| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І начхати антиваксам на те, що ВСІ - без виключення - виробники вакцин НЕОДНОРАЗОВО попереджали, що ЖОДНА з вакцин НЕ УНЕМОЖЛИВЛЮЄ розповсюдження вірусу (будь-якого, а не лише ковіду), а ЗМЕНШУЄ вирогідність ТЯЖКИХ наслідків (тяжкий перебіг хвороби, ускладнення, смерть)! Я навіть приблизно не берусь порахувати, СКІЛЬКІ мільйонів разів про це казали з кожної праски! Вже навіть до розумово відсталих це дійшло. Але НЕ до антиваксів: вони навіть наприкінці третього року пандемії ПРОДОВЖУЮТЬ брехати, що виробники вакцин обіцяли начебто саме НЕРОЗПОВСЮДЖЕННЯ вірусу, а не зменшення ускладнень.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Я б дуже здивувалася, якби зелена шобла ВИЗНАЛА свою провину.
Угу. По стопіццоттрьом справам вже визнали його винним - залишилася лише ця. Головне - вірь в це! Можеш разом із Глобусом. Все одно ні на що інше ви не здатні.потом выяснится что ещё сывый чел за этим всем стоит ...
Знов Шурєг "соловьиного помёта"(с) обкурився.
Схоже, бур'яніху забули сповістити, що Україна тимчасово припинила постачання електроенергії Європі.
А що ж ще жерти рашику?Ну, не український же борщ із пампушками.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
...да скоко той зимы ... ну, будет холодно, но даже без отопления ниже 10 градусов в городской квартире не будет .. а это не смертельно ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Народа работает много.
Вчера на Сумщине один погиб и оди раненый, сегодня проскакивала информация что в Житомире двое раненых (как раз оперативная смена подстанции), я уже писал, что в ДТЭК Энерго сегодня 6 раненых и один погибший, 10.09.22 в Харькове двое погибших.
А сколько случаев было когда линейные бригады под обстрел попадали или на минах подрывались в время восстановления линий электропередач
А диспетчера всех уровней в энергетике, где каждая смена (а это 12 - 24 часа) - это колоссальный стресс, когда кроме того, что необходимо запитать все, что отключилось, еще и нужно организовать выполнение восстановительных работ и так, чтобы ремонтный персонал не попал под напряжение и живым домой вернулся.
Так что низкий поклон тем, кто в полях круглые сутки пашет
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
шо це таке було?
явно не вот это официальное, у меня (ж/м Покровский) также свет "мигнул" в минус, а далее норм ... если не уполномочены писать правду, то не пишите - переживем
https://t.me/dneproperatyv/44363
Официально - 2 попадания в энергетический объект.
При попадании возникли короткие замыкания, при этом возникает посадка напряжения и работают защиты, короткие замыкания отключаются действием защит и напряжение приходит в норму. Энергосистема у нас объединенная, связей между подстанциями и станциями много, поэтому короткое замыкание не одном объекте могут почувствовать другие за десятки а то и сотни километров от него. Это и будет мигание света.
Не ищите черной кошки там, где ее нет
Востаннє редагував Andrey22: 18.10.2022 о 16:43
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
нарешти врагов называют врагами
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба ініціював розрив дипломатичних відносин України з Іраном.
Про це очільник відомства сказав на брифінгу 18 жовтня.
ну слава Богу (УПЦ)
а чого не 146 интересноАрахамія заявив про 72 сценарії підготовки до опалювального сезону
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks