Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 475 з 524 ПершаПерша ... 375425465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10464, показано з 9 481 по 9 500.

Тема: Киевстар

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 333

Типово

Просто хочется больше денег им.
    тебя научить смотреть это все за 2$\мес?
    Та разве вопрос в том что смотреть на 3-5 каналов больше где крутят по кругу одно и тоже.
    Поднятие цен а по сути это и есть поднятие, стоянка туда же))) просто-см. текст выше. Тоже мне- энергоемкие и трудозатратные производства

Дописів
    25 975

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Просто хочется больше денег им.
    Та разве вопрос в том что смотреть на 3-5 каналов больше где крутят по кругу одно и тоже.
    Поднятие цен а по сути это и есть поднятие, стоянка туда же))) просто-см. текст выше. Тоже мне- энергоемкие и трудозатратные производства
    не более чем строительство))) ну насколько лопата подорожала с кельмой или карандаши для чертежников - пыль)

Дописів
    33 032

Типово

стоянка туда же)))
    зачем ты продолжаешь ее платить?
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 333

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    зачем ты продолжаешь ее платить?
    Я вернусь а места нет. И там стоит какая то машина АР или ВТ . ВЫ же не оплачивали. Оно же не моя собственность.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 333

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    не более чем строительство))) ну насколько лопата подорожала с кельмой или карандаши для чертежников - пыль)
    Цемент, гипс, г/картон, кирпич, газобетон -не лопата.

Дописів
    33 032

Типово

Я вернусь а места нет. И там стоит какая то машина АР или ВТ . ВЫ же не оплачивали. Оно же не моя собственность.
    через год?
    и типа больше негде ставить в пешей доступности?
    ну дашь 100 грн и свой телефон оставишь, как освободится место что б набрали и тогда еще 300 дашь
    дело простое
    я сразу забил платить
    на 2х машинах уже сэкономил 14000грн)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 333

Типово

Навесов рядом в пешей доступности нет. Если бы это была открытая площадка то не платил бы. И навес 300 только не гривен)

Дописів
    25 975

Типово

расходники для эксплуатации сети тоже почкованием не размножаются. да и восстановление на освобожденных территориях это по сути новая стройка

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 333

Типово

Ну лопаты не ракеты энтого добра у нас хватит) Это то у нас умеют делать.

Дописів
    30 005

Типово

Лист гипса уже пятихатку. стройка сейчас для богатых

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Лист гипса уже пятихатку. стройка сейчас для богатых
    Та гіпс то херня, я сьогодні ліс і метал купляв, ото де весь біль з тим будівництвом...

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    та зараз усі оператори чудять.
    про те, що сабж зажмотив майже усім препейдам безкоштовний роумінг я вже писав.
    Це як?
    Навпаки, єдиний оператор, що прислав з першого жовтні підтвердження дії тарифних умов у роумінгу без доплат.Просто замінити старий тариф на тариф з переліку і буде все ок. Навколо люди користуються київстарівськими припейдами безлімітними - радесенькі страшне)))
    У мене контракт з не нових (уже підключень на нього немає), але всі умови домашнього тарифу перенеслися в роумінг зараз, у тому числі безлімітний інтернет.

Ні лайфсел, ні водафон не надали інформацію про подібні умови.
    Лайфсел надає лише гігабайти тарифні, дзвінки ні (і зателефонувати на номер лайфсел, у якому не оплачені пакетні хвилини у роумінгу неможливо - пробувала якось, навіть виклик не йде).
    Водафон наче в межах деяких тарифів надає теж гігабайти, але ті номери впроголодь тримаю, то і не перевіряла.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Це як?
    Навпаки, єдиний оператор, що прислав з першого жовтні підтвердження дії тарифних умов у роумінгу без доплат.Просто замінити старий тариф на тариф з переліку і буде все ок. Навколо люди користуються київстарівськими припейдами безлімітними - радесенькі страшне)))
    У мене контракт з не нових (уже підключень на нього немає), але всі умови домашнього тарифу перенеслися в роумінг зараз, у тому числі безлімітний інтернет.

Ні лайфсел, ні водафон не надали інформацію про подібні умови.
    Лайфсел надає лише гігабайти тарифні, дзвінки ні (і зателефонувати на номер лайфсел, у якому не оплачені пакетні хвилини у роумінгу неможливо - пробувала якось, навіть виклик не йде).
    Водафон наче в межах деяких тарифів надає теж гігабайти, але ті номери впроголодь тримаю, то і не перевіряла.
    ще раз: родичи виїхали у Польшу в березні і залишились без роумінгу.
    і чому вони повинні були переходити на новий тариф? 90% абонентів припейду зі "старими" тарифами вже не люди? вже не кажучи про те, як це зробити, коли номер заблоковано і для викликів і для СМСок (я понад місяць не міг відключити мамі з-за цього діджингл, ніхера не працювало, а гроші з рахунку жерло, підтримка теж нічим не могла допомогти, і сайт ди-джинглу теж лежав, а потім його підняли, але функціонал відключення послуги так і не запрацював. едине про що в підтримци говорили: відправте смс на номер - бла-бла-бла).
    тим більш, що ЕС надав цей роумінг операторам безкоштовно, а сабж скористався цим, аби "примусити" абонентів перейти на "нові" тарифи з більшою абонкою.
    зараз уже не актуально, але сабж у цьому сенсі виявився конченими свинями!
    так що ніяких "навпаки". як кажуть "нічего лічного, только бізнес". тварюки срані...

особисто ви отримали - добре.
    але не відбілюйте тепер оператора, який до значної більшості абонентів віднісся... не буду повторюватись, бо перейду на мати в адресу сабжа.
    тупо скористалися ситуацією і нагріли руки як могли.
    Востаннє редагував after midnight: 18.10.2022 о 23:36

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

ще раз: родичи виїхали у Польшу в березні і залишились без роумінгу.
    і чому вони повинні були переходити на новий тариф? 90% абонентів припейду зі "старими" тарифами вже не люди? вже не кажучи про те, як це зробити, коли номер заблоковано і для викликів і для СМСок (я понад місяць не міг відключити мамі з-за цього діджингл, ніхера не працювало, а гроші з рахунку жерло, підтримка теж нічим не могла допомогти, і сайт ди-джинглу теж лежав, а потім його підняли, але функціонал відключення послуги так і не запрацював. едине про що в підтримци говорили: відправте смс на номер - бла-бла-бла).
    тим більш, що ЕС надав цей роумінг операторам безкоштовно, а сабж скористався цим, аби "примусити" абонентів перейти на "нові" тарифи з більшою абонкою.
    зараз уже не актуально, але сабж у цьому сенсі виявився конченими свинями!
    так що ніяких "навпаки". як кажуть "нічего лічного, только бізнес". тварюки срані...

особисто ви отримали - добре.
    але не відбілюйте тепер оператора, який до значної більшості абонентів віднісся... не буду повторюватись, бо перейду на мати в адресу сабжа.
    тупо скористалися ситуацією і нагріли руки як могли.
    У березні були інші умови. Тоді просто надавали бонусні гривні. Але все швидко помінялося і всі користувалися роумінгом або в межах пакету, або як от контрактників обмежили (або підняли) до 15 гіг і 500 хвилин. Зараз контрактники деякі страждають, що інетика стало не 15, а в межах тарифу. Ну а я нарешті отримала свій безлім, бо на відміну від припейда, де отримували домашні умови, контракт був отак порізаний. Хоч мені і 15 було поза очі, та все ж)))

Роумінг у ЄС безкоштовний з боку ЄС і все одно з оговорочками. А у березні ЄС не надавав безкоштовного роумінгу взагалі. Були лише окремі поступки операторів

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

У березні були інші умови. Тоді просто надавали бонусні гривні. Але все швидко помінялося і всі користувалися роумінгом або в межах пакету, або як от контрактників обмежили (або підняли) до 15 гіг і 500 хвилин. Зараз контрактники деякі страждають, що інетика стало не 15, а в межах тарифу. Ну а я нарешті отримала свій безлім, бо на відміну від припейда, де отримували домашні умови, контракт був отак порізаний. Хоч мені і 15 було поза очі, та все ж)))

Роумінг у ЄС безкоштовний з боку ЄС і все одно з оговорочками. А у березні ЄС не надавав безкоштовного роумінгу взагалі. Були лише окремі поступки операторів
    та ніяких там інших умов не було, і тим більш не надавались ніякі бонусні гривні.
    рівно тиждень чи два 4 номери (3 припейда та 1 контракт) у роумінгу пропрацювали.
    далі одночасно всі номери були відрублені. ніяких хвилин чи магабайт у межах пакетів. ніяких бонусних грн.
    при тому, що на той час вже було відомо про безкоштовний роумінг від ЄС і оголошено про це самим сабжем.
    тоді ж, чи згодом я вже прочитав офіційну інфу, що цей безкоштовний роумінг сабж надав ЛИШЕ тим, у кого "нові" тарифи (тобто так, як йому дуже вигідно).

у мами на рахунку було понад 100 грн. після відключення зв'язку усе з'їв діджингл (який ніяк не можна було відключити саме через відсутність зв'язку).
    але якщо б не діджингл, все одно з'їла б абонка.
    верталась у червні в Україну з нульовим рахунком.

якщо ви вважаєте це нормальним, то я навіть не знаю. зв'язку не було, безкоштовного роумінгу не було, 100+ грн. з'їли послуги/абонка, яких не було.
    з нічого.
    скільки там уїхало тоді людей за кордон і опинились у такому ж становищі, коли безкоштовний роумінг сабж не надав, а рахунки при цьому спустошив?
    декілька мільйонів? і суми спустошення рахунків обчислюються десятками, а то і сотнями млн. грн. за непрацюючий роумінг?

тому ще раз дуже наполягаю - не "відбілюйте" цього сраного оператора!
    Востаннє редагував after midnight: 19.10.2022 о 02:16

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

я розумію, що ті, хто виїхали втратили тоді значно більше аніж 10, чи 100, чи 200 грн. на рахунку КС. це не те, на що вони звернули увагу або взагалі тепер згадають.
    також я не заперечую, що якась частина абонентів дійсно змогла скористатися тим безкоштовним роумінгом, а може і досі користується.
    але ж переважна більшість абонентів і не отримала роумінгу лишившись без зв'язку, і лишилась усіх коштів на своєму рахунку.

тому треба називати речі своїми іменами: кому війна, а кому і треба було заробити на тих, хто тоді виїжджав (прямо натякаю на те, що сабж у цьому випадку рядом зі святими й не лежав).

Дописів
    25 975

Типово

....
    тому ще раз дуже наполягаю - не "відбілюйте" цього сраного оператора!
    одне питання - що заважає перейти на іншого, якого не треба відбілювати?

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 656

Типово

та ніяких там інших умов не було, і тим більш не надавались ніякі бонусні гривні.
    Ещё как начисляли всем по 250 грн бонусов разово всем абонентам предоплаты вплоть до того момента, когда появилось соглашение о льготных условиях роуминга.

рівно тиждень чи два 4 номери (3 припейда та 1 контракт) у роумінгу пропрацювали.
    далі одночасно всі номери були відрублені. ніяких хвилин чи магабайт у межах пакетів. ніяких бонусних грн.
    при тому, що на той час вже було відомо про безкоштовний роумінг від ЄС і оголошено про це самим сабжем.
    тоді ж, чи згодом я вже прочитав офіційну інфу, що цей безкоштовний роумінг сабж надав ЛИШЕ тим, у кого "нові" тарифи (тобто так, як йому дуже вигідно).
    Прочитать заранее и ознакомиться с условиями предоставления льготного роуминга наверное вера не позволяла. Равно как и взять после пересечения границы у волонтёров местные симки с бесплатными мегабайтами и звонками.

у мами на рахунку було понад 100 грн. після відключення зв'язку усе з'їв діджингл (який ніяк не можна було відключити саме через відсутність зв'язку).
    але якщо б не діджингл, все одно з'їла б абонка.
    верталась у червні в Україну з нульовим рахунком.
    В том что по номеру были подключены всякие ненужные игрушки типа джингла конечно же виноват сам оператор
    Ещё открою страшную тайну - подключить/отключить любую услугу можно также через онлайн-чат, достаточно было авторизоваться через получение смс, после чего третье лицо может общаться с оператором не нагружая самого абонента.

якщо ви вважаєте це нормальним, то я навіть не знаю. зв'язку не було, безкоштовного роумінгу не було, 100+ грн. з'їли послуги/абонка, яких не було.
    Ещё раз - читаем условия на сайте о предоставлении льготного роуминга, где чёрным по белому написано в каких тарифах он действует и какие объёмы услуг начисляются. У всех операторов условия одинаковые - особые условия роуминга предоставляются только в отдельных тарифах и также должна быть оплачена абонплата. Не устраивает - досвидос, есть местные симки.

скільки там уїхало тоді людей за кордон і опинились у такому ж становищі, коли безкоштовний роумінг сабж не надав, а рахунки при цьому спустошив?
    декілька мільйонів? і суми спустошення рахунків обчислюються десятками, а то і сотнями млн. грн. за непрацюючий роумінг?
    Есть масса групп/чатов по теме беженцев, в том числе и локальных по странам/городам, где вопросы связи разжёваны до не могу, но находились отдельные уникумы, которые видимо думали, что им кто-то чем-то обязан.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Ну це традиційна проблема - сам щось не прочитав і не побачив - винен оператор (одразу згадуються багатотисячні борги після поїздок в олінклюзив, а потім позови до операторів на підставі "а я ж не знав").

Пораxуйте теоретично нараховані бонусні кошти кожному, хто перетнув кордон. То чи перекриють ці "подарунки" списані з рахунків за підключені "діджингли" (нахріна воно взагалі? ніколи не користувалася і бісить, коли у когось встановлено ) і інші дрібні речі кошти? 250 проти ваших 100? Їх кидали на всі тарифи - і на старі, і на нові. З яких причин їх у вас не було? Ну це загадка або просто знову десь щось не додивилися і їх зжерли якісь оновлення програм у роумінгу.
    Я зі скаргою на роумінг КС стикнулася ось десь в коментарях на ФБ, там жіночка жалілася, що їй урізали 15 гіг роумінгових і залишили лише 5 на контракті. Але ж не урізали, а перестали давати подарунки. Є різниця ж? Перейшли на умови тарифу. На сайті КС можна ознайомитися які умови у роумінгу для якого тарифу. І так, не бачу нічого дивного, що оператор не хоче надавати безлімітний роумінг на тариф з абонкою 50 грн (умовно). Тим більше, якщо порівняти з аналогічними умовами у місцевих операторів, то сума вийде трохи так рази в два (мінімум) більша. І всі знайомі, знайомі знайомих, просто міняють тарифні плани у домашніх операторів (не лише у КС). Бо 200 грн платити за телефон на місяць значно приємніше, ніж 500.

Дописів
    33 032

Типово

одразу згадуються багатотисячні борги після поїздок в олінклюзив, а потім позови до операторів на підставі "а я ж не знав"
    ой как вспомню эти вопли и слезы дамочек после отпусков во времена когда я координатором корпоративной связи был
    ну простите, ну шо же делать
    ниче из зп все вычли
    одна даже уволилась потом в "знак протеста"

Сторінка 475 з 524 ПершаПерша ... 375425465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті