| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Твій IQ неможливо виміряти: ще не виготовили вимірювачі з ТАКОЮ довгою негативною шкалою.
ППКС
Яку "павєстку", хворе? На той момент він ВЖЕ СЛУЖИВ!! Більш того, був НА НУЛІ!!! І не перший місяць. Це шоу було влаштоване персонально для ВАШОГО бидло-стада! Саме для того, щоб ви потім багато місяців поспіль поливали брудом відомого і дуже вагомого блогера і політика, який має дуже серйозні зв'язки і у владі, і за кордоном, і до думки якого прислухаються багато людей. І ви, як лохи, ЗАКОВТНУЛИ цю наживку.
Як і в 2019 році.
Про те, що через декілька днів він ПІШОВ до військомату, і там йому сказали, що ніяких "павєсток" для нього НЕ ВИПИСУВАЛИ, нагадувати не буду: це дуже складно для "розуму" вашого стада.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
мне показалось или таки возле "сосенок" разгружали бетонную остановку общественного транспорта?
точно - ТГ подкинул фото
не перевіряв, чи правда.Просто к сведению: из тех бедных стран, куда в качестве гуманитарной помощи направляется украинское зерно, ни одна не проголосавала за осуждение российской агрессии в ООН!
але якщо так - то вони сволота недороблена.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ти очікуєш, що я буду переповідати тобі те, що вже стопіццот разів пояснювала і я, і інші форумчани?Не дочекаєшся. Бо скоріше Ху.йло виведе своїх орків з України, аніж ти бодай щось зрозумієш. І не лише тому, що в тебе інтелект, як у мідії. А ще й тому, що через ЗАШКАЛЮЮЧИЙ рівень твоєї ненависті до України і до всіх її ПАТРІОТІВ, ти НЕ ХОЧЕШ чути все, що тобі кажуть та пишуть. А "метать бисер перед свиньями"(с) я не вважаю за потрібне: бісеру шкода. Тому продовжуй жувати зелені спагеті, які вже 9 років із задоволенням розвішують по твоїм чебурашачім вухам Бєня, клоун енд "квартал", - це саме твій рівень. Врешті-решт якщо самому Березі "тьфу і растереть"(с) на те, що про нього думають зелені вівці, то нащо тоді й мені перейматися через це?
![]()
Так він РОЗПРОДАВ всю нашу зброю чи ПІДІРВАВ на складах? Ти вже якось визначся! Бо три роки ти тут смерділа, що він власноруч склади підривав, через що наша армія змушена тепер на колінах перед Заходом стояти (а до Пороха ж в нас зброї було "хоч жопой жуй"(с), ага), а тепер ти перевзулася в повітрі і почала волати, що він продав все, що було.
При тому, що у статті, графіки з якої я викладала, чорним по білому написано, що саме при Пороху ЗСУ отримали зброї БІЛЬШЕ, ніж за всі попередні роки разом!
Як весело, коли бордами, зіпсованими якімось бидлами, жбурляється той, хто 24 лютого, абдєлавшись:
"Ваше мнение очень важно для нас - оставайтесь на линии!"(с)
Твоя дружина власну бібліотеку в аренду здає?
.... а кассира убили. Труп в сейфе (с)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Все, киздец котенку, САП возбудило дело против Резниченко...понеслась кизда по кочкам, кто следующий? Боря? ...Корбендалласу уже понятно никакое возвращение не светит.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks