| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тг:
Cообщается, что среди освобожденных из плена украинок - медсестра с «Азовстали» Виктория Обидина, которая была разлучена с маленькой дочерью. Маленькую Алису смогли переправить к бабушке, которая находится в Польше.
Более 5 месяцев Виктория и Алиса не виделись. Теперь они вместе.
Да, я тоже нашла. Антуриум, бабушка была в Польше, туда и девочку отправили:
https://vechirniy.kyiv.ua/news/66249/
кто здесь?(с)
Тобто за вісім місяців ЗЕЛЕНА влада ні хріна не зробила в питаннях ППО, а винен в цьому ПОРОХ???Задрало ваше стадо лайном у бік минулої влади та вилизуванням зелених дуп!
Це ВИ розколюєте суспільство, а не ми! Тим, що НЕ БАЖАЄТЕ бачити всі пройоби та злочини зелені!
Ага, саме в цьому і ні в чому іншому, тони беніної брехні та лайна, які заливали вуха вашого бидло-стада всі п'ять років правління Пороха та продовжують і зараз заливати, тут ні до чого, ага.Может даже это причина его политического провала...![]()
«Немає більш сліпого, ніж той, хто не бажає бачити.» (Махатма Ґанді)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Що, вибачте? Я не бачу де я писав про вину Пороха. Ви п'яні чи що?!
Я не бачу де я писав про заслуги Зеленського
Я писав про те, що ви постійно пхаєте Пороха в кожну дірку і будь кого (наприклад ось мене) виставляєте вашим насильником (задральником?) та виливаєте ні за що купу лайна.
Комусь потрібна допомога психолога та антипорохін. А від мене відчепіться. Також спробуйте обговорювати новини, не пхаючи в них коханого Пороха.
Короче, адекватніше треба бути. А то жесть с першого допису.
Востаннє редагував KpoT: 17.10.2022 о 22:14
спонтанно отреагирую на сооб., может не о том и речь, не все оГородное прочитал внимательно
но таки а вдруг
https://www.facebook.com/gennadiy.su...3bRgA6Yskkoo2l
не имею никакого отношения к разработке или тестированию, но все же предлагаемое решение уже шаг вперед
читайте коменты и прочее в его ленте ... вроде все вполне официально
хотя, как по мне надо просто создать отряды "с ПЗПК" (комплекс простого вооружения "с фонариками на небо" и тепловизорами), т.е. со всем тем, что стреляет по воздушным целям без искусственных интеллектов и задержек
вы кино советские про войну видели? )) так вот там вовремя воздушных тревог, прожектора, зенитки быдищ быдыщ тарахтят ... вот это вот как раз в тему иранских дронов ... а у нас в ноль, у в нашей реальности они сотни км пролетают до цели, хотя они ведь даже не бомбардировщики вермахта
))) конечно суть не из сов. кино, а суть в том, что все новое - это забытое старое
Востаннє редагував KpoT: 17.10.2022 о 22:40
Дейнеріс, а як ви вважаєте, чому Харків та Запоріжжя так слабенько протистоять русні? І чому Дніпропетровщина (тьху-тьху) ще з 2014 року якось більш стійка була. І от зараз нас не закидали ракетами як Марік, Харків, Запоріжжя? І це при всіх оцих Корбанах, Бенях та й Зеленському, раз він із КР вийшов... Як це пояснити?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks