Да заткнись
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А путлер шото там мычит про очередной жест доброй воли и просит сделать первый шаг к восстановлению отношений с украинскими партнёрами.
Сука,а куда делись нацисты и наркоманы?
Возаре, я завжди читаю Вас із великим задоволенням. Але цей Ваш спіч просто шедевр! Я без жартів. Дуже грамотно, зрозуміло і все "по поличках". Просто велике браво! Знімаю капелюх.
Возаре, можна я цей Ваш допис виставлю на ФБ? Дуже хочу, щоб це прочитало якомога більше людей.
І чому я не здивована, що зебидло-стадо НЕ ОЦІНИЛО цей допис Возара?А відповідь очевидна: Возар НЕ ПОЦІЛУВАВ зелену дупу. А, м'яко кажучи, натякнув, що це саме через ЗЕЛЕНУ ВЛАДУ Захід не дає нам ту зброю, яку ми просимо. А це ж не вписується в методички зестада, в яких написано, що Україну рятує найвеличніший, зброю вималює найвеличніший, санкції вибиває найвеличніший - і ніхто інший.
Там навіть натяку на лайно у бік України не було. Але бабця вірить лише власним галюцінаціям.
Впевнена: ти не прочитала навіть десяти рядків. Але точно знаєш, що там саме "байда"(с), "лайно"(с) тощо. "Не читал, но осуждаю"(с). Це все, що треба знати про інтелектуальний рівень овець зестада.
ДОКАЗИ того, що це ЧИЙСЬ допис, а не самого Возара, маєш? Чи просто, як і завжди, не змогла відмовити собі у задоволенні без привода висратися на його адресу?Оно вам надо откуда они то говно копипастят,выдавая ( иногда за собственные глубокие размышления)?
Востаннє редагував Дейнерис: 10.11.2022 о 18:25
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
https://www.youtube.com/watch?v=aBLT...nel=AnnHolodec Курка в черговий раз обісралася, а винні ми.
Треба бути дуже сильно хворою на голову, щоб зробити ТАКИЙ висновок з наших дописів. П...ць!
Це ти про себе?Они реально часто даже не читают,что именно копируют и разносят.
Тебе???И то,что они говнят,очень хорошо показывает как сильно они боятся.![]()
Самокритично.Сидели себе десятилетиями,кушали с ладошки у всяких медведчуков,а тут - бац! и лавочка закрылась.
Бур'яніха, Раптор просить тебе заткнутися!![]()
та що ж у них з цими ДТП. якась напасть.Радио Свобода
В аннексированном Крыму в автокатастрофе погиб бывший депутат Верховной рады Украины Алексей Ременюк
В 2000-е годы он возглавлял на выборах в Верховную раду список партии под названием "Партия политики Путина"
ps. навіть не знав, що у нас така партія була, та ще й у Раді.
писець якийсь.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Внимание коллаборантам.
По оккупированным территориям второй день колесит грузовик-убийца.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
опять победы Украины и манипуляции возара и части секты.... и так каждый раз... чем больше вой возаров тем ближе что то отличное в стране
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Готова сперечатися: ЖОДЕН з представників зескота НЕ ПРОЧИТАВ допис Возара. Але КОЖЕН з них вже ОБІСРАВ його. При тому, що у дописі Возара не було ані маніпуляцій, ані гівна у бік України, ані виття. А потім вони ще ображаються, коли їх рашиками називають.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks