| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пля, це ВАШЕ стадо "организовало"(с)! А конкретно - Заурус. До чого тут ти взагалі?
Літаки! "Руслани" - не менше!
Воно в них завжди було. Тільки ваше стадо не хотіло цього помічати, а в тих, хто ПОМІЧАВ та ВКАЗУВАВ на це, ви лише лайно жбурляли.А зараз руки заламуєте "аткудажеетавсьо???".
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
1:1
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
это ты меня ктотом обозвала. не в обиде. я тот ещё ктот. я даже в Варшаве нашёл подходящюю для привьічного проживания Троещину. 1 в 1. Gocław (Гоцлав), с абибасом, вонючими овощными ларьками и бесполезным помпезным ТРЦ Atrium Promenada.
нимношк зарисовок из автобуса Варшава - Львов
а) не менее 50% всех украинок, едущих в Украину, не удосужились за всё время сделать себе песел. судя по рагульиному вытью, они и не планировали. их посылают обратно, высаживают, штрафуют (просрочка более 6 месяцев = 2000 злотых = 16 тыс грн)
б) бяларусы пытаются под шумок тоже вернуться хоть куда-нибудь. и если поляки в итоге пустили эту гадкую парочку (мальчик лет 25 с отвратительной бабушкой) дальше в Украину, то суровая украинская чика в погран прикиде сказала "выходимо, и чекаемо завтра". как я понял, каждый бяларус, пытающийся проникнуть на территорию Украины тормозится и рассматривается индивидуально.
в) возвращаясь к рагульиному вытью - он был буквально и громко. какая-то рагульная самка навзрыд выла в телефон "Олю, ОООЛЮЮЮЮ!!! вин не бере трубу. Олюю, вин в бегах, розумийешь? В БЕЕЕЕ ГАААХ". судя по всему, захидноукраиньский Мыколка узнав про шанс быть мобилизованным и сражаться за Украину тупо сбежало от страха быть причисленным к защитникам отечества. чем ближе Польша, тем тоньше связующая с Родиной нить.
это вам не в апреле 2014 в полной безопасности срать на Майдане в Киеве, размахивая дедовским маузером спижженым с Крыивки.
ожидаемо.
Нда. То о чем я говорил недавно.
Роменский молочный комбинат (базовые регионы Черниговская и Сумская области - что было в начале вторжения думаю напоминать не надо, как и то, что Сумская регулярно обстреливается и сейчас). Ущерб от вторжения русни с 24.02 по 19.10 примерно 4 млн. грн, ущерб от решений КМ Украины за этот-же период - около 15 млн. гривен.
То что русских вшей надо бить вопросов не вызывает, а с этими гнидами что делать?
Якби це написав Станк чи, скажімо, Юрій, тобто ті, хто зараз НА ФРОНТІ, це було б зразуміло. Це було б правильно. Але читати це лайно від українофоба, який сам ВТІК з країни у перший день вторгнення, це просто днище!
Ти спочатку свої обісрані штани випрай, перш ніж хаяти інших!Тьфу, вовна рашистська!
Пля, в нас тут сьогодні що, шабаш кремлівських пропаГандонів?это вам не в апреле 2014 в полной безопасности срать на Майдане в Киеве, размахивая дедовским маузером спижженым с Крыивки.![]()
Жесть!
А що ти зробиш, якщо 73% зебидло-стаду ПОДОБАЄТЬСЯ?То что русских вшей надо бить вопросов не вызывает, а с этими гнидами что делать?Подивися: вони ж МОВЧАТЬ на такі новини! Вчора і сьогодні писали про авто для армії, яке присвоїв собі ОП, - хоча б один із форумських зебаранів сказав хоча б слово з цього приводу?
Проштовхують закон, який забороняє будь-яку зйомку на вулиці, - хоча б одна зелена вівця обурилась цим?
І це лише за останню добу! А скільки такого було за останні 8 місяців? А скільки за 3,5 роки? Вони ж або ж роблять вигляд, що нічого не відбувається, або навіть ПІДТРИМУЮТЬ злочини зеленої влади - наприклад, закриття опозиційних каналів. Під час війни країну перетворюють на паРашу, а зебидло-стадо це ПІДТРИМУЄ!
Так що й цю новину, яку ти вище виклад, вони теж "не помітять". Зелену владу вони обирали не для того, щоб змінювати країну на КРАЩЕ, а для того, щоб повністю її знищити.
Зате за Порохом вони з лупою стежать і на кізяк виходять через кожен його рух. Оно вчора обісрали його за те, що він посмів привітати китайця з обранням на третій строк, - це для них найбільший зі злочинів, ніякий злочинний закон, а тим більше крадена автівка, не зрівняється з цим!А коли три роки тому ЇХ КЛОУН привітав з Новим роком навіть не Сі Цзіньпіна, а ХУ.ЙЛА(!!!), жодна з зелених шавок не тявнула в його бік.
Зомбонуті раби, пля!
![]()
В Севастополе неспокойно. Враги клевещут, что их атакуют воздушными и подводными беспилотниками.
у меня похожий мешок для перевозки пиджаков, брюк, тощо. если в висячем состоянии.
загляну щаз - не завёлся ли там кто.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks