| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Operational leasing обычно не предполагает никаких "первых денег". Только месячные платежи. Которые никто не вернет, конечно.
В этом и суть. Сказали: "Плати штуку евро в месяц, катайся на Феррари". Платишь штуку евро в месяц, катаешься на Феррари
Минуя квесты вроде "Как обслуживать Феррари?", "Есть ли спрос на красные Феррари в ноябре?", "Почему все покупают электрички и не хотят мою Феррари?", "Мне срочно нужно 50к евро на новые зубы, а они вложены в Феррари!".
Но это не бесплатно, конечно.
красненькая
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Думаешь, тем кто без прайма, они эти щетки в коробке от телевизора шлют?
а они разве не со сменой машины меняются?
есть даже приблуда которая типа старые обновляет 2-3 раза срезая стершийся край![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Вкину трохи, бо нудьга зовсім у вас тут - лізинги, хуїзинги. Ось читаю вас трохи, ви останні дні так весело регочете – незважаючи на реальність у нас тут у тіж самі останні кілька днів. Я розумію - зробили "правильний вибір" і бла, бла, бла. Не звинувачую, кожен має на те право і в кожного свій поріг "страху" й відповідальності за близьких, що поряд. Але ж у когось з вас зосталися батьки, рідні, та хоч навіть просто друзі в Україні? Невже немає зовсім переживань від того, що саме зараз тут відбувається? Ні слова про це не бачу в цій темі, а раптом хтось щось скаже, одразу запинають з тим... Чим ви зараз від русні відрізняєтеся з головою в піску? Розумію, в когось то може бути така психологічна реакція, алеж не у всіх "понауехавших". Пишу не загалом за всіх, але дехто з теми - прям один в один з руснею... От мені і цікаво стало)) Погнали
)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Та й тобі те ніхто не мішає робити (нещодавно було?), а ти лобуряка здоровіший за мене, якщо що й більш придатний)) та й питання є геть не про те та й не до тебе, але ти теж пиши, "самоутверждайся", я не проти.
Зи: мені ніхто не заважає між артою "лавіровать" у Нікополі кожні 2-3 тихня з пакунками їжі для людей, то в перервах, між "шашлычки кушаю", ага)
О, в списке всезнаек пополнение. Которые знают, у кого что в голове и кто чем занят. Понаблюдаю![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks