Укроборонпрому” Павла Букіна, з Міністерством оборони тривають переговори щодо ціни боєприпасу.
За словами гендиректора концерну, боєприпаси “можна купувати партизанськими стежками, але на особистих відносинах і довірі”. Але Букін наголошує: треба запускати в серію власне виробництво"
Закупило, 80 штук. Масштабно, справді.
Розраховувати на те, що десь купимо? Не схоже на державне мислення. Під час війни. Ви ж не будете казати, що важелів впливу на підприємство не було, сподіваюсь. Але чогось таки забракло...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Оперативний ЗСУ
Найближчим часом українське небо буде одним із найбільш захищених у світі, — заступник голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв
За його словами, партнери України останнім часом активізували свої зусилля в напрямку постачання засобів протиповітряної оборони.
«Усі вони різні, їх досить багато, і я сподіваюся, що в найближчі місяці українське небо буде одним із найбільш захищених у світі», — сказав парламентарій.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А можна ж було просто ПРОЧИТАТИ той великий допис, який Возар залишав раніше, - і такі дебільні питання не виникали б. Але читати - це не для "зескота"(с), це надто складно для вашого зебидло-стада, краще просто обісрати без приводу.
Так то ж написано для тих, хто ЧИТАЄ, а головне, РОЗУМІЄ написане. У "зескота"(с) такої цілі немає, їх задача лише одна: обісрати якомога сильніше. Всіх. Ні за що.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
И тут тоже вопли
https://www.youtube.com/watch?v=GFrPXM6M03s
Николаевский Ванек отжигает ребусами)))))
Гадали гадали нихера не разгадали(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Кратко на сейчас. Русня отходит отовсюду. В том числе и из Херсона. У них 2 моста Антоновский и Каховская ГРЭС
И там скопилось огромное число русни. Вот со всей той территории они скучковались в районе переправ.
Наши начали массированно артой накрывать переправы. Движение по дамбе остановлено (Каховка)
Наши рвутся к переправам... С обеих берегов )) Русня бросает технику и на лодках пытается ...
Если все будет как сейчас - к утру русня понесет катастрофически большие потери со времени начала полномасштабной.
Норм на ночь?))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks