Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 767 з 2284 ПершаПерша ... 26766771775775875976076176276376476576676776876977077177277377477577677781786712671767 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 15 321 по 15 340.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    46 288

Типово

Да вы сговорились что ли? (С)

Насбросают (с) ))

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував постачання Україні ще 1 тисячі ракет класу "земля-повітря" і понад 25 тис. зимових комплектів для військових.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Ще кадри зі звільненої Снігурівки
    https://t.me/u_now/74539

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    прикинь, снаряды и патроны начали еще в октябре выпускать вагонными нормами, кто то скажет, что не прошло и восьми месяцев, а кто то скажет, что это гигантский прыжок, который даже сывочолый крыголам не смог сделать в течении 5 лет))
    Доповнення (або уточнення, чи нагадування). Формально зміг, але потім щось пішло не так.

Спочатку позитив:
    "Порошенко урочисто відкрив виробництво 152-мм артснарядів у Києві"
    https://novynarnia.com/2018/08/09/po...vi-foto-video/

а потім - не так:
    "Урочисто відкрита Порошенком лінія з виробництва дефіцитних артснарядів простояла без замовлень"
    https://argumentua.com/novosti/uroch...-prostoyala-be
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

А давайте сфотографируемся(С)

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 938

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    А давайте сфотографируемся(С)
    *мы не с пустыми руками приехали* (с)

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Доповнення (або уточнення, чи нагадування). Формально зміг, але потім щось пішло не так.

Спочатку позитив:
    "Порошенко урочисто відкрив виробництво 152-мм артснарядів у Києві"
    https://novynarnia.com/2018/08/09/po...vi-foto-video/

а потім - не так:
    "Урочисто відкрита Порошенком лінія з виробництва дефіцитних артснарядів простояла без замовлень"
    https://argumentua.com/novosti/uroch...-prostoyala-be
    Так там же чёрным по белому - минобороны снаряды закупило. Но дешевле чем этого хотел Артем. Который торговался на момент написанная этой заметки.

Ну а потом пришёл младой избранник. И я так понимаю цена стала вообще не интересна. Никакая.

Дописів
    46 288

Типово

Какой найс . а зелёные уже покакали не читая. Какобычно))

Дописів
    65 836

Типово

Є якийсь канал, де зібрані воплі росні? На ніч хочеться приємного)) вчорашніх мені замало

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Є якийсь канал, де зібрані воплі росні? На ніч хочеться приємного)) вчорашніх мені замало
    Открываете любой их тг канал и читаете их комменты. Это просто непередаваемо ))

Дописів
    9 040

Типово

Вот немного для настроения - "коротко про настрої в російському телеграмі")

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Так там же чёрным по белому - минобороны снаряды закупило. Но дешевле чем этого хотел Артем. Который торговался на момент написанная этой заметки.

Ну а потом пришёл младой избранник. И я так понимаю цена стала вообще не интересна. Никакая.
    Ви про це?
    "Журналісти намагалися знайти відповідь на запитання: чому ж устаткування простоює і дізнались в Міноборони, що знайшли дешевші боєприпаси”, – йдеться у повідомленні “Радіо Свобода”.

Разом з тим, за словами генерального директора “Укроборонпрому” Павла Букіна, з Міністерством оборони тривають переговори щодо ціни боєприпасу.

За словами гендиректора концерну, боєприпаси “можна купувати партизанськими стежками, але на особистих відносинах і довірі”. Але Букін наголошує: треба запускати в серію власне виробництво"

Закупило, 80 штук. Масштабно, справді.
    Розраховувати на те, що десь купимо? Не схоже на державне мислення. Під час війни. Ви ж не будете казати, що важелів впливу на підприємство не було, сподіваюсь. Але чогось таки забракло...
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви про це?
    "Журналісти намагалися знайти відповідь на запитання: чому ж устаткування простоює і дізнались в Міноборони, що знайшли дешевші боєприпаси”, – йдеться у повідомленні “Радіо Свобода”.

Разом з тим, за словами генерального директора “Укроборонпрому” Павла Букіна, з Міністерством оборони тривають переговори щодо ціни боєприпасу.

За словами гендиректора концерну, боєприпаси “можна купувати партизанськими стежками, але на особистих відносинах і довірі”. Але Букін наголошує: треба запускати в серію власне виробництво"

Закупило, 80 штук. Масштабно, справді.
    Розраховувати на те, що десь купимо? Не схоже на державне мислення. Під час війни. Ви ж не будете казати, що важелів впливу на підприємство не було, сподіваюсь. Але чогось таки забракло...
    Может вы все таки попробуете читать медленно. И не позориться с 80 штуками закупки? А то как то аж неудобно за вас ))
    Востаннє редагував Vozar: 10.11.2022 о 23:34

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Да вы сговорились что ли? (С)
    Насбросают (с) ))
    Оперативний ЗСУ
    Найближчим часом українське небо буде одним із найбільш захищених у світі, — заступник голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв
    За його словами, партнери України останнім часом активізували свої зусилля в напрямку постачання засобів протиповітряної оборони.
    «Усі вони різні, їх досить багато, і я сподіваюся, що в найближчі місяці українське небо буде одним із найбільш захищених у світі», — сказав парламентарій.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    а почему запад в 15 году не имел желания помочь? может все же что то с сывочолым и компашкой было не то...
    А можна ж було просто ПРОЧИТАТИ той великий допис, який Возар залишав раніше, - і такі дебільні питання не виникали б. Але читати - це не для "зескота"(с), це надто складно для вашого зебидло-стада, краще просто обісрати без приводу.
    Так там же чёрным по белому
    Так то ж написано для тих, хто ЧИТАЄ, а головне, РОЗУМІЄ написане. У "зескота"(с) такої цілі немає, їх задача лише одна: обісрати якомога сильніше. Всіх. Ні за що.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    9 040

Типово

И еще)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

И тут тоже вопли
    https://www.youtube.com/watch?v=GFrPXM6M03s

Дописів
    84 383

Типово

я вчора набирала у пошуку телеги "саратов", "орьол", "курск" і тому подібне -- і клацала по них -- там з'являються варіанти
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    70 822

Типово

Николаевский Ванек отжигает ребусами)))))

Гадали гадали нихера не разгадали(((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    46 288

Типово

Кратко на сейчас. Русня отходит отовсюду. В том числе и из Херсона. У них 2 моста Антоновский и Каховская ГРЭС

И там скопилось огромное число русни. Вот со всей той территории они скучковались в районе переправ.

Наши начали массированно артой накрывать переправы. Движение по дамбе остановлено (Каховка)

Наши рвутся к переправам... С обеих берегов )) Русня бросает технику и на лодках пытается ...

Если все будет как сейчас - к утру русня понесет катастрофически большие потери со времени начала полномасштабной.

Норм на ночь?))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Может вы все таки попробуете читать медленно. И не позориться с 80 штуками закупки? А то как то аж неудобно за вас ))
    Мені ще невдобніше. Але інших цифр не бачу. Згляньтесь і вкажіть, якщо ваша ласка.
    Хоча я не знаю, про що торгуємось. Почали випускати 9 серпня і закінчили в серпні того ж року.
    Рене Декарт

Сторінка 767 з 2284 ПершаПерша ... 26766771775775875976076176276376476576676776876977077177277377477577677781786712671767 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті