Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 602 з 2307 ПершаПерша ... 10250255259259359459559659759859960060160260360460560660760860961061161265270211021602 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 12 021 по 12 040.

Тема: Перекличка

Дописів
    36 934

Типово

Цветочник, не совсем ясно на основании чего вы сделали вывод, что переживаний нет?
    Или полагается стенать публично, чтобы не выглядеть безразличным?

Дописів
    36 896

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Мова геть не про те, хто що робить. Знаю, ви теж багато робити. Мова про емоційний спокій, який ви тут показали і голови в піску у багатьох. Читай мій перший пост вдумливо і не узагальнюй з відповіддю Раптору.
    Так ты ничего не знаешь. Ни о том, кто что делает. Ни о том, какое у кого здесь эмоциональное состояние. Странно, что симптомы не загуглил, чтобы совсем все аналогии провелись
    Востаннє редагував Zebr: 18.10.2022 о 09:08

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Цветочник, не совсем ясно на основании чего вы сделали вывод, что переживаний нет?
    Или полагается стенать публично, чтобы не выглядеть безразличным?
    надо быть как так старушка в православной церкви - не так платок надела - штаны не зря - текст молитвы не так четко - только тогда в храм можно входить.
    Или как Мальфа в общих гоняет всех кто сказал что в Днепре прилет. Потому как это тайна (для всех кроме миллионов подписчиков рашнпабликов)

Типово

Вкину трохи, бо нудьга зовсім у вас тут - лізинги, хуїзинги. Ось читаю вас трохи, ви останні дні так весело регочете – незважаючи на реальність у нас тут у тіж самі останні кілька днів. Я розумію - зробили "правильний вибір" і бла, бла, бла. Не звинувачую, кожен має на те право і в кожного свій поріг "страху" й відповідальності за близьких, що поряд. Але ж у когось з вас зосталися батьки, рідні, та хоч навіть просто друзі в Україні? Невже немає зовсім переживань від того, що саме зараз тут відбувається? Ні слова про це не бачу в цій темі, а раптом хтось щось скаже, одразу запинають з тим... Чим ви зараз від русні відрізняєтеся з головою в піску? Розумію, в когось то може бути така психологічна реакція, алеж не у всіх "понауехавших". Пишу не загалом за всіх, але дехто з теми - прям один в один з руснею... От мені і цікаво стало )) Погнали )
    Ты можешь быть проще и объяснить сразу , кому что делать и кому про что писать ?
    Зачем эта витиеватая подводка , со смайликами в конце . Очень уместные

Дописів
    33 044

Типово

Невже немає зовсім переживань від того, що саме зараз тут відбувається?
    у меня только два вопроса:
    1. а чем это поможет?

не таки один
    делать выводы о людях по постам в интернетике
    это сильно
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    36 896

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Ты можешь быть проще и объяснить сразу , кому что делать и кому про что писать ?
    Зачем эта витиеватая подводка , со смайликами в конце . Очень уместные
    Мне еще интересно, Зауруса гонять можно по каким дням недели и в какой обстановке? Или это считается достаточно эмпатичным вне зависимости от?

Типово

Мова геть не про те, хто що робить. Знаю, ви теж багато робити. Мова про емоційний спокій, який ви тут показали і голови в піску у багатьох. Читай мій перший пост вдумливо і не узагальнюй з відповіддю Раптору.
    Як багато букв біля думки яку тобі важко держати при собі - ви заïпали

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Заворушилися, закудахтали – значить у серці кожного щось тьохнуло. Недарма було моє ранкове повідомлення. я задоволений.

Автоледи года 2009-2011 Аватар для Patty
    Звідки Ви
    там все такие
    Дописів
    47 371

Типово

Вкину трохи, бо нудьга зовсім у вас тут - лізинги, хуїзинги. Ось читаю вас трохи, ви останні дні так весело регочете – незважаючи на реальність у нас тут у тіж самі останні кілька днів. Я розумію - зробили "правильний вибір" і бла, бла, бла. Не звинувачую, кожен має на те право і в кожного свій поріг "страху" й відповідальності за близьких, що поряд. Але ж у когось з вас зосталися батьки, рідні, та хоч навіть просто друзі в Україні? Невже немає зовсім переживань від того, що саме зараз тут відбувається? Ні слова про це не бачу в цій темі, а раптом хтось щось скаже, одразу запинають з тим... Чим ви зараз від русні відрізняєтеся з головою в піску? Розумію, в когось то може бути така психологічна реакція, алеж не у всіх "понауехавших". Пишу не загалом за всіх, але дехто з теми - прям один в один з руснею... От мені і цікаво стало )) Погнали )
    йди в дупу

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Як багато букв біля думки яку тобі важко держати при собі - ви заïпали
    то так могло бути, якби я не мав змоги зробити той "правильный выбор", але ж я міг те зробити, я маю змогу в тому. тому мабуть по іншому те повинно звучати ))

Дописів
    33 044

Типово

я задоволений.
    так весело регочете – незважаючи на реальність у нас тут у тіж самі останні кілька днів.
    яснопонятно

Дописів
    36 896

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    яснопонятно
    Такой же как русня, сам расписался

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

яснопонятно
    Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Такой же как русня, сам расписался

ви плутаєте поняття. я не регочу з того, я задоволений тим, що серце в когось таки тьохнуло - не все втрачено. багато розуму не треба збирати цитати чиїхось постів вирізаючи частину з контексту. Ви тут майстри в тім, ага ))

Дописів
    36 934

Типово

Заворушилися, закудахтали – значить у серці кожного щось тьохнуло. Недарма було моє ранкове повідомлення. я задоволений.
    Каждый прыщ мнит себя великим манипулятором))
    Никто не проникся, как видно из сообщений, но некоторые лишь указали на несостоятельность ваших умозаключений.
    В теме по 10 станиц за день добавляется, вы правда решили, что без вас их бы не было?))

Типово

то так могло бути, якби я не мав змоги зробити той "правильный выбор", але ж я міг те зробити, я маю змогу в тому. тому мабуть по іншому те повинно звучати ))
    если ты хочешь серьезно про это поговорить, то выключи пафос и приходи трезвый (образно);

а так - ну ты не первый и не последний которому ситуативно евровидение бьет в голову. Бывает, я (за всех не скажу) привык к такому. Отпустит
    Shit or get off the pot!

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Так ты ничего не знаешь. Ни о том, кто что делает. Ни о том, какое у кого здесь эмоциональное состояние. Странно, что симптомы не загуглил, чтобы совсем все аналогии провелись
    ти багато чого писав, тай бувають моменти, що я можу дізнатися по за форумом. та мова геть не про те - я ж писав тобі вище. ти й досі не зрозумів? )) а от емоції да - тут твоя правда - дуже хочу думати, що ви тут просто прикидаєтесь, що спокійні. хочу помилятися.

Дописів
    36 934

Типово

у меня только два вопроса:
    1. а чем это поможет?

не таки один
    делать выводы о людях по постам в интернетике
    это сильно
    Ой, ну а по чем ещё их делать? ))
    Здесь же форум строителей, иммунологов, военных экспертов, врачей и психологов.
    Такой широкий спектр знаний, почему бы не зрить через монитор? Это же так просто

Дописів
    36 896

Типово

если ты хочешь серьезно про это поговорить, то выключи пафос и приходи трезвый (образно);

а так - ну ты не первый и не последний которому ситуативно евровидение бьет в голову. Бывает, я (за всех не скажу) привык к такому. Отпустит
    Я, к слову, все еще не привык к тому, насколько некоторые люди высоко ценят свое личное одобрение чего-либо. Прыг такой в топик: "Вы мне не нравитесь! Опровергайте!". А потом удивляются, почему над ними ржут и пальцем у виска крутят.

Дописів
    33 044

Типово

я задоволений
    это ли не венец пребывания на огороде?
    мы все рады что угодили тебе

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Каждый прыщ мнит себя великим манипулятором))
    Никто не проникся, как видно из сообщений, но некоторые лишь указали на несостоятельность ваших умозаключений.
    В теме по 10 станиц за день добавляется, вы правда решили, что без вас их бы не было?))
    у вас не тьохнуло, зрозумів

Сторінка 602 з 2307 ПершаПерша ... 10250255259259359459559659759859960060160260360460560660760860961061161265270211021602 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті