| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
там, по перше, не твердження, а питання (знак питання у кінці речення стоїть).
до того ж у каментах вже є таке ж заперечення, як і у мене, що це - маячня, бо залізниця прострілюється.
і навіть у каментах не бачу такого заперечення як у мене, що це доволі трудомістке завдання (тим більш для відступу, коли потрібно це зробити терміново).
так що ні. наполягаю, що цей варіант - маячня. не вірю.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
«Требуем заранее сообщать, где еще Россия навсегда». Составители карт РФ объявили массовую забастовку (с) ))
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Странная инфа - оте 4 взрыва в КР - то ли Торнадо, то ли Смерч, написали. То есть, опять стали из этого до КР доставать? Это откуда?
По прямой от КР до левого (захваченного) берега Каховского водохранилища порядка 70 км. Так что доставали и будут доставать... увы...
Походу. По Херсону. Как то пока за кадром.
Если наши действительно заходят в Херсон - русня автоматом теряет Чернобаевку. Напомню - это ЕДИНСТВЕННЫЙ аэродром подскока в том районе из Крыма. Через который шло снабжение всей группировки русни...
Куда они теперь летать будут....хз....
Очень интересно по поводу событий в Херсоне высказался Ермак " хтось думає,що він дуже хитрий,еле ми на крок попереду."
х**ло наградило стемоусова орденом мужества посмертно))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks