| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Хуйло вирішив не їхати на саміт G20 - ЗМІ
рашисти лайно!!!
О, боги! Знов у рашика "всьопрапало! нассливают!".
У одного рашиста "всьпрапало - республіканці перемогли", хоча насправді на даний момент ще нічого невідомо достаменно... У іншого рашиста "всьпрапало - намнєдадут18млрд", хоча насправді це лише ПЕРШИЙ крок і трохи пізніше все буде гаразд. Може, ви припините читати рашасмітники?
Або хоча б не будете сюди тягнути це лайно - жеріть його самі!
Соплі розмазуєш тут лише ТИ. Як баба. Угорщина заблокувала гроші - все, катастрофа, ми загинемо.А Возар як раз ФАКТИ каже. А саме: Угорщині намилять шию і в грудні ці 18 млрд ЗАТВЕРДЯТЬ. Тебе ще скільки раз послати нах з твоєю кремлівщиною, щоб ти, нарешті, ПІШОВ?
Ну, все, зараз Г+Г енд компанія будуть подавати це як "Ху.йло злякався Зеленського".![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я никогда не стесняюсь сказать не знаю если не знаю, тут тоже не знаю - но в договорняки про выпустить русню не верю. ты понимаешь что приказ должен быть доведен не просто в войска, а до каждого рядового на передовой. причем это такой приказ что только под подпись - и только домыслы?
Ахахах.
"Стрємоусов зробив надто багато помилок в радіодиктанті" (с) ))
Но я все равно не верю в этот балаган)
О каких лять фактах ты говоришь?
Факты. Мидовский менагер венгерский сказал - мы наверно не поддержим выделение макропомлщи Украине.
Евросоюз - мы решим разногласия с Венгрией и решение будет принято.
Мы находимся здесь.
В конце ноября будет решение.
Глобус второй день воет - нас лишили поддержки. Мы не перезимуууууеееем....
Трепло
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks