| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А то зная куда запустил, а потом видя в тех же тг каналах столб черного дыма - чтобы не сложить 2+2 и не сделать вывод попал или нет - нужно быть полным дебилом.
Так что зря тут охоту на ведьм устраиваете.
Вот даже из этого сообщения:
специалисту можно сделать вывод, что таки попали куда хотели и какие последствия былиНу свет мигнул знатно перед самым взрывом
Может это были последствия взрыва который я не слышал
Раз их два было
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
источник для столба черного дыма у нас же один. на миллионник ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ой, спалили. Вони усі свої нички зпізжених унітазов лише палити можуть.
А тим часом, гостей у темі стає все менше. Не цікаво їм в нас, ти диви)
Росіяни ударили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі.
Там пожежа і серйозні руйнування.
Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Знеструмлена одна з насосних станцій «Дніпроводоканалу». На лівому березі міста перебої з водою. Всі служби стануть до роботи тільки-но мине небезпека нових атак. Будь ласка. Нам допоможе лише економне споживання. Заощаджуємо електрику всюди, де можливо. Зараз це надважливо.
Резніченко.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks